24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Banii sunt importanţi pentru rezolvarea unor probleme care vă preocupă, de parcă a sosit vremea plăţii unor facturi sau momentul returnării unor datorii mai vechi. Ori dumneavoastră daţi înapoi bani împrumutaţi cândva de la prieteni, ori aceştia îşi aduc aminte că vă sunt datori. Se resimte o echilibrare a situaţiei financiare şi vă simţiţi mai bine.

 
  Taur
Eraţi supărat, dezamăgit de mersul unor evenimente în care v-aţi pus mari speranţe, dar cel mai mult vă deranjează faptul că nu sunteţi înţeles sau susţinut aşa cum aţi fi dorit. Azi întâlniţi o persoană care simte cel mai bine ce se întâmplă cu dumneavoastră şi vă este aproape trup şi suflet. Sfaturile, încurajările şi dragostea pe care vi le oferă vă ajută să vă reveniţi la normal şi să vă regăsiţi optimismul pierdut.

 
  Gemeni
Spiritul dumneavoastră de iniţiativă şi dorinţa de afirmare sunt reprimate de reacţia celor din jur. Aţi avea planuri mari, dar nu prea aveţi cu cine să le puneţi în practică. Bunele dumneavoastră intenţii nu sunt înţelese corect şi nu primiţi răspunsul dorit din partea celor cărora vă adresaţi. Când vedeţi că vă loviţi de un zid de indiferenţă sau de un spirit critic exagerat, parcă vă piere cheful de a mai face ceva.

 
  Rac
Sunteţi fericit în iubire, partenerul vă răsfaţă cu gesturi de afecţiune şi vă aşază în centrul vieţii sale. Aveţi o uşoară atitudine egoistă, de parcă vreţi să fiţi alintat, să simţiţi cât de important sunteţi în sufletul celuilalt şi, dacă partenerul ar uita să vă ofere dragoste la cote maxime, aţi fi foarte nefericit. Dar nu azi, când le primiţi pe toate aşa cum vă doriţi!

  Leu
Aveţi un trac fantastic în faţa unui eveniment, de parcă nu găsiţi forţa de a spune deschis ce simţiţi. Nu sunteţi înţeles aşa cum aţi dori pentru că nu ştiţi să vă deschideţi sufletul. Ca atare, dacă vreţi să fiţi ascultat, vorbiţi cu inima, uitaţi de autocenzură. Sunteţi intimidat de o persoană cu un efect major asupra psihicului dumneavoastră sau vă este frică să nu spuneţi ceva nepotrivit, de aceea reduceţi cât mai mult destăinuirile. Nu e momentul să staţi în umbră!

  Fecioară
Viaţa de familie se linişteşte. Investiţi masiv în confortul casnic, deci aţi putea ieşi la cumpărături cu familia pentru a decide ce trebuie să mai luaţi. Banii se duc într-o direcţie care bucură pe toată lumea, nu numai pe dumneavoastră, deci aţi putea cumpăra un obiect pentru cămin sau achitaţi contravaloarea concediului pe care îl veţi face cu toţii.

  Balanţă
Chiar şi un fleac neobservat vă poate crea probleme, deci fiţi cu ochii în patru la orice mărunţiş. Exact ceea ce aţi fi tentat să treceţi cu vederea, considerându-l insignifiant, poate avea urmări mai grave decât aţi putea crede. Nu ignoraţi semnele rele care vă mai apar în cale, sub diverse forme, ca să nu aveţi de suferit.

 Scorpion
Proiectele profesionale în care sunteţi implicat alături de un grup de colegi înaintează foarte bine, dar, în acest colectiv, cineva trebuie totuşi să fie liderul, factorul de decizie. Pentru că ar fi greu să urmaţi păreri atât de diferite sau direcţiile propuse de fiecare. Puneţi-vă de acord cu coechipierii asupra unei singure direcţii de mers.

 Săgetător
Trebuie să luptaţi cu propriile emoţii în faţa unei provocări. Nu vă simţiţi tocmai bine. Teama şi tracul vă copleşesc încetul cu încetul, dar trebuie să vă luaţi inima în dinţi şi să vă opuneţi propriilor slăbiciuni. Aveţi, fără îndoială, calităţile unui învingător, puternic, pregătit de orice, numai că uneori emotivitatea îşi mai pune amprenta pe acţiunile dumneavoastră.

  Capricorn
Lucraţi la un proiect de lungă durată, rezultatele sunt încă foarte departe, dar sunteţi motivat să mergeţi mai departe, în ciuda piedicilor care mai apar. Primiţi informaţii care vă ajută să înţelegeţi acţiunea la care contribuiţi şi, pentru că perspectivele sunt clare, depuneţi eforturi serioase ca să vă vedeţi atins scopul. Veţi fi frânt de oboseală la final, dar satisfăcut de realizare.

  Vărsător
Nu vă puteţi elibera de o eroare din trecut, de o amintire urâtă, de o vină care vă stă încă pe conştiinţă, mai ales că aveţi mereu ocazia de a vă întâlni cu o persoană care are legătură directă cu acel eveniment neplăcut de odinioară. Dacă v-ar ierta celălalt, dacă aţi face pace cu el, v-aţi putea recăpăta liniştea interioară, deci călcaţi-vă pe mândrie şi întindeţi o mână spre împăcare.

  Peşti
Aveaţi în program un eveniment cu totul deosebit pentru astăzi – o întrevedere, o călătorie importantă -, dar apare un impediment ce contramandează totul. Pe moment, sunteţi dezamăgit că s-a întâmplat aşa, dar, după ce va trece şocul dezamăgirii, veţi descoperi că puteţi folosi acest răgaz în avantajul dumneavoastră, pentru a adăuga ceva la planurile propuse. Amânările se dovedesc folositoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS