13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinŞase indicii că vă iubeşte

Şase indicii că vă iubeşte

Există atitudini, priviri, gesturi care spun mult mai mult decât cuvintele. Iată şase indicii care vă ajută să faceţi diferenţa între un bărbat care doar vă vorbeşte frumos şi unul care vă iubeşte.
 
Vă priveşte
Privirea sa spune multe despre interesul pe care vi-l poartă. Puteţi citi în ochii lui fie admiraţie, fie complicitate, fie un gest de tandreţe. O privire care străluceşte în public atunci când sunteţi spirituală, simpatică şi în care puteţi citi mândria lui de a fi bărbatul din viaţa dumneavoastră. O privire în care vă simţiţi frumoasă.

Un loc în viaţa lui
Uşa vă este deschisă în viaţa lui. Nu vă temeţi niciodată să-i propuneţi proiecte în doi: vacanţe, weekenduri, chiar copii. Nu se teme să vă prezinte familia şi prietenii săi. Pe scurt, nu înfrânează evoluţia relaţiei şi vă lasă să intraţi cu totul în viaţa lui.

Viaţa vă pare simplă
De când sunteţi cu el, totul pare simplu şi frumos. Vă simţiţi în siguranţă alături de el. V-aţi dat seama că suferinţele pricinuite de foştii iubiţi nu au însemnat dragoste.  

Se bucură pentru
dumneavoastră
Reuşita dumneavoastră profesională şi succesul îl fac fericit. Vă încurajează în momentele dificile şi vă dă încredere atunci când vă simţiţi inutilă.
Alţi bărbaţi privesc cu jind la dumneavoastră? În aceste situaţii, el nu este gelos, ci mai degrabă mândru. Dacă nu i-aţi observat, el vi-i arată.

Îl interesează universul dumneavoastră
Se bucură să vă întâlnească apropiaţii. Vă iubeşte părinţii şi prietenii chiar înainte de a-i cunoaşte, pentru că ştie că sunt importanţi pentru dumneavoastră. Se implică în viaţa copiilor dumneavoastră, deşi nu este tatăl lor. Un bărbat pregătit să-şi asume un astfel de rol este îndrăgostit de dumneavoastră.

Vă aşteaptă
Ştie să fie răbdător în viaţa de zi cu zi sau în situaţii dificile. Nu se supără când întârziaţi zece minute. Dacă treceţi printr-o perioadă dificilă, este capabil să vă încurajeze, nu să vă judece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII