17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Un eveniment fericit în familie vă adună sau vă scoate din casă pe toţi. Participaţi la o petrecere, la o ceremonie, la o aniversare sau auziţi veşti bune cu privire la o viitoare nuntă. Dacă plecaţi în vacanţă sau la drum lung, relaţia cu familia se leagă mai mult, pentru că aveţi suficient timp să staţi de vorbă şi să puneţi ţara la cale. Contactul cu lumea largă vă prieşte.

 
  Taur
Ar trebui să ajungeţi în două locuri în acelaşi timp şi nu ştiţi cui să-i daţi prioritate. Veţi face tot posibilul să ajungeţi dintr-o parte în alta cât mai repede, dar tot nu mulţumiţi pe toată lumea, aşa cum aţi dori. Cheltuiţi cam mult, mai ales dacă plecaţi la drum lung, dar măcar este vorba de deplasări amuzante, care vă relaxează. Prezenţa persoanelor tinere sau a copiilor în anturaj are un efect benefic asupra dumneavoastră.

 
  Gemeni
Pentru a ajunge la un anumit scop – poate un pic cam sus pentru dumneavoastră – ar trebui să apelaţi la tertipuri, care nu vă onorează şi nici nu le puteţi accepta… Nu vă place să minţiţi, nici să faceţi lucruri indecente sau necinstite, tocmai de aceea aţi avea de suferit dacă vă lăsaţi atras de tentaţia de a călca strâmb sau de a face ceva rău. Veţi fi sancţionat, deci mai bine pierdeţi decât să ajungeţi la succes pe căi obscure.
 
  Rac
Scăpaţi de un stres care v-a ţinut blocat o perioadă. Probabil eraţi în aşteptarea unui răspuns, a unei întrevederi oficiale, a unui document important, care este pe cale să ajungă la dumneavoastră. Odată sosit, vă veţi elibera de griji şi vă relaxaţi, pentru că aşteptarea v-a făcut să vă comportaţi ciudat, fugind de lume.

  Leu
Atmosfera este foarte tensionată oriunde vă aflaţi, intraţi în tot felul de dispute, unele dintre ele complet inutile, pentru că nu duc la acţiuni constructive. Certurile apar mai ales între fraţi, între vecini, între colegii de serviciu, dar dumneavoastră sunteţi cel care cam toarnă gaz pe foc, pentru că nu vă convine nimic. Fiecare îşi susţine punctul de vedere cu vehemenţă şi încăpăţânare.

  Fecioară
Vă îndreptaţi spre un punct promiţător al eforturilor dumneavoastră, convins că aţi urmat calea cea mai bună şi, deci, şi rezultatele vor fi excelente. Abia aşteptaţi să ajungeţi la ce v-aţi propus, dar nu vă grăbiţi. Vă place şi sentimentul pe care vi-l creează aşteptarea, nerăbdarea dinaintea succesului. Ceea ce decideţi în aceste zile va avea efecte pozitive câteva luni de acum încolo, deci aveţi grijă încotro porniţi.

  Balanţă
Ajungeţi la finalul unei etape din activitatea dumneavoastră şi ar fi bine să nu începeţi nimic nou azi, ci să treceţi în revistă tot ce aţi parcurs până acum, să retuşati ce se poate şi să încheiaţi totul cu bine. Veţi fi mulţumit de rezultatul atins, dar, ca la orice rămas bun, lasă un gol în urmă, pe care aţi dori să-l umpleţi cu altceva. Luaţi-vă mai întâi o pauză!

 Scorpion
Cu fiecare om care vă apare în cale trebuie să discutaţi altfel, deci, vă adaptaţi foarte uşor modul de comunicare, în funcţie de rolul celuilalt în viaţa dumneavoastră sau şi de personalitatea acestuia. Cu unii discutaţi calm şi amabil, fiind un interlocutor pe placul celor la fel de liniştiţi ca dumneavoastră, în timp ce alţii vă agasează şi ridicaţi tonul cu oarecare agresivitate. Trebuie să fiţi atent cu cine vă permiteţi totuşi să discutaţi de pe poziţii adverse.

 Săgetător
Nu aveţi prea multă libertate de acţiune la serviciu, din cauza prezenţei unor colegi mai autoritari sau a unor şefi care nu fac decât să critice şi să pună beţe în roate la orice. Va trebui să vă adaptaţi modul de a munci în funcţie de toate aceste reguli şi constrângeri, dar, când nu vi se permite să vă urmaţi propriile idei, randamentul dumneavoastră este scăzut, de aceea nu veţi fi deloc mândru de rezultatele muncii.

  Capricorn
Deşi programul este arhiîncărcat, găsiţi rezerve de energie incredibile ca să ajungeţi repede la ce v-aţi propus. Sunteţi bine motivat şi vă grăbiţi să ajungeţi la capăt chiar dacă ar însemna să vă suprasolicitaţi fizic. Veţi fi frânt de oboseală la final, dar satisfăcut că totul s-a încheiat cu bine, ba chiar aţi putea alege un ţel şi mai înalt de acum încolo.

  Vărsător
Participaţi la un eveniment fericit ori la o manifestare artistică deosebită – un concert, o piesă de teatru – sau la o întâlnire cu multe persoane, printre care aţi putea zări şi pe cineva care vă atrage. Prietenii şi partenerul vă sunt alături pentru a celebra un moment festiv, eventual chiar aniversarea dumneavoastră, iar atmosfera este veselă, gălăgioasă şi amuzantă pentru toţi. Sunteţi în centrul atenţiei.

  Peşti
Nimic nu preţuiţi mai mult pe lume decât pe cel drag, care ştie să vă ocrotească, să vă facă să vă simţiţi bine. Iubiţi cu pasiune şi sunteţi iubit în egală măsură, cu şansa de a dezvolta o relaţie sentimentală de succes. Nu este, totuşi, exclus să existe şi un oarecare interes material la mijloc, deci nu iubiţi numai de amorul artei, ci şi pentru că partenerul valorează ceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS