10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMark Wahlberg s-a căsătorit în intimitate

Mark Wahlberg s-a căsătorit în intimitate

Mark Wahlberg şi-a oficializat, în sfârşit, relaţia: actorul şi iubita lui, modelul Rhea Durham, s-au căsătorit sâmbătă în Beverly Hills, într-un cadru intim şi romantic.

Actorul Mark Wahlberg şi Rhea Durham au împreună trei copii şi părea că nu se grăbesc foarte tare să îşi pună pirostriile, în ciuda faptului că au o relaţie de foarte mult timp. Totuşi, „minunea“ s-a întâmplat sâmbătă, când cei doi şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse, intime şi romantice, la care au asistat cei trei copii ai lor – Ella Rae, de cinci ani, Michael, de trei ani, şi micuţul Brendan Joseph, de zece luni -, câteva dintre rude şi cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului. Căsătoria a fost oficiată de un preot de la Good Shepherd Catholic Church din Beverly Hills.

Ţinutele mirilor

Mark Wahlberg, de 38 de ani, s-a prezentat în faţa altarului într-un costum negru, cu croială clasică, aşa cum îi stă bine unui mire, însă, fără nici o îndoială, a fost eclipsat de apariţia soţiei sale. Rhea Durham, de 31 de ani, a purtat o rochie albă, fără bretele, ornată cu o broderie argintie foarte preţioasă, datorită căreia părea a fi o „prinţesă coborâtă din basme“, potrivit martorilor. Mireasa a purtat pe deget un inel din platină cu diamant, la care a asortat o brăţară şi o pereche de cercei cu diamante. Ceremonia religioasă a durat aproximativ 45 de minute, fiind ţinută în interiorul bisericii, într-un decor de poveste, format din lumânări şi sute de trandafiri roz şi roşii. Mirele şi mireasa au fost extrem de relaxaţi în timpul slujbei şi au savurat din tot sufletul momentul. Potrivit prietenilor actorului, cu o zi înainte de nuntă, Mark Wahlberg a mers la biserică şi s-a recules, probabil pregătindu-se sufleteşte pentru ziua cea mare. După ceremonie, întreaga adunare s-a deplasat la reşedinţa proaspeţilor însurăţei, unde au petrecut până în zori.

Înainte de nuntă…

La începutul acestui an, în timpul unui interviu, actorul „anunţase“ presa că intenţionează să o ia de soţie pe iubita lui. „Am vorbit şi am hotărât că nunta va avea loc în luna august, dar încă nu am stabilit o dată“, spusese atunci Mark Wahlberg. La momentul respectiv, cei doi încă nu erau hotărâţi nici în privinţa locului unde urma să se desfăşoare ceremonia, având de ales între Beverly Hills şi Boston, oraşul natal al actorului. „Nu ştim unde va avea loc, însă, cu siguranţă, ne vom căsători într-o biserică de rit catolic“, a declarat actorul. „Oricum, noi suntem ca şi căsătoriţi, însă acum am ajuns la concluzia că a venit momentul când trebuie să ne punem pirostriile. Ştim amândoi că relaţia noastră va dura până la adânci bătrâneţi“, a mai spus Wahlberg. Întrebat dacă au de gând să mai facă şi alţi copii, actorul s-a arătat dispus să aibă o familie cât mai numeroasă. „Eu am avut opt fraţi, sunt mezinul familiei. Decizia de a mai face sau nu copii îi aparţine în totalitate iubitei mele“, a spus actorul.

Începutul carierei lui Mark Wahlberg

Mark Wahlberg a devenit celebru sub numele Marky Mark, el fiind cunoscut iniţial drept un cântăreţ talentat. Ulterior, a revenit la numele său de botez, s-a reprofilat şi a început să joace în filme. Primul său rol important a fost în 1994, în pelicula „Renaissance Man“. Au urmat roluri în filme precum: „Frica“ (1996), „Jurnalul unei vedete de film porno“ (1997), „Planeta maimuţelor“ (2001), „Jaf în stil italian“ (2003), „Cârtiţa“ (2006) sau „Întâmplarea“ (2008).
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS