21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi un rol foarte important în viaţa persoanei iubite, pentru că dumneavoastră îi aduceţi bucurie, o stimulaţi să se manifeste la justa valoare, iar dragostea îi dă curaj să înceapă un drum deloc uşor. Ştiindu-vă alături, văzând în ochii dumneavoastră aprobarea că face alegerea corectă, persoana iubită nu se mai îndoieşte că este capabilă de succes. Vă veţi simţi excelent când veţi vedea fericirea pe chipul său. Fiţi generos!

 
  Taur
Nu vă hazardaţi aşa, la primul impuls, pentru că va apărea şi altă variantă, poate mai bună, şi veţi regreta că nu aţi avut răbdare să aşteptaţi. Mai bine să aveţi două oferte la dispoziţie, decât să o alegeţi pe prima care apare şi mai apoi să vă daţi seama că ar mai fi fost şi alte posibilităţi. Aşteptaţi, staţi pe loc, adunaţi informaţii şi, când veţi avea suficiente alternative de mers, alegeţi-o pe cea optimă.

 
  Gemeni
Dacă lucrurile nu merg tocmai bine la serviciu sau dacă lipseşte ceva din viaţa dumneavoastră, nu disperaţi, pentru că sigur apare altceva din altă direcţie care să păstreze un echilibru satisfăcător. Cariera lasă de dorit? Atunci aveţi dragostea care vă oferă atât de multe, deci nu vă lăsaţi niciodată copleşit de pesimism şi supărare, pentru că întotdeauna există o compensaţie în toate.

 
  Rac
Nu aţi ajuns la vârful pe care vi l-aţi propus cândva şi acum suferiţi în sinea dumneavoastră că aţi eşuat. Dacă vă gândiţi bine, descoperiţi că nu e un eşec total, pentru că aţi învăţat ceva din aceste probe pe care, din păcate, nu le-aţi trecut cu notă maximă. Poate aţi luat doar o notă de trecere, ceea ce nu vă mulţumeşte, dar merită să faceţi o recapitulare a paşilor parcurşi ca să vă daţi seama ce aţi scăpat din vedere. Cineva poate interveni salvator pentru dumneavoastră, însă nu pentru a vă rezolva problema, ci pentru a vă arăta o direcţia.

  Leu
Aţi ajuns la o răscruce în viaţa sentimentală şi de mâine nu va mai fi la fel ca înainte. Ori e vorba de finalul singurătăţii dumneavoastră, pentru că tocmai s-a ivit la orizont o speranţă frumoasă de iubire, ori, dimpotrivă, relaţia care a mers bine cândva acum a ajuns în punctul de adio… De mâine veţi simţi altceva, deci fiţi deschis spre sentimente noi, spre emoţii diferite faţă de tot ce aţi trăit înainte, pentru că intraţi într-o fază nouă.

  Fecioară
Declaraţiile de dragoste sunt mult mai aprinse azi, pentru că şi dumneavoastră simţiţi nevoia să fiţi mai expresiv în amor şi sunteţi şi mai receptiv la semnele de afecţiune ale celuilalt. Relaţia de cuplu este foarte frumoasă. Sunteţi ca doi buni prieteni care au multe să-şi spună, iar ceea ce vă leagă cel mai mult vine din suflet. Dacă v-aţi îndrăgostit de curând de cineva, fiţi dumneavoastră cel care face primul pas şi apropiaţi-vă, pentru că se pare că atracţia este reciprocă, dar numai unul are curajul de a începe.
 

  Balanţă
Trebuie să vă mai opriţi din cheltuieli, pentru că banii de care dispuneţi nu atât de mulţi ca să vă puteţi permite capricii. Dacă aţi făcut unele excese zilele trecute, acum sunteţi tras de mânecă şi primiţi o lecţie bună prin care învăţaţi să mai strângeţi cureaua şi să scoateţi de pe lista de cumpărături lucrurile inutile. Dacă aveţi totuşi o sumă de bani la dispoziţie, ar fi bine să o păstraţi undeva, ca rezervă, pentru că veţi avea nevoie de ea în curând. Dacă acum o daţi pe prima distracţie, veţi regreta mai târziu.

 Scorpion
Cu bani, uneori vă cumpăraţi şi fericirea, aşa cum se întâmplă acum, când aţi ajuns într-un punct maxim al afacerilor dumneavoastră şi simţiţi că sunteţi mai puternic. Poate a sosit vremea unei achiziţii deosebite, pentru care aţi făcut sacrificii îndelungate (cum ar fi cumpărarea unei case sau a unui teren), sau o infuzie de capital în afacerile proprii prin care veţi impune mai multă stabilitate vieţii dumneavoastră financiare.

 Săgetător
Până să vă vedeţi visul cu ochii, mai aveţi şi unele piedici de trecut, deci să nu credeţi cumva că totul se clădeşte uşor. Sunteţi uneori furat de planuri dificile, dar aveţi şi ambiţia de a le realiza, în cele din urmă, oricât ar dura ca să ajungeţi acolo. Vă entuziasmaţi uşor, fără să vedeţi şi obstacolele pe care le aveţi de trecut până la succesul vizat, dar, atunci când se vor ivi, unul câte unul, aveţi toate resursele pentru a le depăşi cu brio, de aceea dumneavoastră nu vă speriaţi de vise imposibile, la prima vedere.

  Capricorn
Priviţi spre trecut cu o oarecare insatisfacţie, de parcă regretaţi ceva care ar fi putut lua altă direcţie, dacă aţi fi avut curajul să interveniţi la timp. O eroare de altădată vă face acum să fiţi mult mai prudent, când treceţi printr-o situaţie similară celei de atunci. Aţi învăţat multe din greşeala dumneavoastră de odinioară şi acum suflaţi şi-n iaurt, pentru că nu puteţi face de două ori aceeaşi greşeală. Sunteţi mult mai cumpătat, mai atent la detalii şi nu vă mai aventuraţi în direcţii riscante, aşa cum aţi făcut atunci, demult.

  Vărsător
Pentru că, mai demult, aţi prins pe cineva cu mâţa-n sac, acum nu mai aveţi încredere în el, oricâte garanţii v-ar aduce. V-aţi fript o dată, investind încredere în cine nu merita, de aceea acum preferaţi să păstraţi distanţa faţă de acea persoană, pentru că nu îi puteţi permite să repete greşeala de atunci. Chiar dacă, între timp, ea s-a schimbat şi pare să fi învăţat ceva din propriile minciuni, nu îi puteţi da credit pentru nimic în lume şi consideraţi informaţiile de la ea, din start, ca fiind eronate.

  Peşti
Aţi vrea să săriţi peste unele etape intermediare, care durează prea mult, iar dumneavoastră sunteţi cuprins de nerăbdare. Deşi nu sunteţi genul care se aprinde uşor, de data aceasta nu ştiţi cum să grăbiţi evoluţia evenimentelor şi să ajungeţi la acel eveniment mult dorit. Dacă depinde de dumneavoastră să renunţaţi la unele detalii de pe parcurs, o veţi face, dar, dacă timpul e mai presus de dumneavoastră, nu puteţi face altceva decât să-i respectaţi cursul firesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII