24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Ia te uită!

Pe val
(Surfer dude)
În rolurile principale:
Sarah Mason, Matthew Mcconaughey
Regia: S.R. Bindler
Comedie – 2008

Steve Addington este un împătimit om al mării care îşi trăieşte viaţa prin prisma valurilor pe care le cucereşte cu placa lui de surf. Întors în oraşul lui natal din Malibu, acesta observă cum acest minunat sport a devenit mai mult o industrie prin care marile firme de sponsorizare încearcă să revoluţioneze conceptul de surfing. Nu numai că au corupt imaginea sportului, dar
şi-au extins aceste idei până în pragul în care surfingul ajunge un joc video în realitate virtuală şi chiar Reality Show. Numai că Steve nu vrea să fie un personaj în această realitate virtuală şi îşi petrece timpul liber practicând ceea ce îi place lui mai mult să facă – surfing.
Cu toate conturile bancare blocate, fără bani, trădat de prieteni, Steve se găseşte în mijlocul unei crize existenţiale şi este împins într-un colţ din care parcă nu are nici o scăpare atunci când dispar şi valurile de pe mare. Dar, ajutat de managerul şi mentorul lui, dar şi de dragostea din partea lui Danni, Steve are o singură şansă de a reuşi să treacă peste această depresie în lipsa valurilor. Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 6,7.

HBO ORA 21.00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS