15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
În plan sentimental, concepţia dumneavoastră despre iubire este cam prea idealistă pentru a putea întâlni vreodată pe cineva care să corespundă acestei imagini. Pe de altă parte, aveţi toate atuurile pentru a cuceri persoana care v-a stârnit interesul. În planul sănătăţii, tindeţi să faceţi excese alimentare. Nu ar strica să vă disciplinaţi.

 
  Taur
Chiar dacă aţi avut ceva greutăţi în relaţiile de prietenie, acum reuşiţi să vă apropiaţi de o persoană deosebită, alături de care vă simţiţi foarte bine. Familia, în schimb, este destul de ocupată cu propriile activităţi, astfel încât s-ar putea să vă simţiţi cam ignorat. Relaţiile începute în această perioadă au mari şanse să se dezvolte în direcţia dorită.

 
  Gemeni
Puneţi familia pe primul plan, investind timp şi energie. Astfel, reuşiţi să creaţi o atmosferă pozitivă şi să vă apropiaţi de cei dragi. În plan financiar, situaţia este stabilă. Trebuie însă să aveţi mare grijă pe ce daţi banii deoarece există numeroase tentaţii. Dacă nu este vorba despre lucruri de care aveţi nevoie cu adevărat, poate ar trebui să vă abţineţi.

 
  Rac
Relaţiile cu persoanele apropiate necesită mai multă atenţie din partea dumneavoastră. Se poate ca părinţii să vă ceară sprijinul. În domeniul profesional, colaborările nu merg aşa cum v-aţi dori. Există anumite rivalităţi sau invidii care strică atmosfera de lucru. În schimb, în relaţia de cuplu faceţi tot posibilul pentru a vă asculta partenerul. Sunteţi tandru, înţelegător şi atent cu el.

  Leu
Dacă aţi avut câteva neînţelegeri cu rudele, acum este momentul să găsiţi o soluţie definitivă. Prietenii au motive să fie mai reci cu dumneavoastră şi o explicaţie faţă în faţă vă poate lămuri asupra situaţiei actuale. Nu vă grăbiţi să le închideţi orice cale de comunicare. Relaţia afectivă este complicată, chiar dacă este vorba despre una veche sau de noua idilă.

  Fecioară
Nu vă gândiţi nici o clipă că aţi putea să rămâneţi singur. Primiţi invitaţii din toate părţile şi vă va fi greu să vă împărţiţi. În plus, faceţi tot posibilul pentru a menţine relaţii armonioase cu persoanele la care ţineţi cu adevărat. Eforturile dumneavoastră vor fi recompensate. Pentru a vă detoxifia organismul, renunţaţi la produsele bogate în zahăr şi alegeţi alimentele naturale.

  Balanţă
Deşi cunoaşteţi persoane interesante, a căror prezenţă este deosebit de plăcută, nu trebuie să vă încredeţi în ele. Vorbiţi cât mai puţin despre dumneavoastră sub aspect personal şi totul va fi bine. Aveţi relaţii constructive cu persoanele vârstnice din familie. Acestea pot să vă sfătuiască şi să vă îndrume. În activitatea profesională este de preferat să fiţi rezonabil.

 Scorpion
Tot felul de discuţii vă strică ziua. Faceţi un pas înapoi pentru a vă detaşa de problemă. Veţi vedea lucrurile cu alţi ochi. Dacă aveţi de gând să puneţi pe picioare o afacere riscantă, cereţi sfatul unui specialist. În plan financiar, ar fi cazul să analizaţi puţin situaţia pentru că bugetul dumneavoastră nu mai este atât de rotund pe cât aţi vrea. Faceţi calcule şi luaţi nişte măsuri.

 Săgetător
Acţionaţi cu metodă, în domeniul profesional, pentru că numai astfel aveţi şanse să realizaţi ceea ce v-aţi propus. Acasă va trebui să rezolvaţi o problemă delicată, legată de o rudă. Primiţi sprijin din partea unui prieten bun, care ştie cum să vă sfătuiască. Dacă aţi avut unele neînţelegeri în trecut, acum lucrurile încep să fie tot mai clare.

  Capricorn
În plan profesional este bine să vă ocupaţi singur de proiectul la care lucraţi. Deocamdată, colaborările nu sunt necesare şi nici indicate. Fiţi atent la detalii şi faceţi un plan de acţiune. În a doua parte a zilei întâlniţi o persoană deosebită, cu care aveţi multe în comun. Întâlnirea vă face plăcere.

  Vărsător
Evitaţi confruntările cu colaboratorii şi faceţi tot posibilul pentru a vă consolida poziţia profesională. Sunteţi mai deschis decât de obicei în faţa unui dialog cu partenerul de viaţă, ceea ce vă ajută să eliminaţi câteva probleme de cuplu. Pentru a câştiga ceva, va fi însă nevoie să renunţaţi la altceva. În privinţa relaţiilor cu familia, vă este cam greu să respectaţi teritoriul şi nevoile fiecăruia.

  Peşti
Aveţi posibilitatea să dezvoltaţi unele proiecte în domeniul intelectual. Dacă v-aţi dorit să dobândiţi o nouă calificare sau să învăţaţi un program nou, acum este un moment bun pentru aşa ceva. În plan amoros, sunteţi deschis către noi experienţe, ceea ce nu poate fi o problemă decât dacă aveţi deja o relaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS