14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec
Pentru Berbeci se anunţă un weekend plin de evenimente importante şi, în acelaşi timp, foarte solicitante. Atenţie sporită la sănătate, este posibil ca Berbecii, pe fondul unei imunităţi scăzute, să răcească mult mai uşor. În plan sentimental, apele par să se liniştească, partenerul le va fi de un real folos. Pentru Berbecii singuri, un sfat ar fi să nu se arunce cu capul înainte, cum au prostul obicei, căci s-ar putea să aibă de suferit.

  Taur
Taurii sunt nevoiţi să se descurce singuri în situaţiile mai puţin plăcute care se întrevăd. Nu este vorba de faptul că prietenii nu doresc să îi ajute, ci pur şi simplu conjunctura planetelor face în aşa fel încât probabilitatea acceptării ajutorului unei terţe persoane să fie privită de aceştia ca un semn de slăbiciune, în consecinţă, vor alege să îşi rezolve problemele singuri. În plan familial şi sentimental, lucrurile merg destul de bine. Trebuie totuşi să aibă grijă să nu intre în conflicte majore cu un membru mai în vârstă al familiei.

  Gemeni
Pentru Gemeni, care adoră schimbarea, urmează un weekend care va fi benefic. Se întrevăd unele schimbări de plan în ultimul moment. Atenţie însă, trebuie amânată luarea unor decizii de importanţă maximă într-un timp foarte scurt; există riscul să fie pripite. Sub aspect financiar, nu vor duce lipsă de resurse, acest weekend fiind fast chiar şi speculaţiilor de acest tip. În dragoste nu se schimbă nimic, deocamdată. Aveţi răbdare, partenerul de viaţă s-ar putea să fie foarte stresat.

  Rac
Un weekend mai bun decât cel precedent îi aşteaptă pe cei născuţi sub semnul Racului. Financiar, lucrurile par să se redreseze. Este probabil ca şi în acest sfârşit de săptămână să îşi neglijeze partenerul de viaţă, lucru care cu siguranţă nu va aduce vreun beneficiu relaţiei, dimpotrivă. Puţin mai multă atenţie îndreptată către persoana iubită i-ar putea scuti de o mulţime de neplăceri în plan sentimental.

  Leu
Cei născuţi în zodia Leului vor fi prinşi în multitudinea problemelor casnice şi administrative, dar care se compensează pe de altă parte cu echilibrul şi mulţumirea din plan sentimental. Un weekend propice relaxării alături de persoana iubită, un weekend în care Leii ar putea face lucruri pe care de multă vreme şi-au dorit să le facă, dar le-a lipsit timpul pentru acestea. Un mic ajutor financiar venit din partea unei rude mai în vârstă îi va binedispune şi le va da energie pentru înfruntarea unor neplăceri cauzate de deficitul monetar.

  Fecioară
Pentru Fecioarele născute în prima decadă a zodiei, weekend-ul care urmează va fi liniştit şi indicat reflectării asupra sinelui şi a dorinţelor personale. Singurele neplăceri par să vină din domeniul financiar, dar, cu puţină economie şi chibzuinţă, o vor scoate la capăt.

  Balanţă

În plan afectiv, lucrurile merg excelent. Ar fi bine să înceapă să se gândească de pe acum unde îşi vor petrece concediul, căci opţiunile sunt multiple şi dorinţele, de asemenea. Vor avea parte de atenţia sporită a partenerului de viaţă. Vor primi chiar şi mici atenţii, care le vor colora viaţa.

  Scorpion
Scorpionii vor avea o perioadă bună sub aspect financiar, dar de care nu prea se vor putea bucura, căci datoriile din urmă trebuie să fie şi ele achitate. În dragoste le merge bine, având parte de dovezi de iubire şi de apreciere atât din partea familiei, cât şi a partenerului de viaţă. O problemă mai veche de sănătate le dă târcoale. Ar fi bine să nu o lase să treacă de la sine, sfatul unui specialist fiind în unele cazuri salutar.

  Săgetător
Stresul, problemele şi nemulţumirile din ultima perioadă îşi spun cuvântul. Pentru Săgetători este indicat mai mult repaus, contrar firii lor agitate cu nevoia constantă de a se afla în mişcare. Din fericire, vor găsi în familie un sprijin de încredere. Atenţie sporită la cheltuielile neprevăzute, nu ar fi rău să pună din timp un ban la puşculiţă. Indicat este să evite speculaţiile de orice fel, sunt total neindicate în această perioadă. Ar fi bine, de asemenea, să nu se încreadă în persoane pe care abia le-au cunoscut.

  Capricorn
Capricornii sunt favoriţii zodiacului. Lucrurile par să se fi liniştit, financiar nu au de ce să se îngrijoreze. Urmează un weekend bun, în care vor putea obţine chiar şi unele câştiguri suplimentare neaşteptate. La capitolul sănătate, lucrurile sunt bine înfăţişate, nu vor avea nici un fel de neplăceri, iar în plan sentimental, dacă sunt în cuplu, partenerul este foarte afectuos şi într-o dispoziţie romantică. Pentru Capricornii celibatari este posibilă întâlnirea cu o persoană care le va marca viitorul.

  Vărsător
Pe Vărsători îi aşteaptă un weekend plin de grele încercări pe plan sentimental. Orice ar face se pare că nu este suficient pentru ca relaţia să funcţioneze. Uneori, sunt indicate mici compromisuri dacă nu se doreşte ajungerea la probleme şi disensiuni. Vărsătorii ar trebui să dea dovadă de ceva mai multă toleranţă în ceea ce priveşte libertatea partenerului.

  Peşti
Nativii din Peşti dau dovadă de multă intuiţie şi au un deosebit spirit de iniţiativă, mai ales în ceea ce priveşte domeniul profesional. Vor fi apreciaţi în sfârşit la justa lor valoare, iar satisfacţiile materiale nu se vor lăsa nici ele aşteptate. Sentimental, lucrurile merg bine, dar ar fi bine totuşi să evite discuţiile în contradictoriu pe tema concediului. Nu merită să strice armonia cuplului o problemă atât de măruntă, ce poate fi rezolvată într-o manieră elegantă, la o discuţie cu argumente pro şi contra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS