20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Adela Popescu – imaginea unei campanii împotriva cancerului de sân şi de col uterin
Adela Popescu, protagonista serialelor „Îngeraşii“ şi „Aniela“, a acceptat propunerea Fundaţiei „Renaşterea“ de a fi imaginea ultimei campanii iniţiate de aceasta, „Partener pentru Sănătatea Femeii“, care promovează lupta împotriva cancerului de sân şi de col uterin. Prima companie care s-a alăturat demersului Fundaţiei „Renaşterea“ este I.D. Sarrieri, firmă care va lansa o colecţie de lenjerie intimă dedicată colectării de fonduri. Un procent din banii adunaţi din comercializarea produselor va fi donat Fundaţiei „Renaşterea“.
Adela Popescu, imaginea acestei campanii umanitare, s-a alăturat imediat luptei împotriva unui inamic care nu iartă, cancerul: „Ştiu ce înseamnă să aştepţi un răspuns, să tremuri şi apoi să răsufli uşurată. Sunt şi femei pentru care răspunsul a fost pozitiv, care au aflat că sunt bolnave şi care au luptat împotriva cancerului. Majoritatea au reuşit, pentru că l-au depistat la timp şi pentru că, mai departe, au ales să nu fie doborâte psihic de această grea încercare“, a declarat vedeta.
Actriţa a mărturisit că implicarea într-o astfel de campanie este o premieră: „M-am simţit onorată când am primit propunerea Fundaţiei «Renaşterea» şi companiei I.D. Sarrieri. Este prima dată când mă implic într-o astfel de campanie şi o fac din toată inima“, a adăugat Adela.

O moldoveancă, noua Miss Italia nel Mondo
Moldoveanca Diana Curmei a cucerit titlul de Miss Italia nel Mondo 2009, la cea de-a XIX-a ediţie a concursului, la care au participat 50 de concurente din întreaga lume. La finalul concursului, moldoveanca de 19 ani, din Chişinău, a primit coroana din mâinile principelui Emanuele Filiberto di Savoia, care a fost şi preşedintele juriului. Locul doi a fost ocupat de românca Simona Elena Lungu, în timp ce medalia de bronz a revenit argentinienei Ana Paula Ras Vitiello. „Succesul meu este dedicat românilor şi moldovenilor!“, a spus Diana, după ce a fost desemnată câştigătoarea concursului.
Moldoveanca, de 1,76 m, cu păr castaniu şi ochi căprui, mai are o soră, vorbeşte fluent rusă, franceză, spaniolă şi engleză. Îi plac dansul, fotografia şi şi-ar dori să îmbrăţişeze o carieră în lumea modei. Câştigătoarea locului doi, blonda Simona Elena Lungu, are 22 de ani, este din Bârlad, fiind studentă la Universitatea din Oradea.

Prietenii, pe primul plan pentru Vince Vaughn
Cunoscutul actor Vince Vaughn este pe punctul de a renunţa la logodnă pentru întâlnirile cu băieţii. Actorul, care părea că este gata să se aşeze la casa lui după ce s-a logodit cu iubita sa, Kyla Weber, a început deja să dea înapoi. Apropiaţi ai logodnicei lui Vaughn spun că actorul a început să se poarte din ce în ce mai urât cu aceasta, în speranţa că ea va anula logodna. „Kyla s-a săturat ca Vince să iasă mereu la petreceri cu prietenii lui. A auzit zvonuri că ar şi flirta cu alte femei şi nu este mulţumită deloc. Sunt încă logodiţi, dar viitorul lor este nesigur. Dacă ar rupe logodna, mulţi nu ar fi surprinşi“, a povestit un apropiat al cuplului.
Deşi reprezentantul actorului a negat zvonurile despre o posibilă despărţire a celor doi, apropiaţii cuplului încă au îndoieli că Vince Vaughn şi Kyla Weber vor ajunge în faţa altarului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS