10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
O problemă nerezolvată mai demult vă ţine pe loc şi nu vă permite să treceţi la o etapă următoare în planurile dumneavoastră. Dacă nu aruncaţi o privire înapoi şi reparaţi restanţa, nu veţi simţi nici un progres în ceea ce aţi început, ca atare primul lucru este să lăsaţi trecutul în ordine înainte de a vă apuca de altceva.

 
  Taur
Starea psihică este la pământ, din cauza unor decepţii profunde. Ceva nu a ieşit aşa cum v-aţi dorit şi acum suferiţi. Parcă regretaţi că nu aţi ajuns la un anumit ţel sau starea de sănătate vă joacă feste exact când ar fi trebuit să fiţi mai în formă, de aceea aveţi motive de insatisfacţie că nu e totul aşa cum trebuia. Nu aveţi forţa de a lupta cu emoţiile negative.

 
  Gemeni
Afacerile merg excelent, cu venituri bunicele. Semnaţi contracte profitabile sau porniţi într-o direcţie nouă care vă aduce câştig în viitor. Priviţi cu mult optimism munca, deşi mai e cale lungă până la rezultatele propuse, dar sunteţi convins că totul va merge aşa cum doriţi. Dacă veţi cumpăra ceva acum, vă veţi lăuda la toată lumea cu noua achiziţie.

 
  Rac
Se resimt schimbări în mediul apropiat: ori vă mutaţi în casă nouă, ori plecaţi de acasă pentru o perioadă, parcă aţi alege să trăiţi un timp la altă adresă. Călătoriile vă oferă şansa de a vă întâlni cu persoane plăcute, cu care vă simţiţi bine şi care vă primesc cu braţele deschise. Aţi putea trage o fugă la părinţi sau într-un loc unde vă aşteaptă persoane de care vă este dor.

  Leu
Orice activitate începută acum este de succes, duce la rezultate dintre cele mai bune, care pot fi calculate şi în bani. Trebuie să luaţi o decizie cu impact pe mai multe planuri ale vieţii dumneavoastră, tocmai de aceea investiţi timp, energie şi atenţie în ceea ce urmează să alegeţi. Dacă e nevoie de efort sau bani, sunteţi dispus să vă implicaţi total, convins de reuşită.

  Fecioară
Aţi visat cam departe şi acum visul pare să se spulbere brusc. Sunteţi adus cu picioarele pe pământ printr-o confruntare cam dură cu realitatea şi ceea ce descoperiţi acum nu vă este pe plac. Se ştie că sunteţi un idealist visător, dar nu v-aţi fi aşteptat la un asemenea şoc, care dărâmă toate speranţele dumneavoastră. Nu renunţaţi la vis, doar schimbaţi calea de a ajunge acolo.

  Balanţă
Aveţi câştig de cauză într-un conflict verbal şi orgoliul vă este din plin măgulit de victorie. Găsiţi replica potrivită pentru a i-o întoarce unui inamic şi veţi jubila, după aceea, toată ziua pentru felul cum i-aţi spus-o. Aveţi limba ascuţită faţă de cei pe care nu-i simpatizaţi, iar satisfacţia de a-i vedea îngenuncheaţi cu o singură vorbă e mare.

 Scorpion
Vă aflaţi într-o companie ostilă, ce vă face să vă comportaţi rigid, timid, excesiv de prudent. Nu vreţi să intraţi în conflict cu nimeni, de aceea preferaţi să nu spuneţi nimic, să vă păstraţi părerile doar pentru dumneavoastră, pentru că vedeţi în jur numai potenţiali duşmani gata să vă dea replica. Aveţi o comunicare greoaie cu lumea, pentru că la orice propunere se găseşte cineva care să vă atace.

 Săgetător
Orice activitate colectivă la care jucaţi şi dumneavoastră un rol important duce la succes, pentru că vă bucuraţi de o colaborare bună cu colegii. Există şi un şef care vrea să se impună, dar o face destul de delicat, devenind un coechipier de nădejde, nu un lider autoritar. Printr-un efort comun, reuşiţi să duceţi planul la capăt şi apoi să sărbătoriţi, tot împreună, evenimentul.

  Capricorn
Primiţi o propunere greu de refuzat: de la o ofertă de lucru până la o… cerere în căsătorie, ce vă poate schimba viaţa în bine. Şansele sunt excelente, de aceea nu trebuie să staţi prea mult pe gânduri sau să căutaţi nod în papură. Veştile care vă parvin conţin şi ele o notă de extraordinar, fie că vă privesc personal sau nu. O invitaţie de a pleca la drum este, de asemenea, probabilă.

  Vărsător
Vi se ia o piatră de pe inimă când persoana iubită vă dă o veste bună. Poate eraţi certaţi şi aşteptaţi un semn de viaţă sau vă transmite un răspuns necesar pentru a vă recăpăta liniştea interioară. Veştile care sosesc azi de la cei dragi alungă grijile, nesiguranţa sau teama, revenind totul la normal. Este un moment excelent pentru a ierta greşelile celui drag.

  Peşti
Ideile dumneavoastră sunt greu de acceptat de alţii, care vi se opun, critică, au de comentat… Poate nu ştiţi cum să vă expuneţi părerea pentru a o face mai accesibilă, deci ţineţi cont de auditoriu dacă vreţi să fiţi ascultat aşa cum aţi dori. Nu vă impuneţi cu forţa, cu autoritate sau cu orgolii exagerate, ci apelaţi la argumente logice şi vorbe meşteşugite ca să fiţi pe plac.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS