16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Se pare că astăzi aveţi multe probleme de rezolvat. Reuşiţi să faceţi în casă schimbări care contribuie la îmbunătăţirea atmosferei. Oricâtă toleranţă şi amabilitate aţi pune în joc în relaţia cu anturajul, nu vi se răspunde la fel, pentru că aveţi de a face cu oameni mai irascibili decât dumneavoastră. După-amiază sunteţi tentat să cumpăraţi un obiect de valoare. Vă recomandăm să fiţi cumpătat pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor.

 
  Taur
Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să vă apropiaţi de termenul final al unei lucrări importante. Sunteţi entuziasmat de rezultatele acţiunii la care vă aduceţi contribuţia. Aţi avut răbdare să parcurgeţi paşii obligatorii până aici şi aţi folosit constructiv perioada de aşteptare, dar iată ca aţi ajuns foarte aproape de finalul mult aşteptat. Puţin mai este până veţi culege roadele dorite!  După-amiază aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat.

 
  Gemeni
Este una dintre cele mai bune zile din ultima perioadă, de care trebuie să profitaţi din plin, pentru că rareori norocul şi fericirea îşi dau întâlnire ca acum. Dimineaţă aveţi o stare de spirit excelentă, astfel încât relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi şanse de reuşită în activităţile casnice şi în societate. Singurul lucru care vă nemulţume-şte este situaţia financiară. În cursul serii, s-ar putea să mergeţi în vizită la prieteni. Vă recomandăm să evitaţi glumele prea îndrăzneţe.

 
  Rac
Dimineaţa este posibil ca relaţiile sentimentale să fie mai tensionate. Nu vă faceţi griji! O rudă mai în vârstă vă ajută să înţelegeţi că aşa-zisele probleme sunt create de o persoană invidioasă. Nu vă lăsaţi deci influenţat de persoanele care încearcă să vi se bage pe sub piele, pentru că intenţiile lor nu sunt pozitive. Culegeţi roadele unei investiţii inspirate, încasând o sumă considerabilă.

  Leu
Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteţi să finalizaţi tot ce aţi început. Pe plan financiar, s-ar putea să nu staţi tocmai bine, dar sunteţi hotărât să întoarceţi lucrurile în favoarea dumneavoastră. Sfatul astrologului: profitaţi de toate ocaziile care vă ies în cale. Aveţi însă grijă la cuvintele pe care le folosiţi, pentru că vor ridica semne de întrebare celor cu care staţi de vorbă.  

  Fecioară
Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. Dimineaţă intraţi în posesia unui câştig financiar consistent şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi vă înţelegeţi cu prietenii. Investiţi multă energie în confortul familiei. Vreţi să le oferiţi celor dragi un mediu mai armonios în care să trăiască, de aceea vă gândiţi în primul rând la decor, la locuinţa voastră, la spaţiul în care trăiţi.

  Balanţă
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental şi social. Colaboraţi foarte bine cu cei din jur şi puteţi avea succes în societate. Aveţi ocazia de a vă mări cercul de cunoştinţe sau de a vă întâlni cu tot felul de prieteni cu care nu mai ţineaţi legătura decât trecător. Acum puteţi discuta pe îndelete faţă în faţă. Astrologii vă recomandă să vă feriţi de exagerări. Nu vă asumaţi nici un risc, pentru că puteţi pierde o afacere rentabilă.

 Scorpion
Deşi aveţi o zi încărcată, reuşiţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. Ceea ce zilele trecute părea un moment de criză, când nimic nu mai era la locul potrivit, acum revine la normal. Lipsa banilor vă deranjează, dar nu reprezintă un obstacol de netrecut. Bazaţi-vă pe intuiţie. Pentru hotărârile importante, consultaţi-vă cu partenerul de viaţă.

 Săgetător
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală care nu vă dădea pace de la o vreme. Dimineaţă, un prieten vă propune să intraţi într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Acceptaţi, pentru că puteţi câştiga bine. Spre seară plecaţi în vizită la prieteni, împreună cu persoana iubită. Aveţi nevoie de companie, chiar şi de spaţii aglomerate cu persoane străine, deoarece aici găsiţi cele mai interesante ocupaţii.

  Capricorn
Puteţi avea succes într-o scurtă călătorie de afaceri. Fiţi prudent şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri. Este vremea să să demonstraţi tuturor că adevărul e la dumneavoastră. Aţi urmat căile corecte, pe când ceilalţi s-au bazat numai pe un surplus de personalitate. Trebuie sa recuperaţi un avantaj! După-amiază reuşiţi să clarificaţi o problemă sentimentală.

  Vărsător
Se pot produce schimbări importante, mai ales pe plan social şi sentimental. Colaboraţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi vă întâlniţi cu persoane importante. După-amiază faceţi o investiţie pentru cămin. Ar fi indicat să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă şi să nu aruncaţi banii pe lucrurile care mai târziu se  pot dovedi inutile. Spre seară, primiţi o veste bună de la un prieten de familie.

  Peşti
Survin mai multe schimbări de program. Nu vă faceţi griji, pentru că totul va ieşi bine. Aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care vă ajută să rezolvaţi o problemă profesională. Este recomandat să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă în problemele casei. Evitaţi disputele cu o femeie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS