13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Viaţa de cuplu revine la normal datorită unei discuţii clarificatoare între parteneri. Vă găsiţi timp să staţi de vorbă şi să vă oferiţi răspunsuri la întrebările care au născut tot felul de confuzii între voi. Când vedeţi că apar neînţelegeri acasă înseamnă că a intervenit o problemă de comunicare şi e timpul să puneţi cărţile pe faţă.

 
  Taur
Un risc minor, pe care eşti tentat să îl tratezi cu indiferenţă, poate avea urmări mai mari decât poţi crede, deci nu bagateliza o situaţie riscantă. Fii atent la orice detaliu, oricât de neînsemnat ar fi, şi nu te juca nici o clipă cu norocul tău. Ai putea primi azi o veste neaşteptată, care să-ţi strice toate planurile şi să genereze indispoziţie generală.

 
  Gemeni
Un succes profesional te scoate în evidenţă şi şefii te pot remarca acum cu alţi ochi. Eşti mândru de tine şi încântat să primeşti felicitări şi laude în mod public, mai ales de la persoanele care joacă un rol în cariera ta. Un succes la un examen, un job câştigat în urma unui concurs te pot avea pe tine în centrul atenţiei pentru că ai făcut tot posibilul să ajungi aici prin forţe proprii.

 
  Rac
Afacerile tale merg de minune şi azi discuţi despre rezultatele financiare deosebite, de care nu ai parte oricând. Fie a venit vremea unei investiţii, fie primeşti un onorariu pentru un serviciu prestat cu succes, stai bine din punct de vedere financiar.
Ai curaj să investeşti sume mari pentru că ai convingerea că investiţia de acum naşte alte reuşite în viitor.

  Leu
Viaţa de familie este un motiv de bucurie pentru că au loc evenimente fericite, ce vă apropie şi mai mult. Poate afli veşti despre o viitoare căsătorie sau despre venirea pe lume a unui copil şi e normal ca toată lumea să se simtă bine.
Relaţia cu copiii proprii este în prim plan şi te dedici lor, ca un părinte iubitor şi responsabil.

  Fecioară
Bucură-te de auspiciile excelente ale acestei zile. Poate apare în cale o persoană faţă de care resimţi o atracţie irezistibilă şi cu atât mai mare e satisfacţia când descoperi şi în ochii celuilalt aceeaşi plăcere de a te vedea. Stai cât mai mult în compania celui drag, pentru a nu rata vreo ocazie care vă este direct dedicată.

  Balanţă
În anturajul tău apare o persoană plăcută, ce animă atmosfera cu modul ei de a comunica. Toţi se strâng în jurul său pentru că degajă bună dispoziţie şi optimism şi toată lumea are nevoie de puţină distracţie. Poate devine un fel de lider al grupului din care faci parte, deşi e posibil să nu fii de acord că ar merita această calitate. Eşti un pic invidios de popularitatea de care se bucură.

 Scorpion
Eşti trist din cauza unui plan eşuat lamentabil. În loc să-ţi aduni forţele şi să o iei de la zero, aşa cum faci de obicei, te laşi copleşit de gânduri negative şi pesimism, acceptându-ţi înfrângerea fără a mai încerca nimic în favoarea ta. Consideri că nu se mai poate face nimic şi renunţi. Regreţi că nu ai intervenit mai devreme.

 Săgetător
Te simţi bine acum, că ai dus la îndeplinire o sarcină dificilă, dar, în loc să te apuci imediat de altceva, mai bine ai lua o zi pauză ca să te poţi bucura de sentimentul de satisfacţie de la final. Vin o mulţime de veşti bune, te întâlneşti cu oameni simpatici, care animă atmosfera, şi dai impresia că nu ai avea nici o grijă.

  Capricorn
Azi se va ivi cineva ce va juca un rol special în viaţa ta. Poate deveni confidentul sau consilierul tău de nădejde în chestiuni profesionale, pentru că ai multe de învăţat de la această persoană. Îţi este superioară ca vârstă, ca experienţă de viaţă, ca mod de a privi lucrurile şi ai ceva de câştigat de pe urma relaţiei cu aceasta.

  Vărsător
Esti stimulat să ajungi mai repede la capătul unui proiect la care îţi duci contribuţia. Când vezi ce bine evoluează lucrurile, când vezi că lumea aşteaptă atât de mult de la tine, faci tot posibilul să grăbeşti mersul evenimentelor ca să culegi roadele. De ceea ce faci depind mai multe persoane şi încerci să te dai peste cap doar pentru a le face tuturor pe plac.

  Peşti
Nu poţi ajunge uşor la materializarea visului tău cel mai mare, dar nu trebuie să te laşi păgubaş dacă vezi că totul evoluează mai lent decât ai fi dorit. Ia-o încet, fără să grăbeşti cu nimic lucrurile, deoarece planurile importante se clădesc lent. Cu cât sunt mai mari piedicile de pe parcurs, cu atât va fi mai mare satisfacţia reuşitei la final.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU