10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Bogdan Albulescu călăreşte armăsarul preferat al lui Adrian Pintea
Bogdan Albulescu călăreşte armăsarul preferat al regretatului actor Adrian Pintea, în primul serial românesc de epocă – „Aniela“, realizat de Promance şi difuzat de postul Acasă din această toamnă. Bogdan a avut emoţii mari în prima zi de filmare, sporite de aflarea veştii că armăsarul pe care îl va călări era calul preferat al actorului Adrian Pintea: „Am aflat, cu tristeţe şi melancolie, chiar în primele zile de filmare, că armăsarul pe care îl călăresc era preferatul lui Adrian Pintea, calul cu care  filmase într-o mulţime de pelicule. Cred că lucruri de genul ăsta, atunci când se întâmplă, te fac să observi mai profund lumea şi-ţi creează un raport şi nişte legături speciale cu ea. Dacă ai noroc, te pot ajuta în ceea ce faci, în cazul meu, în rolul la care lucrez. Cred că ar fi minunat ca lucrurile, oamenii să fie legaţi cumva între ei, să fim interconectaţi. Asta ne-ar obliga să ne şi purtăm în consecinţă“, mărturiseşte Bogdan Albulescu.

Somn în gară
Germanul Gerle Kittler a aflat pe propria piele ce înseamnă să ai prieteni puşi pe şotii. Tânărul, care împarte apartamentul cu câţiva colegi de facultate, a făcut greşeala să adoarmă în mijlocul unei petreceri, atrăgând atenţia prietenilor săi. După ce s-au pus de acord, petrecăreţii au decis să îşi ia prietenul cu tot cu canapeaua pe care adormise şi să îl ducă în cea mai apropiată gară. Apoi, după ce au cumpărat un bilet, l-au urcat în tren şi l-au dus până în Warngau, în sudul Germaniei. Kittler, destul de obosit şi, mai ales, ameţit după o cantitate consistentă de alcool, nu s-a trezit deloc şi nu a simţit absolut nimic. Înainte să se întoarcă acasă, prietenii l-au coborât în gară şi l-au lăsat pe un peron. Tânărul a fost, în cele din urmă, trezit de un poliţist, care a observat insolita prezenţă din gară, când soarele era deja de mult pe cer. „Am un somn profund, nu am simţit nimic până când un poliţist nu a venit şi m-a trezit, cerându-mi actele la control“, a povestit Gerle. După ce s-a dumirit unde se află, bărbatul a realizat că nu are nici un ban şi, în plus, telefonul mobil pe care îl avea în buzunar era descărcat. „Am fost nevoit să merg pe jos acasă. Imediat ce am ajuns, am adormit din nou“, a mai spus germanul.

Alex Velea promite un show în deschiderea turneului de baschet
Turneul „The Legends of The Black Top Tour România 09“ din luna septembrie, ai cărui protagonişti sunt membrii echipei AND 1, în premieră în România, este un prilej de mare bucurie pentru amatorii de baschet. Se pare însă că acest sport are adepţi şi în rândul celor mai de seamă artişti ai noştri, un exemplu fiind Alex Velea, care, în urmă cu câţiva ani, a primit cu entuziasm ideea regizorului Iulian Moga de a folosi baschetul ca şi „motiv“ în videoclipul „Selecta“, pe care acesta l-a filmat alături de Anda Adam. „A fost nevoie de câteva duble bune pentru coşul pe care l-am înscris în videoclip. Puştiul care apare în videoclip a înscris din prima, de la centrul terenului. Consider că pentru performanţe la nivelul acestui sport ai nevoie de mult talent“, menţionează artistul. Deşi afirmă că nu-l ajută foarte mult înălţimea pentru a practica acest sport şi fiind fan declarat al body-building-ului, acesta nu pierde ocazia de a înscrie un coş în puţinul său timp liber, alături de prietenii din anturaj, la rândul lor, iubitori de baschet. Alex Velea promite un show în deschiderea turneului de baschet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS