3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Ceea ce faceţi azi cu multă pasiune va avea rezultate excelente, care se pot măsura şi în bani, de aceea sunteţi foarte motivat şi trageţi tare ca să ajungeţi mai repede la finiş. Sunteţi încurajat şi de alţii, care îşi aduc contribuţia alături de dumneavoastră, fie că aveţi un interes comun, fie că aceştia pun umărul pentru un scop care e doar în avantajul dumneavoastră. Vedeţi, cu această ocazie, câţi prieteni sinceri aveţi.

 
  Taur
O zi foarte capricioasă, şi cu bucurii, şi cu supărări, de la o oră la alta. Totul e să nu lăsaţi tristeţea să fie mai puternică. Dacă începeţi ziua posomorât, convins că va fi o zi proastă, lăsaţi la o parte astfel de gânduri, pentru că totul poate deveni excelent pe parcurs. Dacă un lucru începe prost nu înseamnă că va fi aşa până la capăt, deoarece apar mereu alte aspecte care pot redresa situaţia.

 
  Gemeni
Duceţi la capăt o situaţie destul de complicată, dar ce a fost mai greu a trecut. Totul revine la normal şi puteţi încheia acest capitol, răsuflând uşurat că aţi scăpat de tot stresul care v-a însoţit cât timp lucrurile nu-şi găseau liniştea. Trageţi o concluzie care vă va fi de ajutor de acum încolo, de aceea sunteţi destul de calm când priviţi spre viitor, convins că aveţi în mânecă asul cel mai bun pentru a face faţă oricărei surprize.

 
  Rac
Toată energia pe care aţi investit-o la începutul unei acţiuni incitante pare să scadă în intensitate când ajungeţi la un prim hop. De fapt, cineva vă trage de mânecă de pe margine şi încearcă să vă mai domolească avântul, pentru că daţi impresia că v-aţi implicat prea mult într-o situaţie cu o oarecare doză de risc. Trebuie să vă detaşaţi un pic de această acţiune, ca să descoperiţi direcţia cea mai bună.

  Leu
Nu mai ţineţi cont de oboseală sau de piedici, atunci când se naşte un scop nou în faţă. Vreţi neapărat să ajungeţi la capăt, indiferent de preţul acestui demers. Sunteţi prea incitat şi simţiţi că merită tot efortul, deoarece la final v-ar putea aştepta o şansă excelentă de afirmare, un vis împlinit sau o rampă de lansare spre ceva şi mai interesant. Trageţi tare, nici dumneavoastră nu ştiţi de unde mai găsiţi energie.

  Fecioară
Aveţi o mulţime de treburi de dus la capăt azi, dar, sârguincios cum sunteţi, nici nu contează dacă aveţi sau nu ceva de câştigat la final, ci vă implicaţi în orice activitate cu plăcere. Chiar vă place să munciţi, deşi eforturile depuse vor depăşi, la un moment dat, puterile dumneavoastră, dar le duceţi pe toate la îndeplinire. Aveţi satisfacţia muncii împlinite, iar rezultatele atrag şi câştiguri materiale.

  Balanţă
Vă simţiţi ciudat în mijlocul unui grup mai numeros ori pentru că nu găsiţi subiecte comune pentru a intra în vorbă, ori pentru că toţi ceilalţi vă privesc ca pe un străin. Faceţi opinie separată, pentru că nu vă puteţi integra uşor în astfel de medii, în care ostilitatea pluteşte în aer. Chiar dacă e vorba de un grup pe care îl cunoaşteţi de multă vreme, de data aceasta parcă nu ştiţi cum să mai comunicaţi cu ceilalţi.

 Scorpion
Vă aduceţi aminte de vremea copilăriei, de părinţi, de profesori, de locul în care aţi crescut, poate datorită revederii unei persoane care a avut un rol decisiv în educaţia dumneavoastră. Sau e doar o reîntoarcere la şcoală, pentru a continua nişte studii pe care nu le-aţi putut termina, cândva, sau pentru a vă reaminti nişte cunoştinţe pe care le-aţi acumulat cu ceva timp în urmă, dar nu aţi avut ocazia să le folosiţi.

 Săgetător
Nu vă jucaţi prea mult cu imaginea sau cu reputaţia dumneavoastră, pentru că o atitudine superficială, prea sigură pe sine, nu lasă o impresie tocmai bună, mai ales în faţa unor superiori orgolioşi. Sunteţi atât de convins că aveţi dreptate, încât vă permiteţi chiar să vă distraţi pe seama cunoştinţelor dumneavoastră, făcând pe aiuritul, pe copilul nevinovat care se amuză pe seama tuturor.

  Capricorn
Căutaţi o soluţie la problemele dumneavoastră, dar o puteţi găsi în cu totul alt loc decât credeaţi. Nu insistaţi la un anumit coleg să contribuie la rezolvarea problemei dumneavoastră, pentru că nu la el e cheia problemei, ci la altă persoană, la care poate nici nu v-aţi gândit. Aruncaţi o privire dincolo de curtea dumneavoastră, cum s-ar spune, pentru că salvatorul nu e cel care vă stă azi cel mai aproape.

  Vărsător
Inima dumneavoastră bate mai tare când priviţi în perspectivă spre un eveniment pe care îl aşteptaţi cu nerăbdare, simţiţi că vine o veste bună, că se va întâmpla ceva excelent, de aceea priviţi spre ziua de mâine cu un imens optimism. Gândul pozitiv atrage evenimente fericite, deci continuaţi să credeţi cu tărie în succesul de la capătul acestei perioade de aşteptare.

  Peşti
Nu ştiţi ce e mai bine să alegeţi acum, când vă aflaţi la o răscruce de drumuri. Se ştie cât sunteţi de nehotărât, de aceea aţi avea nevoie de sfatul sau de părerea altei persoane, care să completeze ceea ce simţiţi deja. Mai greu va fi să alegeţi, dacă părerile care sosesc din mai multe direcţii sunt diametral opuse… Aici intervine capacitatea dumneavoastră de decizie, care trebuie să devină fermă; lăsaţi teama deoparte şi spuneţi clar ce vi se pare mai bun pentru dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS