8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Ia te uită!

Ghinionista
(Head Above Water)
Regia:
Jim Wilson
În rolurile principale: Harvey Keitel, Cameron Diaz
Comedie – 1996

Acţiunea filmului se petrece într-un peisaj idilic, pe o insulă însorită, unde George (Harvey Keitel) şi frumoasa sa soţie, Nathalie (Cameron Diaz), îşi petrec vacanţa în casa familiei lor. Cei doi nu sunt singuri pe insulă, pentru că aici se afla şi un vechi prieten al lui Nathalie, Lance (Craig Sheffer), care este îngrijitorul proprietăţilor.
În noaptea în care soţul şi prietenul ei pleacă la pescuit, Nathalie este vizitată de Kent, un iubit din tinereţe, de care femeia nu îşi aminteşte cu mare plăcere.
Când cei doi pescari sunt pe punctul de a se întoarce la vilă, Nathalie descoperă că fostul său iubit este dezbrăcat şi mort în dormitor. Fiind conştientă că soţul său o va acuza de infidelitate, Nathalie încearcă să ascundă corpul lui Kent şi să şteargă toate urmele. George descoperă mortul, dar, pentru că poziţia sa socială îl împiedică să fie amestecat într-un scandal de această natură, pune la cale un plan, care ar putea avea urmări neplăcute pentru el. Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 6,2.

PRO TV ORA 20.30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS