12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinStreet and Clubbing, marca Ştefan Muscă

Street and Clubbing, marca Ştefan Muscă

Adresată în primul rând bărbaţilor, colecţia lui Ştefan Muscă „Street and Clubbing“ vorbeşte despre un mix de putere, urban şi seducţie.

Mergând pe linia care l-a consacrat, Ştefan Muscă aduce odată cu noua sa colecţie „Street and Clubbing“ denimul, bumbacul, pielea, taftaua, catifeaua, dar şi tricotul în combinaţie cu denimul. Accesorii precum fermoarele sau buzunarele se găsesc atât pe piept, cât şi pe pantaloni. Chiar dacă se adresează în primul rând bărbaţilor, nici creaţiile pentru femei nu lipsesc din colecţia prezentată pe scena craioveană, în cadrul Festivalului Royal Models.
Dacă, anul trecut, Ştefan Muscă îşi centra colecţia în jurul eleganţei rochiilor, realizate în combinaţii de tonuri neutre, puternic accesorizate, pentru sezonul acesta, designerul a fost mai rezervat. Totuşi, găsim şi ţinute cu un aer mai funky, dar şi sexy, aduse pe podium de Daniela Crudu.

Piese de rezistenţă

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Ştefan Muscă a adus pe covorul roşu al prezentărilor de modă pantalonii, care au epatat prin volumul accentuat în partea superioară şi prin puternica accesorizare: aplicaţii din piele, curele, fermoare în culori contrastante. Alt element definitoriu al prezentării a fost latura futuristă a colecţiei: s-au remarcat nuanţele de gri metalizat şi argintiu, în combinaţie cu tonuri de roşu şi accesorizări aparte. Regăsim fermoare pe tricouri, blugi, fuste, nonconformismul caracterizând astfel fiecare piesă de vestimentaţie, fie că ea a vizat publicul masculin sau pe cel feminin.
Eleganţa a urcat pe scenă prin intermediul pieselor de colecţie dedicate domnişoarelor şi doamnelor. Pantalonii cu volum în partea de sus pot fi purtaţi cu încredere de cele mai îndrăzneţe domnişoare. Un top cu un decupaj generos şi câteva elemente florale transformă ţinuta într-o vestimentaţie irezistibilă. Sexualitate şi eleganţă recunoaştem şi în rochia cu decupaje în formă de romb, mulată pe corp, o ţinută care va face senzaţie în cluburi. Altă alternativă este rochiţa mini din volane multicolore, transparente, cu accesorii inedite: două fundiţe mov legate la glezne, pentru a accentua aspectul picioarelor, puse în evidenţă şi de rochiţa mini. Nu putea lipsi din colecţie nici eterna rochiţă neagră, de această dată însă cu puţin argintiu. Fermoarele folosite drept accesorii s-au regăsit nu numai pe cămăşile şi pantalonii pentru domni, ci şi pe fustele de blugi, care, purtate cu o bluză transparentă cu decolteu îndrăzneţ din mătase, pot accentua eleganţa şi senzualitatea.
Combinaţiile inedite au cucerit şi de această dată. Denimul a făcut casă bună cu pielea, o fustă de blugi cu decupaje accentuate de bucăţile de piele, cu un top de piele şi câteva accesorii de genul bretelelor masculine încântând plăcut audienţa. De aceleaşi combinaţii inedite se poate vorbi şi în cazul sarafanului din denim accesorizat cu zeci de miniportofele. Îndrăzneaţă, provocatoare şi sexy, aşa s-ar putea caracteriza în câteva cuvinte colecţia „Street and Clubbing“ purtând semnătura lui Ştefan Muscă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS