16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Ia te uită!

Masca neagră (Black Mask)
În rolurile principale:
Jet Li, Ching Wan Lau, Karen Mok, Francois Yip
Regia: Daniel Lee
Acţiune – 1997

Thui Chick (Jet Li) este comandantul unei trupe de commando formată din luptători de primă mână, creaţi şi testaţi pentru a deveni supersoldaţi. Proiectul eşuează pentru că unii nu au reacţionat prea bine la program, devenind instabili din punct de vedere emoţional.
Trupa se desfiinţează, iar Thui Chick şi alţii evadează din institut şi pleacă prin ţară, sperând să fie capabili să o ia de la început. Fostul comandant îşi ia numele de Michael şi se angajează ca bibliotecar în oraş, sperând să ducă o viaţă liniştită. Numai că el se împrieteneşte cu un poliţist (Ching Wan Lau), care într-o zi este nevoit să intervină în nişte lupte de stradă extrem de violente, confruntări între bandele de drogaţi.
Deşi promisese că nu va folosi niciodată tehnicile de luptă învăţate în trupa de comando, Michael nu-şi poate lăsa prietenul la greu. El îşi pune o mască pentru a nu fi recunoscut şi se implică în acest caz. Michael descoperă cu stupoare că aceia care au provocat haosul din oraş sunt foştii lui colegi din trupa de commando şi fosta lui prietenă Kaelin (Francois Yip), manipulaţi şi conduşi de maleficul comandant Hung (Patrick Lung). Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 6,8.

PRO TV
ORA 20.00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS