18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte ştiri

„Omul arbore“, spaima politicienilor britanici
Un supererou modern a băgat spaima în edilii locali din orăşelul britanic Colchester. Numele lui este „Omul arbore“, adevărata identitate fiind un secret pentru toată lumea, iar principala lui misiune este aceea de a apăra plantele de orice tip de duşmani. „Politicienii trebuie să nu mai distrugă acest oraş şi să nu îmi mai pună în pericol prietenele albine şi viitoarele generaţii“, a anunţat misteriosul personaj. Spre deosebire de alţi „colegi de breaslă“, eroul nu a pornit o cruciadă împotriva politicienilor, care nu îşi respectă promisiunile din campania electorală, ci se limitează la a efectua incursiuni nocturne în timpul cărora sădeşte flori şi alte plante în zonele verzi, invadate de buruieni. Fiecare intervenţie a sa este remarcată, pentru că bărbatul adoră să lase un bilet la locul faptei: „Pentru voi, dragi prieteni din Colchester, cu dragoste. «Omul arbore»“. Protectorul florei a decis să înceapă propria bătălie împotriva „cimentificării“ şi distrugerii mediului, după ce edilii locali şi-au anunţat intenţia de a elimina trandafirii din grădinile oraşului.

Doi la preţ de unu
Datorită „dotărilor“ sale, chinezul Ang Qiang, de 23 de ani, ar fi putut face fără probleme o carieră în industria filmelor pentru adulţi. După cum informează Tiscali.it, bărbatul s-a născut cu o malformaţie numită diphallus, el având practic două organe genitale în perfectă stare de funcţionare. După ce ani la rând a trăit cu această anomalie, chinezul a decis să renunţe la unul dintre organe, de dragul iubitei sale. „Când am început să ieşim împreună, a fost şocată de dubla mea dotare, iar cu trecerea timpului a decis că acest lucru este prea ciudat“, a povestit tânărul. Prietena sa i-a cerut din ce în ce mai insistent să se opereze, la final ea punându-l să aleagă între cel de-al doilea organ şi ea. Chinezul a decis să ceară ajutorul medicilor pentru a rezolva problema.

Florina Cercel, Virginia Rogin, Gheorghe Dinică şi Vladimir Găitan, la relaxare în Delta Dunării
Florina Cercel, Virginia Rogin, Gheorghe Dinică şi Vladimir Găitan s-au întors dintr-o scurtă, dar foarte frumoasă vacanţă în Delta Dunării. Actorii, mari amatori de preparate din peşte, s-au bucurat de o săptămână petrecută în mijlocul naturii. „După munca la un proiect de anvergura «Reginei», vacanţa a fost binevenită şi meritată. Ne-am decis încă din timpul filmărilor să mergem împreună în vacanţă, iar locaţia, Delta Dunării, am ales-o la recomandarea lui Vladimir Găitan, care cunoştea foarte bine zona. A fost aşa cum ne-am dorit toţi, o vacanţă absolut memorabilă“, a spus actriţa Florina Cercel, care va juca rolul Aretiei în noul serial românesc de epocă, „Aniela“. Alături de soţia sa, Gabi, Gheorghe Dinică s-a relaxat plimbându-se cu şalupa prin Deltă. „Am filmat de câteva ori în Deltă, dar altul este sentimentul când mergi să te relaxezi, iar compania colegilor mei a fost perfectă. Am vizitat cetatea Enisala, am mers pe canalele din Deltă şi am ajuns într-un loc de vis, lângă Babadag“, şi-a amintit actorul. Pensiunea de lângă Babadag a impresionat-o şi pe Florina Cercel. „Este un loc cu circuit închis, cu o grădină de mentă şi lavandă care mirosea dumnezeieşte. Am băut cafea făcută la ibric, într-o încăpere mobilată în stil turcesc. Cei de acolo ne-au răsfăţat pentru că sunt nişte oameni care iubesc artiştii“, a povestit actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS