22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec

Contactul cu străinii generează adevărate conflicte, pentru că nu vă puteţi adapta atâtor stiluri de comunicare. Persoanele necunoscute vă irită şi, ori de câte ori nimeriţi într-un spaţiu public aglomerat, răbufniţi în cele mai nepotrivite momente. Ridicaţi tonul, răspundeţi cu tupeu, vă luaţi la harţă cu oricine, dar poate fi vorba totodată şi de dorinţa de a vă afirma. Dacă numărul mare de persoane implică şi o competiţie, vă comportaţi aşa pentru că vreţi să le dominaţi.

Taur

Dezinteresul cu care trataţi situaţia de faţă e de fapt începutul sfârşitului, pentru că nu mai sunteţi motivat să o continuaţi. V-aţi plictisit de ea, nu mai are nimic de oferit şi, încetul cu încetul, va trece pe linie moartă. E mai bine să închideţi acest capitol decât să mergeţi mai departe fără nici o plăcere, altfel ar fi doar consum inutil de energie şi de timp. Canalizaţi-vă atenţia spre un lucru mai interesant.

Gemeni

Se ştie că sunteţi neatent cu lucrurile importante, dar azi sunteţi neglijent cu banii, cu cifrele, cu datele exacte, care nu permit erori. Faceţi calcule greşite, vă jucaţi cu informaţiile pe care le manevraţi, nu verificaţi de o sută de ori înainte şi, la o atitudine atât de uşuratică în faţa detaliilor cu care nu aveţi voie să glumiţi, e normal să faceţi gafe capitale. Norocul dumneavoastră că aveţi umor şi, cu o glumă, veţi reuşi să abateţi atenţia de la gafe şi să le reparaţi foarte repede.

Rac

Altădată reuşeaţi să comunicaţi foarte uşor cu persoana care se afla în faţa dumneavoastră, dar acum simţiţi un adevărat blocaj, ce provine de la modul în care se comportă. E tăcută, indiferentă, nu reacţionează la nici o replică de-a dumneavoastră şi, la un asemenea interlocutor, e şi normal să nu aveţi nici un chef de conversaţie. Discuţiile rămân neterminate, pentru că nu primiţi nici un feed-back de la el, încât, după ce vă veţi despărţi, nici nu vă veţi da seama dacă aţi ajuns la vreo înţelegere.

Leu

Vă plac discuţiile aprinse, chiar şi în contradictoriu, pentru că vă stimulează mental. Vă implicaţi în orice conversaţie care necesită un proces de gândire mai agresiv, cum ar fi conflictele pe marginea unei idei controversate, subiectele tabu, la care unii nu au nimic de spus, competiţiile profesionale cu scopul de a avea dumneavoastră ultimul cuvânt. Aveţi interlocutori la fel de aprinşi şi de agitaţi, încât orice interacţiune naşte tensiuni, dar şi o fantastică satisfacţie atunci când veţi pune punctul pe i la final.

Fecioară

Un vis de altădată are acum şanse să revină în prim-plan . Atunci l-aţi abandonat pentru că nu erau întrunite toate condiţiile pentru a-l duce la îndeplinire, dar acum aveţi şi altă vârstă, şi altă viziune asupra situaţiei, şi alte mijloace de a vă materializa scopul. Aruncaţi, deci, o privire înapoi să vedeţi ce puteţi relua din visul dumneavoastră de altădată, pentru a-l pune în aplicare acum. Poate e un vis din copilărie, poate un ţel profesional din timpul facultăţii, poate o relaţie eşuată cândva, dar acum le vedeţi din ce în ce mai clar ridicându-se.

Balanţă

Uneori, e nevoie să apelaţi şi la mijloace mai puţin corecte pentru a vă atinge un scop şi la fel veţi face şi azi, când nu veţi ajunge acolo unde doreaţi pe căi legale, ci printr-o rută ocolitoare cu care nu prea vă mândriţi. Unii vor spune că scopul scuză mijloacele, dar tot simţiţi o oarecare vină că v-aţi abătut de la calea corectă. Recunoaşteţi că nu aţi fost sincer cu dumneavoastră şi cu ceilalţi ca să ajungeţi aici, dar ce mai contează acum, dacă aţi dus totul la capăt? Bucuraţi-vă de rezultate!

Scorpion

Savuraţi din plin timpul.Dacă sunteţi în vacanţă, veţi lenevi cât mai mult timp pe plajă, pe o terasă sau în pat, pentru că nimic nu vă satisface mai mult decât odihna pe care v-o permiteţi atât de rar. Dacă sunteţi la serviciu, veţi privi cu jind la cei care se distrează şi se relaxează, dar vă bucuraţi sincer pentru ei, chiar dacă nu le puteţi fi alături. Ajunge să ascultaţi poveştile lor de concediu ca să simţiţi şi dumneavoastră briza mării sau vuietul pădurii şi să aveţi o stare de spirit mai bună.

Săgetător

Aveţi grijă la tonul pe care îl folosiţi în discuţiile cu cei dragi, pentru că tindeţi să fiţi acid şi răutăcios, iar replicile dumneavoastră pot lăsa urme în sufletul celor mai sensibili. Îl certaţi pe cel care vă iubeşte cel mai mult şi îl faceţi să sufere cu atitudinea dumneavoastră impulsivă, ca atare, fiţi mai atent la ce spuneţi şi, mai ales, cum le vorbiţi celor din preajmă. Dacă nu vă controlaţi reacţiile, aţi putea declanşa o ceartă care poate denatura într-o despărţire dureroasă.

Capricorn

Apreciaţi sinceritatea şi loialitatea în muncă şi căutaţi să urmaţi întotdeauna numai căile corecte, pentru că nu vreţi să vă stricaţi reputaţia şi imaginea de profesionist. E în joc imaginea dumneavoastră, de aceea nu vă permiteţi nici un rabat de la calitate. Faceţi totul cum vi se cere, cum aşteaptă lumea de la dumneavoastră sau cum scrie la carte, urmând nişte reguli foarte stricte de comportament. Nimeni nu vă poate reproşa azi vreun defect sau vreo greşeală, pentru că sunteţi cinstea întruchipată.

Vărsător

Piaza rea îşi bagă coada în armonia dumneavoastră de acasă şi strică dialogul între parteneri sau între părinţi şi copii. Totul are la bază un gest incorect al unuia dintre membrii familiei, care abia acum iese la iveală şi care, în loc să fie reparat şi aplanat cu discuţii explicative, declanşează o furtună fără precedent, cu acuze şi reproşuri dintre cele mai dure. Nu turnaţi gaz pe foc dacă vedeţi că şi celălalt tinde spre ceartă, ci încercaţi să-i arătaţi mai multă înţelegere, ca să aflaţi ce l-a determinat să facă asta.

Peşti

Dragostea trebuie să conţină şi o urmă de raţiune, mai multă comunicare, discuţii sincere şi decizii luate împreună, deci nu vă bazaţi doar pe ceea ce simţiţi. Puneţi în prim-plan ceea ce gândiţi, planurile dumneavoastră de viitor şi nu vă implicaţi într-o relaţie doar pentru senzaţiile plăcute pe care vi le trezeşte. Contează să aveţi şi ce vorbi, şi ideile comune pe care le împărtăşiţi, pentru că acestea vor rămâne după ce pasiunea se va stinge.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS