10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nota dominanta a zilei este dată de avantajele pe care le puteţi căpăta stabilind o relaţie cu un coleg. Deşi vă ştiţi de multă vreme, acum îl veţi privi altfel. Se apropie o perioadă în care veţi fi mai sobru, din cauza grijilor pe care vi le vor produce cei apropiaţi. Cineva din familie îşi va pune amprenta asupra libertăţii dumneavoastră de acţiune, chiar dacă neintenţionat.

 
  Taur
E bine să păstraţi un echilibru. Nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru tot felul de situaţii ipotetice, dar nici nu faceţi ca struţul. Încercaţi să evaluaţi lucrurile aşa cum sunt. Aveţi ocazia de a deschide o fereastră către lucruri noi şi foarte interesante. Aveţi destule motive să fiţi recunoscător şi cu cât veţi fi mai recunoscător, cu atât vi se va oferi mai mult.

 
  Gemeni
O să auziţi multe zvonuri astăzi. Deşi pot să aibă un sâmbure de adevăr, de obicei acesta este ascuns, aşa că acţionaţi cu înţelepciune. O schimbare bruscă a situaţiei financiare s-ar putea să vă descumpănească. Reacţionaţi cu calm, până la urmă veţi ieşi în câştig. Important este să nu luaţi decizii pripite.

 
  Rac
Totul vi se va părea mai uşor decât de obicei, pentru că mintea vă este foarte limpede acum. Veţi rezolva rapid totul, pentru a putea apoi să vă dedicaţi ocupaţiilor favorite. Unele nepotriviri de caracter sau de idei cu cei apropiaţi pot ieşi astăzi în evidenţă şi vă puteţi simţi ca şi cum răbdarea dumneavoastră ar fi ajuns la limită. Deschideţi-vă sufletul şi nu veţi regreta.

  Leu
Deşi azi veţi simţi o tentaţie aproape irezistibila să începeţi un proiect nou, asiguraţi-vă mai întâi că aţi terminat treburile începute. Vă va fi destul de greu, mai ales că în această perioadă totul vă îndeamnă către lucruri noi şi incitante. Dar energia investită în noi începuturi va fi în zadar dacă există o mulţime de lucruri nerezolvate.

  Fecioară
Aţi avut momente în care v-aţi întors către ceilalţi pentru a vă da încredere în dumneavoastră. Când aceste încercări au eşuat, v-aţi simţit descurajat şi singur. Din fericire, situaţia începe să se schimbe. Lucrurile nu vor veni de la sine, dar cu perseverenţă veţi ajunge în curând să vă încredeţi în forţele proprii.

  Balanţă
Păstraţi-vă forţele pentru lucrurile importante. Nu vă irosiţi în mărunţişuri şi nu faceţi din ţânţar armăsar. Trebuie să fiţi atent nu numai la ce spuneţi, ci şi la modul în care faceţi. Chiar dacă aveţi cele mai bune intenţii, s-ar putea să nu fiţi înţeles, iar neînţelegerile repetate pot strica o prietenie. O alegere neinspirată se va răzbuna, iar indiscreţiile unui prieten vor înrăutăţi lucrurile.

 Scorpion
Aşteptaţi-vă la schimbări de ultim moment. Chiar dacă v-aţi făcut un program şi aţi vrea să vă ţineţi de el, un eveniment neaşteptat vă va obliga să vi-l modificaţi, dar până la urmă totul va ieşi bine. Astăzi puteţi cădea uşor victima neînţelegerilor de la serviciu. Pe cât posibil ar trebui să obţineţi o înţelegere scrisă.

 Săgetător
Abilităţile de negociere vă vor fi puse la încercare. Nu fiţi inflexibil. Chiar dacă aveţi o poziţie puternică, o soluţie acceptabilă pentru ambele părţi este preferabilă uneia impusă prin forţă. Tânjiţi după o relaţie apropiată: vreţi să aveţi cui să îi împărtăşiţi cele mai ascunse dorinţe. Încercaţi să cunoaşteţi oameni noi: veţi avea şansa de a întâlni pe cineva deosebit.

  Capricorn
Azi va trebui să vă împărţiţi între mai multe treburi presante. Nu o să vă fie uşor, dar spre seară veţi culege roadele străduinţelor dumneavoastră. Nu vă irosiţi energia şi timpul gândindu-vă cum aţi fi putut spune sau face un lucru altfel.
Ce a fost a fost, contează ce va urma. Important este să vă deschideţi sufletul.

  Vărsător
Chiar dacă vă simţiţi descurajat de perioada mai grea prin care treceţi, gândiţi-vă că o lume în care totul v-ar veni de-a gata nu este ceva la care să tânjiţi.
Aveţi grijă atunci când vreţi să daţi un sfat. Chiar dacă este dificil, e bine să lăsaţi deoparte prejudecăţile. Altfel veţi face mai mult rău decât bine.

  Peşti
Oportunităţi se ivesc tot timpul. Acceptaţi faptul că oamenii sunt diferiţi. Nu toţi privim lucrurile în acelaşi fel. Diferenţele de opinie sunt normale.
Important este să găsiţi un numitor comun cu cei apropiaţi. În dragoste nu repetaţi aceleaşi greşeli. V-aţi fript o dată, deci data viitoare gândiţi-vă în mâinile cui vă puneţi sufletul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS