16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Dacă aveţi nevoie de cei din jur într-un fel sau altul, ar fi bine să vă arătaţi ceva mai binevoitor. Astăzi reacţionaţi impulsiv, iar atitudinea aceasta nu este bună pentru dumneavoastră. Există câteva oportunităţi la locul de muncă. Asiguraţi-vă că vi s-au adus la cunoştinţă toate datele problemei şi nu vă asumaţi riscuri. Nu este cazul să fiţi încrezător doar pentru că totul pare extraordinar de frumos.

 
  Taur
Atmosfera din cercul de prieteni este destul de tensionată, iar această situaţie vă enervează. Înfrânaţi-vă pornirile de ostilitate şi arătaţi-vă mai înţelegător. Pe plan profesional, sunteţi plin de iniţiative.
Rezultatele pe care le obţineţi sunt şi cele sperate. Un lucru este sigur: reprezentaţi un model pentru oamenii cu care lucraţi.

 
  Gemeni
Dacă v-aţi făcut proiecte privind unele achiziţii costisitoare, este cazul să vă verificaţi bine contul bancar. Trebuie să aveţi grijă de bani. Este o zi frumoasă pe plan amoros. Primiţi multă afecţiune şi înţelegere din partea persoanei iubite. Dacă sunteţi singur, astăzi veţi cunoaşte persoana mult visată.

 
  Rac
Există câteva persoane care încearcă să profite de bunăvoinţa dumneavoastră. Nu vă lăsaţi impresionat de şantajul sentimental. Pe plan profesional, vă confruntaţi cu câteva întârzieri care nu ţin de dumneavoastră. Dacă această întârziere este prea riscantă, ar fi mai bine să renunţaţi la acest proiect.

  Leu
Situaţia financiară nu este strălucită. Este nevoie de multă prudenţă. Dacă trebuie să luaţi decizii importante, apelaţi la sfatul unor specialişti. În viaţa sentimentală aveţi nevoie de mai multă atenţie şi afecţiune. Faceţi-vă timp pentru partener. Dacă sunteţi singur, se poate ca astăzi să mergeţi la o întâlnire.

  Fecioară
Aveţi o viaţă socială intensă, cu numeroase întâlniri. Vă lărgiţi orizonturile şi faceţi schimb de idei. Acasă aveţi unele nemulţumiri legate de familie, însă în curând lucrurile se vor schimba în bine. Încercaţi să discutaţi deschis toate problemele.

  Balanţă
Cele mai multe realizări pe plan profesional sunt posibile în domeniul artistic. Este recomandabil să daţi tot ce aveţi mai bun din dumneavoastră şi să vă bucuraţi de lucrurile pe care le creaţi. În anturajul în care vă învârtiţi există persoane care vă pot face rău. Păstraţi distanţa faţă de oamenii care nu merită atenţia dumneavoastră şi nu vă compromiteţi în nici un fel.

 Scorpion
Situaţia financiară este destul de bună. Aveţi posibilitatea să vă ocupaţi acum de plăţi şi să puneţi lucrurile la punct. Chiar şi iniţiativele financiare care nu păreau foarte bune la început devin acum mai promiţătoare ca niciodată. Pe plan profesional vă confruntaţi cu destul de multe dificultăţi. Este nevoie de o atitudine realistă.

 Săgetător
Viaţa sentimentală vă rezervă o mulţime de variante şi numai de dumneavoastră depinde ce veţi alege în final. Pe de o parte, aveţi posibilitatea să începeţi o relaţie serioasă, pe de altă parte, există şi şanse de aventuri incitante. Dacă aveţi deja o relaţie, profitaţi de această zi pentru a pune pe picioare un proiect important, alături de persoana iubită.

  Capricorn
Dacă aveţi ocazia să călătoriţi, profitaţi de ea. Se poate să întâlniţi o persoană cu adevărat deosebită.
Este, de asemenea, o zi foarte bună pentru a plănui o căsătorie sau o vacanţă pentru luna de miere. Pe plan profesional, nemulţumirile se acumulează. Nu este însă indicat să luaţi decizii irevocabile. Gândiţi-vă bine!

  Vărsător
Astăzi sunteţi mai afectuos şi mai flexibil. Vă apropiaţi de membrii familiei, chiar şi de cei cu care aţi avut conflicte.
Pe plan amoros este indicat să luaţi lucrurile aşa cum vin, fără să vă mai opuneţi sau să vă mai încăpăţânaţi să schimbaţi ceea ce nu se poate schimba. Dacă sunteţi singur, veţi prefera să savuraţi câteva mici momente de plăcere, fără a vă implica serios.

  Peşti
Lucrurile merg excelent la locul de muncă, fără să fie nevoie să vă bateţi capul. Din acest punct de vedere, o satisfacţie foarte mare este mai ales cea financiară. Va trebui însă să vă faceţi timp pentru familie, deoarece preocupările profesionale sunt tot mai multe. Profitaţi de această zi şi aprofundaţi relaţia de cuplu. Astăzi veţi fi mai afectuos şi mai înţelegător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU