Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

VJ Oana, balerină la înălţime
VJ Oana se transformă la „Dance Floor Chart“ într-o balerină graţioasă vineri, 26 iunie, de la ora 22.00. VJ-iţa MTV va combina mişcările clasice de balet cu piesele dance din clasamentul muzical, iar întreaga acţiune se va petrece… la înălţime, pentru că locaţia aleasă este acoperişul unui bloc din Bucureşti.
„De data aceasta am dus topul la înălţime! Vă voi prezenta topul celor mai bune piese din muzica dance în ipostaza de balerină care îşi exersează mişcările la zeci de metri înălţime. A fost o filmare frumoasă, iar costumaţia mea, extrem de colorată!“, glumeşte VJ Oana.
După ce în fiecare săptămână a experimentat diverse roluri, de la cel de samurai, mireasă punkistă, doamnă de societate din perioada victoriană şi până la mafiotă şi chiar pacient în cămaşă de forţă, Oana Tache surprinde de data aceasta prin alăturarea elementelor clasice la melodii moderne.
 
Şi-a pierdut pensia de invaliditate după ce a dansat la televizor
Unui bărbat din Marea Britanie i-a fost suspendată pensia de invaliditate după ce a prezentat un număr de dans la televizor.
Fred Bowers, de 73 de ani, s-a făcut cunoscut după ce a susţinut un număr de break-dance în cadrul emisiunii britanice „Britain’s Got Talent“. Deşi numărul său a impresionat juriul programului şi telespectatorii, Departamentul de Muncă şi Pensii a decis să-i suspende dansatorului pensia de invaliditate, în valoare de 58 de euro pe săptămână, susţinând că acesta nu mai îndeplineşte condiţiile cerute pentru obţinerea indemnizaţiei.
Bowers, care afirmă că a avut probleme de mobilitate din cauza unui picior, şi-ar putea pierde şi alocaţia de infirmitate, în valoare de 81 de euro pe săptămână. El a explicat: „Durerea de picior nu-mi afectează dansul. De obicei mă doare când merg. Vreau să demonstrez că, deşi sunt în vârstă şi sufăr de un handicap, mai pot face lucruri surprinzătoare“.

Angelina Jolie intră în politică
Angelina Jolie intenţionează să renunţe la cinematografie şi să se dedice doar ambiţiilor sale politice, informează site-ul Yahoo!News.
Actriţa este ambasadoarea specială a Naţiunilor Unite şi îşi petrece o mare parte din viaţă apărând drepturile refugiaţilor şi consacrându-se activităţilor filantropice.
Potrivit publicaţiei britanice Daily Express, „Jolie a început să se plictisească de Hollywood. Ea ar fi interesată de un rol la Washington. Vrea să apere drepturile oamenilor, vrea mai multă justiţie şi se gândeşte că ar putea face mai multe dacă ar intra în politică. Îl admiră pe Obama şi consideră că într-o zi l-ar putea înlocui. Ar fi bine să devină prima femeie preşedinte a Statelor Unite pentru următorii 20 de ani. Este foarte ambiţioasă şi hotărâtă şi ar face treabă“.

Două străbunici, campioane la bowling
Două străbunici, de 86, respectiv 69 de ani, au devenit campioane la bowling după ce au câştigat un turneu american de bowling feminin.
Potrivit site-ului Yahoo!News, Emma Dausman şi Judy Conner au câştigat finala campionatului la dublu din divizia a doua. Cele două bătrânele au obţinut scoruri destul de mari. Emma Dausman a declarat că partenera sa de joc a ajutat-o să câştige datorită încurajărilor „relaxante“.

Exit mobile version