12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Călătoriile nu au prea multe de oferit astăzi. Dacă aţi putea amâna deplasările, aţi fi mult mai câştigat, dar, dacă e obligatoriu să plecaţi, veţi avea parte de dezamăgiri pe parcurs: nu ajungeţi la destinaţia propusă, sunteţi deturnat din planurile iniţiale către altceva sau la destinaţie nu vă aşteaptă cine speraţi.

 
  Taur
Vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră, mândru de realizări, mai ales când şefii vă laudă în mod public. Sunteţi cu un pas înaintea colegilor dumneavoastră, mult mai aproape de victorie decât concurenţii şi sunteţi foarte sigur de reuşita finală.
Cu o susţinere bună din partea unor colaboratori cu experienţă şi cu încrederea fantastică în forţele proprii, de care daţi dovadă mereu, e şi normal să fiţi printre marii învingători ai zilei!

 
  Gemeni
Când vine vorba de iubire, sunteţi dispus să ascultaţi tot ce spune persoana iubită. Nu mai sunteţi atât de puternic şi de autoritar şi vă supuneţi orbeşte deciziilor celuilalt. De dragul lui, faceţi orice.
Momentele romantice pot fi frumoase astăzi, deci dedicaţi-i celui drag timpul dumneavoastră liber!

 
  Rac
Confruntarea cu rivali la fel de bine pregătiţi vă ambiţionează şi scoate ce-i mai bun din dumneavoastră. Nu vă pierdeţi curajul atunci când vedeţi cât de bine pregătiţi sunt rivalii dumneavoastră, ci, dimpotrivă, vă folosiţi de toate atuurile personale şi vă evidenţiaţi.
Vă cunoaşteţi valoarea, deci implicaţi-vă în competiţie cu încrederea că veţi fi cel mai bine apreciat.

  Leu
Prezenţa dumneavoastră are un efect deosebit asupra persoanei care vă iubeşte şi o vedeţi mult mai emotivă, mai sensibilă ori de câte ori vă apropiaţi. Aţi putea face noi cuceriri dacă v-aţi pune în plan, deci, dacă sunteţi singur şi nu aţi găsit încă omul potrivit pentru o relaţie – sau o aventură -, azi ajunge doar să zâmbiţi cuiva şi l-aţi şi cucerit. Oamenii din jur au o slăbiciune pentru dumneavoastră azi.

  Fecioară
Munciţi mult, aveţi un program încărcat şi vă apucaţi de treabă cu sârg, conştient că de energia pe care o investiţi depind şi rezultatele bune ale zilei. Cel mai deranjant este felul în care profită unii de munca dumneavoastră, pentru că, la o listă de treburi deja lungă, vă treziţi cu tot felul de colaboratori incompetenţi, care tot pe dumneavoastră vă solicită.

  Balanţă
Aveţi grijă ce spuneţi pentru că aveţi o predispoziţie spre vorbe dure, critici acide, ce pot tensiona relaţia cu ceilalţi până într-acolo încât aţi putea destrăma o amiciţie de ani buni. Vă e greu să vă stăpâniţi şi spuneţi totul la primul impuls, aşa cum vă vine, fără să vă daţi seama că replicile dumneavoastră pot fi tăioase şi jignitoare la adresa altora.

 Scorpion
Unde apăreţi dumneavoastră se face lumină, deoarece aveţi o viziune mai matură asupra lucrurilor şi trageţi concluziile cele mai bune în situaţii aparent încurcate. Chiar dacă e vorba de chestiuni minore, care nu ar merita atâta atenţie, vă concentraţi asupra fiecărui fleac şi nu vă lăsaţi până nu puneţi totul în ordine.

 Săgetător
Aţi ajuns într-un moment critic în care singura soluţie de a depăşi impasul ar fi abandonul. Nu trebuie să vă mai uitaţi înapoi, pentru că e mai bună o despărţire. Nu vă simţiţi bine în această postură, pentru că nu sunteţi genul de om care renunţă la greu, dar se pare că nu mai există rezolvare.

  Capricorn
Vă aflaţi în preajma unei persoane care are o anumită influenţă asupra dumneavoastră şi nu găsiţi puterea de a o înfrunta. Faceţi doar ce vi se spune, acceptaţi soluţiile şi deciziile sale şi, dacă aţi analiza toată această aparentă supunere, v-aţi da seama că îndrumările sale sunt în avantajul dumneavoastră.

  Vărsător
Nu reuşiţi să vă concentraţi la tot ce aveţi de făcut azi, sunteţi cu gândul în altă parte, nu vă interesează subiectele puse în discuţie şi parcă aţi fi absent. Aveţi nişte probleme personale de care vreţi să vă ocupaţi, lăsând la o parte orice altceva. Nu aveţi prea mult spor, dar măcar sunteţi mulţumit că nu consumaţi energie.

  Peşti
Ceva în sufletul dumneavoastră s-a schimbat. Parcă aţi renunţat la ceva ce vă făcea plăcere, iar acum vă simţiţi puţin părăsit. Poate tocmai aţi spus adio unei persoane dragi şi deja îi duceţi dorul sau vă lipseşte un mic detaliu pe care îl consideraţi esenţial pentru dumneavoastră. Vreţi un stimulent afectiv, de care să vă legaţi pentru a merge mai departe, dar, deocamdată, nu apare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS