13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aţi lucrat alături de un colectiv şi acum a sosit vremea roadelor, de care vă bucuraţi toţi deopotrivă. Aţi muncit cot la cot, iar acum vă şi distraţi laolaltă, ca o echipă bine închegată, în mijlocul căreia vă simţiţi excelent. Sunteţi cu un cap deasupra lor, deci aveţi un motiv în plus de satisfacţie, pentru că aţi jucat un rol central în succesul pe care acum îl împărţiţi cu toată lumea.

 
  Taur
Interveniţi cu o informaţie extrem de folositoare, ce poate rezolva repede o situaţie complicată în care sunt implicaţi colegii dumneavoastră. Ajunge să vi se dea un telefon cu o rugăminte urgentă şi aţi şi pornit la drum. Consideraţi că ştiţi ce trebuie făcut în acest caz, tocmai de aceea nu veţi lăsa pe nimeni să aştepte. Analizaţi problema la rece şi oferiţi sfatul cel mai bun.

 
  Gemeni
Sunteţi puternic influenţat de o persoană cu mai multă vervă oratorică. V-ar putea vinde orice, pentru că se pricepe să vă învârtă şi să vă zăpăcească până ce obţine ceea ce vrea. Totuşi, influenţa sa poate fi şi negativă, pentru că intervine în proiectele dumneavoastră brusc, încât strică toate planurile. Poate fi vorba de un refuz categoric, de o uşă trântită în nas, de o despărţire dură sau de o reacţie agresivă de la cine nu vă aşteptaţi.

 
  Rac
Deşi dumneavoastră aduceţi argumente peste argumente, nimeriţi într-un mediu cu oameni „grei de cap“, care nu înţeleg ce le spuneţi. Trebuie să vă adaptaţi discursul la nivelul intelectual al celor cu care intraţi în contact, pentru că nu toţi au cunoştinţele dumneavoastră. Trebuie să le arătaţi practic ceea ce aveţi de spus, nicidecum prin vorbe complicate.

  Leu
Călătoriile scurte pe care trebuie să le faceţi azi nu vă oferă nici o satisfacţie, încât spuneţi, la finalul zilei, că ar fi fost mai bine dacă rămâneaţi acasă. Posibil să fiţi nevoit să ajungeţi la două destinaţii într-un timp foarte scurt, ceea ce vă va aglomera, fără să reuşiţi să vă încadraţi în limitele impuse. Întârzierile şi schimbările de program sunt frecvente, de la o oră la alta.

  Fecioară
Este o zi atât de ciudată, încât e greu de spus dacă va fi rai sau infern. Tot ce se petrece are două feţe: una albă – una neagră, una fericită – alta dezastruoasă, depinde în ce pasă vă găseşte norocul. Poate ceva ce mergea prost îşi găseşte brusc rezolvarea, aproape ca prin minune, sau invers, ceea ce credeaţi că e o excelentă şansă pentru dumneavoastră se destramă peste noapte. O luaţi de la capăt!

  Balanţă
Vă simţiţi în formă şi sunteţi în stare să atacaţi orice vârf, oricât de înalt ar părea pentru alţii. Dumneavoastră ştiţi că puteţi ajunge departe, dar aveţi nevoie de un stimulent şi de multă încredere în propriile forţe. Azi aveţi şi de unele, şi de altele şi vi se pune „pata“ pe visul ce se iveşte la capătul acestui drum. Nu vă lăsaţi până nu-l transformaţi în realitate. Aveţi atâta energie şi dorinţă de a reuşi, încât nimeni nu vă poate întoarce astăzi din drum.

 Scorpion
Acolo unde apăreţi dumneavoastră se limpezesc situaţiile ce păreau complicate şi încurcate. Aveţi o viziune clară asupra situaţiei şi daţi sfatul potrivit la momentul potrivit. Azi aveţi ocazia de a vă demonstra cunoştinţele în domeniul pe care îl stăpâniţi cel mai bine, arătând şefilor ce priceput sunteţi şi ce bine v-aţi învăţat lecţia înainte. Vă purtaţi ca un profesionist.

 Săgetător
O zi mai bună pentru afaceri, mai rar, deci puneţi-vă în aplicare ideile de afacerist cu fler, pentru că pot avea urmări dintre cele mai fructuoase. Puteţi semna documente cu impact financiar deosebit, puteţi intra în posesia unei sume excelente de bani sau efectuaţi o investiţie de zile mari, ce vă face să vă simţiţi împlinit. Visele dumneavoastră ce păreau costisitoare şi aproape imposibile prind contur.

  Capricorn
Vă simţiţi blocat într-o situaţie şi sunteţi gata să renunţaţi la tot ce aţi început. Vă pierdeţi încrederea că visul dumneavoastră se mai poate materializa şi, încet, încet, lăsaţi pesimismul să vă cuprindă. Nu abandonaţi, luaţi o pauză din proiectul început, care acum a ajuns într-un punct mort, şi, după ce veţi scăpa de starea pesimistă care vă copleşeşte, veţi găsi din nou căi de rezolvare. Uneori e bine să vă detaşaţi de toate ca să puteţi găsi soluţia salvatoare.

  Vărsător
Nu sunteţi tratat cum aţi merita, iar atitudinea agresivă cu care vă abordează unii vă jigneşte. Cu atât mai mult vă supără o vorbă dură, dacă acela care o spune este o persoană pe care dumneavoastră aţi ajutat-o cândva şi care a uitat de sprijinul oferit. Nu veţi reacţiona cu aceeaşi monedă, pentru a-i demonstra că modul în care vă vorbeşte este nepotrivit, deci, să-şi revizuiască tonul. Oricum, se vede pe chipul dumneavoastră că nu vă place.

  Peşti
Sunteţi plin de compasiune faţă de un prieten, care trece prin momente dificile. Nu-l puteţi lăsa aşa, în suferinţă, ci faceţi tot posibilul să-l ajutaţi, să-i redaţi cât de cât speranţa sau îi oferiţi – chiar şi fără să vă ceară – un sfat binefăcător. Ar fi bine să vă asculte, pentru că dumneavoastră priviţi lucrurile detaşat, de pe margine, şi i-aţi putea spune ce are de făcut în această situaţie critică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS