22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Dacă până acum relaţia pe care o aveaţi era neclară, astăzi situaţia se limpezeşte. Pentru cei care au o legătură de lungă durată există posibilitatea unei vacanţe romantice cât de curând. Pe plan profesional, obţineţi rezultate bune, ca urmare a unei examinări.

 
  Taur
Vă simţiţi atras de o persoană extrem de senzuală. Nu poate fi vorba mai mult decât de o aventură, însă aceasta va fi cât se poate de savuroasă. În cazul în care aţi avut neplăceri în relaţia de cuplu, acum lucrurile reintră în normal. La serviciu vă confruntaţi cu schimbări şi greutăţi, care survin indiferent de voinţa dumneavoastră şi pe care va trebui să le acceptaţi ca atare.

 
  Gemeni
Simţiţi nevoia să comunicaţi cu lumea, să fiţi înconjurat de oameni şi să vă împărtăşiţi ideile. Astăzi aţi putea să faceţi un drum în interes de serviciu, care vă va oferi o perspectivă mai bună asupra situaţiei actuale. Dacă vă gândiţi să vă schimbaţi domeniul de activitate, acum aţi putea să faceţi o astfel de mişcare.

 
  Rac
Vă simţiţi mai aproape ca de obicei de partenerul de viaţă, ca şi cum vă întoarceţi în primele momente ale relaţiei voastre. Dacă sunteţi singur, astăzi veţi cunoaşte o persoană deosebită, însă evoluţia relaţiei depinde foarte mult de semnalele pe care le veţi transmite dumneavoastră.

  Leu
Faceţi tot posibilul pentru a vă petrece mai mult timp alături de familie şi pentru a elimina orice neînţelegeri. Astfel, vă bucuraţi de o legătură mai strânsă cu cei dragi. În relaţiile de prietenie există unele dificultăţi de comunicare sau chiar gesturi care seamănă a trădare.

  Fecioară
Lucrurile nu merg aşa cum v-aţi dori la locul de muncă. Proiectele întârzie să se dezvolte sau răspunsurile pe care vă bazaţi nu mai vin, ceea ce vă dezamăgeşte destul de mult. Pe de altă parte, s-ar putea ca aceste lucruri să reprezinte o lecţie importantă pentru viitor. Astăzi vă daţi seama că o persoană a avut de suferit pentru că nu v-a urmat sfatul.

  Balanţă
Savuraţi micile plăceri din familie, de care vă ocupaţi cu drag. Este o zi în care trebăluiţi prin casă, mai ales prin bucătărie, dacă vă fascinează arta culinară şi vă place să încercaţi lucruri noi. Pe plan profesional, lucrurile care vă ies cel mai bine sunt cele făcute cu metodă, având grijă de detalii.

 Scorpion
Încercaţi cu orice preţ să vă impuneţi punctul de vedere în faţa persoanelor din jur. De data asta, ar fi mai bine să mizaţi pe tăcere şi să fiţi mai diplomat. Cu cât vorbiţi mai puţin, cu atât veţi avea mai mult de câştigat. La serviciu sunteţi încurajat să faceţi ceea ce v-aţi propus şi vă asumaţi riscuri fără probleme, astfel încât lucrurile se dezvoltă vertiginos.

 Săgetător
Iniţiativele luate la locul de muncă aduc rezultatele dorite. Atâta timp cât daţi dovadă de maturitate şi sunteţi atent la detalii, eforturile dumneavoastră vor fi susţinute. Pe plan amoros vă bucuraţi de linişte şi armonie. Acest lucru nu înseamnă că aţi intrat în rutină, deoarece aveţi parte în continuare de momente pline de pasiune, iar persoana iubită vă este aproape, înţelegătoare şi afectuoasă.

  Capricorn
Abţineţi-vă de la cheltuieli majore, care vă pot afecta serios echilibrul bugetar. La serviciu veţi avea satisfacţia să vedeţi împlinite planurile pentru care aţi luptat. Nu vă manifestaţi însă prea mult entuziasmul deoarece vă veţi trezi înconjurat de duşmani. Dacă încă nu aveţi pe nimeni, astrele vă promit o întâlnire deosebită.

  Vărsător
În general, acasă este o atmosferă liniştită. S-ar putea totuşi isca unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă, din cauza unor lucruri care nu au fost discutate în amănunt. Pe plan amoros vi se oferă posibilitatea să trăiţi fie o poveste romantică, fie o aventură pasională.

  Peşti
Vă bucuraţi de admiraţia partenerului de viaţă, care vă face să vă simţiţi foarte bine în propria piele. Aţi putea organiza o cină romantică pentru a-i face o surpriză plăcută. Astăzi este posibil să fie nevoie să vă ajutaţi un prieten. Chiar dacă în ultima vreme nu v-aţi mai înţeles foarte bine cu el, ar trebui să lăsaţi deoparte nemulţumirile şi să vă concentraţi asupra problemei lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS