12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJames Bond preferă brunetele

James Bond preferă brunetele

Oamenii de ştiinţă au analizat toate partenerele de aventuri ale celui mai cunoscut agent secret din lume şi au decretat: legendarul James Bond preferă brunetele.

Vechea prejudecată potrivit căreia bărbaţii ar prefera blondele este infirmată de unul dintre cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai sexului tare şi unul dintre cele mai seducătoare personaje din istoria cinematografiei: James Bond. Cel puţin aceasta este părerea unor cercetători americani, care, după ce au analizat atent toate partenerele de aventuri ale celebrului agent secret, au ajuns la concluzia că el adoră brunetele cu părul lung. Pentru acest studiu, cercetătorii de la Cleveland State University, din Ohio, le-au studiat pe toate cele 195 de „Bondgirl“ din cele 20 de filme care au fost realizate în ultimele decenii. Rezultatele studiului au fost publicate în cea mai recentă ediţie a revistei Sex Roles.

Secretul unei „Bondgirl“

Oamenii de ştiinţă au vizionat scenă cu scenă 20 de filme din seria dedicată celebrului agent britanic, începând cu legendarul „Licenţa de a ucide“ din 1962, cu Sean Connery în rol principal, şi până la mai recentul „Să nu mori azi“, cu Pierce Brosnan, lansat în 2002. Nu au trecut prin „colimatorul“ specialiştilor „Casinò royale“, din  2007, şi „Quantum of solace“, din 2008, în care rolul agentului secret a fost interpretat de Daniel Craig. Pentru acest studiu, specialiştii americani au comparat 98 de actriţe, cu care Bond a avut raporturi sexuale sau pe care doar le-a sărutat, cu alte 97 mai puţin norocoase, care doar i-au atras atenţia şi… atât. După ce au analizat rezultatele pe baza culorii părului, s-a constatat că în 27 la sută dintre cazuri, James Bond a avut de-a face cu blonde, în 19 la sută cu şatene, 9 la sută cu roşcate şi în 40 la sută cu brunete. Aşadar, victorie detaşată a acestora din urmă, cercetătorii atrăgând însă atenţia că nu doar culoarea conta, ci şi lungimea părului. Din câte se pare, Bond a avut o slăbiciune aparte pentru brunetele cu părul lung. Duşi de val, cercetătorii americani au mers mai departe şi au constatat că vârsta medie a partenerei ideale este de 26 de ani, agentul 007 dovedindu-se atras de femeile tinere şi înalte, de preferat cu accent american şi care ştiu cum să folosească o armă.

Frumoase şi periculoase

Cu cât o Bond Girl este mai periculoasă, mai misterioasă şi mai sexy, cu atât şansele ca James Bond să îi cadă în mreje sunt mai mari. Potrivit aceluiaşi studiu, două dintre febleţele agentului au încercat să îl ucidă înainte de a apuca să întreţină raporturi intime, două exact în timpul actului sexual, iar zece au avut răbdare să ducă la bun sfârşit „pasiunea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII