13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Regăsire după 54 de ani
În urmă cu 54 de ani, în ziua de Halloween, tânăra mamă Marilyn Damman a intrat într-o brutărie din Long Island, lăsându-şi copiii să o aştepte afară. La revenirea sa, câteva minute mai târziu, cei doi copii, Pamela şi Steven, dispăruseră. Fetiţa a fost găsită după scurt timp, în timp ce Steven, în vârstă de doi ani, parcă intrase în pământ. 54 de ani mai târziu, Steven a dat în sfârşit un semn de viaţă. Un bărbat din Michigan a contactat telefonic agenţii de poliţie, făcând o mărturisire surprinzătoare: „Acel copil dispărut în urmă cu 54 de ani sunt eu“. Autorităţile nu au dat publicităţii numele bărbatului şi nici probele pe care acesta le-a prezentat pentru a-şi susţine afirmaţiile. În prezent, FBI efectuează un test ADN, dar nu a confirmat demararea unei anchete. Deşi au trecut atâţia ani, părinţii nu şi-au pierdut niciodată speranţa că îşi vor recupera copilul. „Nu poţi să renunţi la un vis“, a declarat Jerry Damman, tatăl copilului dispărut.

400 de bărbaţi pentru o milionară
Aproape 400 de sud-coreeni au răspuns în mai puţin de o lună la un anunţ matrimonial deosebit, publicat de o milionară de 49 de ani, aflată în căutarea sufletului pereche. Potrivit reprezentanţilor agenţiei matrimoniale „Sunoo“, responsabilă cu găsirea partenerului ideal pentru bogătaşa coreeană, din 20 mai, ziua publicării anunţului, ei au primit 384 de răspunsuri de la bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 49 de ani. Printre candidaţi, se numără medici, profesori şi militari. Despre viitoarea mireasă nu se ştiu prea multe, singurul lucru relevant fiind că aceasta are o avere estimată la 18 milioane de dolari. „Ne gândeam să ţinem anunţul până la sfârşitul lunii, însă clienta noastră a decis să îl retragă, din cauza atenţiei deosebite acordate de presă şi televiziune“, au precizat reprezentanţii agenţiei. Dintre cei aproape 400 de candidaţi, doar opt vor fi consideraţi suficient de „serioşi“, ca să rămână în „joc“ şi să îşi dispute mâna milionarei.

Molly Harrad, fetiţa alergică la obiectele moderne
Molly Harrad, din Herne Bay, regiunea Kent, din Marea Britanie, este o fetiţă de opt ani care suferă de o formă de alergie foarte gravă. Ea este alergică la toate obiectele „moderne“. Molly nu poate atinge materiale precum plasticul, iar casa sa a fost transformată astfel încât fetiţa să nu fie în pericol. Nu poate bea lapte, nu are voie să mănânce ouă, nuci, pâine, soia, paste şi ciocolată. În plus, ea nu poate să atingă sau să poarte obiecte realizate cu materiale „moderne“: pantofi, ciorapi, bani, telefoane sau alte obiect de uz comun. În cazul în care intră în contact cu acestea, pielea sa se umflă, se înroşeşte şi are mâncărimi. La şcoală, există un frigider special pentru ea, pentru că mâncarea sa nu poate intra în contact cu a altora, ea riscând să sufere oricând un şoc anafilactic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS