Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Miss „Frumuseţe interioară“ în Arabia Saudită
Aya Ali al-Mullah, o adolescentă de 18 ani, a devenit noua Miss Arabia Saudită, la capătul unei competiţii încinse, la startul căreia s-au aliniat 274 de candidate. După cum informează Tgcom.it, la finalul concursului, tânăra a primit un cec consistent, bijuterii şi o vacanţă de vis în Malaiezia. Aya Ali s-a impus în faţa celorlalte contracanditate, fără ca juraţii să îi fi putut aprecia silueta sau chipul. Noua miss nu a fost aleasă datorită ţinutei sau corpului afişat în timpul prezentării în costum de baie, ci pe baza unor probe strict islamice şi a unei dezbateri pe tema tradiţiei profetului Mahomed. Una dintre teme a fost intitulată „Mamă, paradisul este la picioarele tale“ şi a adus în prim-plan respectul pe care un copil trebuie să-l aibă pentru părinţi. Verdictul juriului a avut la bază „loialitatea candidatelor faţă de morala islamică“, aşa cum a explicat Khadra al Mubarak, organizatoarea evenimentului. „Este o alternativă la decadenţa celorlalte concursuri de frumuseţe, în cadrul cărora se ţine cont mai mult de trupul şi de imaginea exterioară a fetelor“, a mai spus organizatoarea.

LeAnn Rimes, din nou singură
La patru luni de când în presă a început să circule zvonul că LeAnn Rimes şi-a înşelat partenerul de viaţă cu colegul ei de pe platourile de filmare, Eddie Cibrian, cântăreaţa şi soţul ei, Dean Sheremet, au decis să se despartă. „Le şi Dean s-au despărţit de ceva timp, dar continuă să încerce să îşi salveze relaţia“, a povestit un apropiat al celor doi. Ei s-au căsătorit în 2002, când interpreta avea doar 19 ani. LeAnn şi-a anunţat intenţia de a divorţa la doar câteva zile după ce soţia lui Cibrian, Brandi Glanville, a recunoscut, la rândul său, că ea şi actorul s-au separat. „Eddie este în primul rând un tată devotat şi iubitor şi încercarea pe care el şi Brandi o traversează are nevoie să fie rezolvată în particular, în beneficiul tuturor“, a declarat reprezentantul starului.

Bonnie şi Clyde, o altfel de prietenie

Doi câini din rasa border collie au atras atenţia lumii întregi datorită poveştii lor ieşite din comun. După cum informează Corriere.it, unul dintre câini, Clyde, este orb, iar Bonnie este însoţitorul lui, care-l ghidează peste tot. Atunci când Clyde simte că prietena sa nu este în apropiere, refuză să se aventureze. Până în urmă cu câteva săptămâni, cei doi câini vagabondau pe străzi, fiind în cele din urmă salvaţi de îngrijitorii de la centrul din Norfolk. La început, îngrijitorii nu îşi puteau explica de ce unul dintre câini îl urma permanent pe celălalt. Până la urmă, au descoperit misterul: „Bonnie este însoţitoarea lui Clyde, care a orbit din cauza unei boli degenerative. Când Clyde se simte nesigur, începe să îşi caute partenera şi îşi sprijină boticul pe spatele acesteia, pentru a putea fi ghidat“, a povestit Cherie Cootes, una dintre îngrijitoarele de la adăpostul „Meadown Green Dog Rescue Centre“ din Norfolk.  În prezent, Bonnie şi Clyde îşi caută un stăpân, capabil să aibă grijă de amândoi. Clyde are aproximativ cinci ani, Bonnie, doi sau trei. Ambii au blana albă cu pete negre. Povestea lor a făcut înconjurul lumii. Nimeni nu ştie de unde au venit. Cert este că sunt nedespărţiţi, se plimbă, aleargă şi mănâncă mereu împreună. „Dacă ea aleargă, are tendinţa să se oprească, să se asigure că el e acolo. Când sunt împreună, nimeni nu îşi dă seama că unul dintre ei este orb. Când însă nu este Bonnie cu el, Clyde nu are curajul să facă nici măcar un pas“, a mai povestit îngrijitoarea.

Exit mobile version