24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMachiajul pe timpul verii

Machiajul pe timpul verii

Dacă nu doriţi ca, pe timpul verii, machiajul să vi se întindă din cauza transpiraţiei, ţineţi cont de faptul că acesta trebuie să respecte anumite reguli.  
Vara e foarte important să vă machiaţi astfel încât să evitaţi situaţiile penibile generate de un machiaj abundent care, pe timpul zilei, din cauza transpiraţiei, se întinde pe faţă. Specialiştii în make-up vă vin în ajutor cu câteva sugestii utile despre ritualurile estivale de înfrumuseţare. Înainte de a începe machiajul dorit, apelaţi mai întâi la o cremă autobronzantă, care va trebui neapărat să fie potrivită cu nuanţa tenului dumneavoastră.
Astfel, dacă aveţi tenul gălbui sau măsliniu, alegeţi din rafturile magazinelor o cremă în tonuri aurii-piersică. Dacă tenul este palid, rozaliu sau alb ca laptele, crema bronzantă trebuie să fie roz-piersică. Odată produsul de înfrumuseţare achiziţionat, dimineaţa, înainte de a începe machiajul, aplicaţi crema cu ajutorul unei pensule pe tâmple, obraji. În nici un caz nu folosiţi crema autobronzantă pe nas, frunte şi bărbie, acestea din urmă fiind zonele feţei unde se transpiră cel mai mult. Scopul folosirii cremei bronzante este de a vă deschide tenul şi de a defini conturul feţei.

O imagine naturală

Machiajul natural este indicat pentru zilele toride de vară, aşa că ar trebui să vă rezumaţi la folosirea produselor de înfrumuseţare în cantităţi moderate. Sprâncenele va trebui să fie perfect pensate, aşa că lăsaţi-vă cu încredere pe mâinile cosmeticienilor. Pentru că este vorba de un machiaj cât mai natural, fardul trebuie să fie într-o nuanţă neutră, iar rimelul, ciocolatiu închis. Imaginea pe care o veţi afişa urmând aceste reguli va fi cu siguranţă naturală şi proaspătă şi nu vă va crea probleme pe timpul zilei.
Specialiştii vă recomandă, de asemenea, şi folosirea unui fard de obraz cremos. Dacă vreţi să obţineţi un efect spectaculos, va trebui să amestecaţi puţină cremă bronzantă cu fardul în nuanţă roz. Rujul de buze este extrem de important, el desăvârşind machiajul, dar având grijă şi de sănătatea buzelor dumneavoastră. Veţi putea opta pentru un glossy sau un ruj mat, însă întotdeauna balsamul de buze, care hidratează, este esenţial. În cazul în care vi se pare că aţi exagerat cu machiajul buzelor, puteţi trece cu delicateţe un şerveţel peste buze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS