8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

De-a v-aţi ascunselea cu poliţia

O fetiţă de doar doi ani, dornică să se joace de-a v-aţi ascunselea cu fratele său, a reuşit să se ascundă atât de bine, încât părinţii săi au fost nevoiţi să ceară ajutorul poliţiei pentru a o găsi. După cum informează Tiscali.it, deşi auzea vocea părinţilor, Natalie Jasmer, o fetiţă de doi ani din Pennsylvania, Statele Unite, a rămas în ascunzătoarea sa, nedorind să întrerupă jocul. Tot aşteptând ca fratele său să o găsească, Natalie a aţipit. Părinţii fetei s-au alarmat de absenţa micuţei şi au decis să ceară ajutorul poliţiei şi al pompierilor. Echipele de intervenţie au căutat-o în zadar, răscolind toată casa şi grădina. În cele din urmă, cel care a descoperit ascunzătoarea a fost căţelul familiei. Fetiţa se băgase într-un dulap din baie. Drept pedeapsă pentru năzbâtia sa, Natalia nu va mai avea voie prea curând să joace pituluşu’ cu frăţiorul său.

 

Kim Cattrall, din nou singură

Nonconformista Kim Cattrall pare să nu aibă prea mult noroc în dragoste. După mai multe relaţii eşuate, actriţa îşi găsise fericirea în braţele lui Alan Wyse, un maestru bucătar cu 23 de ani mai tânăr. Însă, după o relaţie de cinci ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. „Au început să aibă probleme încă din luna aprilie, iar de atunci lucrurile s-au degradat constant. Şi-au dat seama că se află în stadii diferite ale vieţii. Încă ţin unul la altul şi vor rămâne prieteni“, a povestit un apropiat al cuplului.

 

Plajă de 92.000 de euro

O plajă cu „valoare literară“ din Anglia a fost vândută pentru 92.000 de euro. După cum informează Krone.at, cele 28 de hectare de plajă din regiunea Cornwal, din sud-vestul Angliei, au fost achiziţionate de un client din Londra a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Plaja Upton Towns, cu un far aflat pe o insulă din apropiere, ar fi inspirat-o, din câte se pare, pe scriitoarea Virginia Woolf pentru cartea „Spre far“. De fapt, acţiunea romanului lansat în 1927 se desfăşoară în Scoţia, însă, în copilărie, Woolf a mers de multe ori în vacanţă cu familia sa în Cornwall. „Interesul a fost uriaş, plajele nu sunt scoase atât de des la vânzare“, a declarat Richard Argles, directorul agenţiei care a organizat licitaţia. Până acum, plaja s-a aflat în custodia Centrului cultural „Hall for Cornwall“ din oraşul Truro. Încasările obţinute vor fi donate centrului. Potrivit sursei citate, plaja va fi accesibilă publicului şi pe viitor.

 

Păpuşile prea senzuale, un pericol pentru musulmani

Unele păpuşi sunt mult prea sexy şi din acest motiv trebuie interzise. Aceasta este părerea lui Ahmet Unlu, un influent lider musulman din Istanbul (Turcia), care se teme că păpuşile gen Barbie, cu picioare lungi şi siluetă fusiformă, ar avea un efect excitant asupra bărbaţilor. „Sunt realizate mult prea realist şi, în plus, sunt aproape dezbrăcate“, scrie Unlu pe site-ul său, vizitat zilnic de mii de credincioşi. Unlu, care face parte din secţiunea Ismailaga din ordinul islamic Naksibendi, oferă pe site-ul său sfaturi pe orice temă, de la fotografie la ginecologie. În opinia sa, fotografiile sunt acceptate, cu condiţia să nu fie atârnate pe pereţi şi să nu se roage lumea în faţa lor. Ginecologii, în schimb, ar trebui să fie, exclusiv, de sex feminin. În opinia liderului musulman, doar în cazul pericolului de deces un medic bărbat ar trebui să aibă permisiunea să vadă „părţile intime ale unei femei“. Ahmet Unlu, cunoscut mai mult sub numele de Ahmet Hodja, este unul dintre cele mai populare personaje din cadrul ordinului său religios.

 

Jessica Simpson, părăsită de ziua ei

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă Jessica Simpson nu pare să aibă un an prea reuşit. După cum informează Tgcom.it, chiar în ajunul împlinirii a 29 de ani, iubitul său, fotbalistul Tony Romo, a decis să pună capăt relaţiei. „Jessica are inima sfâşiată. Îl iubeşte pe Tony, dar a fost greu în ultima vreme. El a fost ocupat cu cariera lui, iar ea s-a pregătit pentru spectacolul «The Price of Beauty». Au decis să pornească pe drumuri separate“, a declarat un apropiat al vedetei. Tony nu pare atât de afectat de acest eşec amoros. La scurt timp după despărţire, starul de la Dallas Cowboys a fost surprins la o petrecere în compania a 14 prieteni. Cei doi amorezi nu se află la prima despărţire. Cu ceva timp în urmă, jucătorul american decisese să se despartă de Jessica, furios pe tatăl cântăreţei, care a încercat să preia controlul asupra lui, propunându-i să îi fie agent, să vândă drepturile de televizare a logodnei şi apoi a nunţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS