10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFemeile simt, bărbaţii acţionează

Femeile simt, bărbaţii acţionează

Femeile au o capacitate mai mare decât bărbaţii de a exprima dragostea, veselia şi afecţiunea.

Studiile neurologice arată că femeile au mai multe conexiuni între cele două emisfere ale creierului, care le permit să simtă mai profund fiecare lucru pe care îl spun sau îl fac. Capacitatea de exprimare verbală a femeilor este, de asemenea, mai mare, permiţându-le şi să vorbească despre emoţiile lor mai intens decât bărbaţii. Cu mai puţine conexiuni între cele două emisfere, bărbaţii se pot distanţa de emoţii şi vorbesc mai puţin despre ele, însă acţionează în funcţie de ceea ce simt.
Cum aceste interconexiuni permit un contact mai intim cu viaţa emoţională, capacitatea intuitivă este mai dezvoltată la femei. Această capacitate intuitivă a femeilor este legată de modificările hormonale, variind de la o zi la alta sau în funcţie de perioada în care acestea se află: sarcină, lehuzie, menopauză… Mai interesant este faptul că există o capacitate specială la persoanele care au crescut într-o familie cu probleme şi care şi-au dezvoltat mai mult simţul de a detecta modificările emoţionale din mediul ambiental, aceasta fiind o chestiune necesară pentru a se proteja de atmosfera neplăcută care le înconjura.
Femeile decid ce pot face cu emoţiile lor: să se lasă pradă acestora sau să le canalizeze în propriul beneficiu.
Pentru a vă recunoaşte emoţiile este necesar să acordaţi atenţie simptomelor pe care corpul vi le transmite. Asta înseamnă să vă priviţi în oglindă pe dinafară şi pe dinăuntru, să vă observaţi reacţiile, exprimarea verbală şi corporală, schimbările de dispoziţie şi motivele acestora, modul în care vorbiţi, tonul vocii, precum şi să fiţi atenţi la micile dureri şi boli care comunică întotdeauna ceva.
Celebrele dureri de cap când vine vorba de o partidă de sex au un fundament. Acestea nu înseamnă neapărat respingere din partea femeii, ci pot reflecta o stare de spirit care merită atenţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII