16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinViciile Hollywoodului

Viciile Hollywoodului

Internetul este plin de fel de fel de sondaje, care de care mai aiurite, care le au în prim-plan pe vedetele din Cetatea Filmului.

Sondajele care au drept protagonişti personalităţi din lumea filmului, şi nu numai, sunt la tot pasul, temele fiind dintre cele mai diverse şi mai bizare. De exemplu, dacă fosta şi actuala doamnă Pitt, Jennifer Aniston şi Angelina Jolie, s-ar părui, cine ar avea cele mai mari şanse? Sondajul este în curs de desfăşurare, aşa că mai aveţi timp să vă daţi cu părerea. Unul dintre cele mai recente sondaje propuse internauţilor se referă la viciile capitale ale vedetelor de pe marele ecran. Cine este cel mai zgârcit? Sau cel mai irascibil? Dar cel mai lacom? Un astfel de sondaj ar putea merge înainte săptămâni la rând, iar clasamentele se pot schimba permanent. Oricum ar fi, cert este că, după 20 de zile de la lansarea acestui sondaj dincolo de Ocean, se întrevăd deja câţiva câştigători la diferite categorii.

Lenea

Dintre vedetele de altădată, câştigătoare la acest capitol este seducătoarea Marilyn Monroe, ale cărei întârzieri legendare nu erau nicidecum nişte capricii de divă, ci aveau drept motiv incapacitatea aproape patologică de a se ridica din pat sau de pe o canapea. Dintre „leneşele“ actuale, se distinge în mod evident Cameron Diaz. Deşi aparent este greu de crezut, având în vedere imaginea sa de persoană superactivă, în realitate vedeta a mărturisit că ar dormi 24 de ore din 24. După ce a devenit una dintre cele mai apreciate vedete din Cetatea Filmului, Cameron a profitat şi a impus drept condiţie pentru a accepta un rol să aibă un program cât mai lejer.

Avariţia

În ultimii 40 de ani, când vine vorba de avariţie, liderul detaşat este fără urmă de îndoială legendarul Sean Connery, care nu îşi dezminte originea scoţiană. Deşi şansele sunt reduse, el ar putea fi detronat de mult mai tânărul Edward Norton, care, potrivit gurilor rele, este la fel de „strâns la pungă“.

Invidia

Timp de 30 de ani, cel mai mare „invidios“ din Cetatea Filmului a fost considerat Kirk Douglas, care a reuşit să se impună pe plan profesional în ciuda complexului de inferioritate pe care îl simţea faţă de Burt Lancaster, mult mai dotat din punct de vedere fizic şi intelectual. În prezent, titlul în materie de invidie i-ar putea reveni lui Jennifer Aniston, care o invidiază pe rivala sa, Angelina Jolie, atât pentru că a pus mâna pe fostul său soţ, Brad Pitt, cât şi pentru decolteul său. Până acum, orice încercare de a depăşi acest handicap s-a dovedit inutilă.

Trufia

Trufia arogantei Greta Garbo a rezistat mult mai mult decât celebritatea sa ca actriţă. A luat cu ea în mormânt marele secret: dacă atitudinea sa arogantă se datora faptului că se simţea superioară tuturor celorlalţi sau, dimpotrivă, unui complex de inferioritate. La rândul său, în deceniile următoare, Catherine Deneuve a demonstrat tuturor că este o demnă urmaşă a Gretei. Însă trofeul pare să revină australiencei Nicole Kidman, care, cu mult înainte de a deveni divă, avea tendinţa să îi trateze pe toţi de la înălţime. La fel de adevărat este că vedeta de la Antipozi are 1,82 metri, deci… îşi permite.

Furia

Cel mai irascibil dintre monştrii sacri este cu siguranţă Frank Sinatra. Din câte se spune, acesta sărea la bătaie pentru nimic. Astăzi, numărul „furioşilor“ a crescut, mare parte din merit revenind alcoolului. Deocamdată, disputa pentru primul loc se desfăşoară între Russell Crowe, devenit duşmanul angajaţilor din hotel, şi Mel Gibson, care, după un pahar în plus, devine violent şi antisemit.

Desfrânarea

Când vine vorba de desfrânare, lupta pentru primul loc este aprigă. Dintre legendele din trecut, un loc aparte printre „desfrânaţi“ îl ocupă Errol Flynn, pentru care sexul era un mod de viaţă, indiferent că avea parteneri de sex feminin sau masculin. În ceea ce le priveşte pe actriţe, primatul revine Avei Gardner, care se răzbuna crunt pe bărbaţii ce îi rezistau. În ciuda faptului că li s-a recomandat în dese rânduri să se trateze, atât Errol, cât şi Ava au refuzat categoric. Astăzi, maniacii sexuali merg în clinici specializate, unde urmează cure de dezintoxicare la fel ca drogaţii şi alcoolicii. Unul dintre „desfrânaţii“ contemporani este Michael Douglas, care conduce detaşat la această categorie.

Lăcomia

Deşi pare incredibil, la această categorie lider detaşat este Angelina Jolie, în ciuda faptului că în ultimele sale filme a apărut cu o siluetă aproape filiformă. În realitate, ea are o anumită predispoziţie spre îngrăşare, la care se adaugă şi o pasiune nebună pentru gustări. Pentru a-şi controla aceste pofte, vedeta fie face foamea şi pur şi simplu nu se atinge de mâncare, fie mănâncă extrem de puţin. Bulimia este prezentă şi printre alte vedete de calibru, precum Kate Winslet, Charlene Tilton sau Kim Cattrall („Sex and the city“), a căror viaţă stă sub semnul abţinerii. Unele dintre vedete au ieşit biruite din lupta împotriva mâncării, cum ar fi Kirstie Alley sau Alec Baldwin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS