9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Imaginaţia dumneavoastră este astăzi foarte activă, iar mintea vă este plină de tot soiul de idei. Totuşi, sunteţi destul de ocupat şi nu veţi reuşi să puneţi în practică unele idei. Poate ar fi bine să le notaţi, pentru a vă putea ocupa de ele mai târziu. Dacă nu aveţi ceva presant de făcut, încercaţi să ieşiţi din rutină. E-mail, telefon, messenger, toate sunt folositoare, dar şi epuizante. Pe cât posibil, încercaţi să renunţaţi o vreme la calculator, stingeţi televizorul, închideţi radioul şi mergeţi să vă întâlniţi cu prietenii.

 
  Taur
Păstraţi-vă forţele pentru lucrurile importante, veţi avea nevoie din plin de energie. Nu vă irosiţi în mărunţişuri şi nu faceţi din ţânţar armăsar. Veţi fi tentat să încercaţi schimbarea termenilor unei înţelegeri. Gândiţi-vă bine dacă merită. Nu vă aşteptaţi să vi se îndeplinească toate visele peste noapte. Trebuie să perseveraţi; cu timpul vă veţi apropia de ce vă doriţi.

 
  Gemeni
Fiţi precaut! Lucrurile nu sunt aşa cum par la prima vedere, încercaţi să treceţi de aparenţe! Aceasta este ziua în care veţi străluci. Nu abandonaţi proiectele la care aţi lucrat în ultimul timp. Odată pus pe lucru, sunt şanse mari să nu vă mai opriţi până ce totul este gata. Încercaţi să vă izolaţi de elementele care vă distrag atenţia. Lăsaţi esenţa dumneavoastră naturală să pătrundă în tot ceea ce faceţi. În privinţa relaţiilor sentimentale, vă aşteaptă o discuţie legată de angajamente sau de căsătoria cu partenerul.

 
  Rac
Aţi avut momente în care v-aţi întors către ceilalţi pentru a căpăta încredere în dumneavoastră. Când aceste încercări au eşuat, v-aţi simţit descurajat şi singur. Din fericire, situaţia începe să se schimbe. Lucrurile nu vor veni de la sine, dar cu perseverenţă veţi ajunge în curând să vă încredeţi în forţele proprii. Puteţi fi îndrăgostit până peste cap; e minunat! Încercaţi totuşi să nu vă neglijaţi viaţa de zi cu zi. Din când în când, e bine să fiţi şi cu picioarele pe pământ, nu doar cu capul în nori!

  Leu
Azi va trebui să vă împărţiţi între mai multe treburi presante. Nu o să vă fie uşor, dar spre seară veţi culege roadele străduinţelor dumneavoastră. Nimic nu vine de-a gata. Dacă vreţi cu adevărat să reuşiţi, trebuie să munciţi din greu. Cu toate acestea, nu încetaţi să vă întrebaţi dacă sacrificiile pe care le faceţi au un rost. Răspunsul s-ar putea să vă surprindă.

  Fecioară
Rutina poate fi uneori un refugiu din calea incertitudinilor; nu şi astăzi. Luaţi lucrurile în piept, nu vă mai puteţi ascunde. Timpul nu stă pe loc! În situaţii dificile, privirile se întorc către cei care pot să-şi asume responsabilităţi şi să le facă faţă. E un bun moment pentru a vă face remarcat. Feriţi-vă de boli, încercând să mai reduceţi din stres. Jumătate de oră de somn în plus s-ar putea să se dovedească miraculoasă. O mare surpriză vă va aştepta, probabil, astăzi.

  Balanţă
Poate că ar trebui să treceţi în revistă viaţa dumneavoastră de până acum. Sunteţi mulţumit sau simţiţi că nu merge ceva cum trebuie? Niciodată nu este prea târziu pentru a schimba ceva. Un anunţ dintr-un ziar sau o revistă vă va aduce o mare bucurie. Norocul se iveşte când vă aşteptaţi mai puţin. Nimeni nu este perfect, nici chiar dumneavoastră. Aduceţi-vă aminte de asta atunci când îi veţi judeca pe cei apropiaţi.

 Scorpion
O să auziţi multe zvonuri. Deşi pot să aibă un sâmbure de adevăr, de obicei acesta este ascuns foarte adânc. Acţionaţi cu înţelepciune. Nu uitaţi că un cuplu nu se poate baza doar pe o relaţie fizică. Trebuie menţinut un program comun cât mai plin. Scânteia dragostei depinde de multe alte faţete. Atunci când ajungeţi la armonie psihologică şi mentală, adevărata flacară vă arde mult mai puternic.

 Săgetător
În această zi, evitaţi să vă bateţi capul cu lucruri neesenţiale. Lăsaţi deoparte grijile financiare şi problemele de acasă. Chiar dacă poate fi greu, faceţi-vă timp pentru o plimbare într-o zonă plină de verdeaţă sau citiţi o revistă. Relaxaţi-vă şi comportaţi-vă natural. Dacă simţiţi că a venit momentul, poate că ar trebui să permanentizaţi relaţia pe care o aveţi.

  Capricorn
Adevăr sau minciună? Această întrebare vă va frământa toată ziua. Până spre seară, al şaselea simţ vă va dezvălui realitatea. S-ar putea să primiţi o lovitură; păstraţi-vă demnitatea! Deşi cei din jur vă presează, mergeţi în ritmul dumneavoastră. Vă va ajuta o abordare metodică. S-ar putea să nu fie prea încântaţi; gândiţi-vă totuşi la ce vreţi să obţineţi.

  Vărsător
Va trebui să rezolvaţi o dispută cu cineva de departe. Nu o să fie simplu, dar aveţi şanse mari să treceţi cu bine de această încercare. O discuţie despre bani cu cineva apropiat este întotdeauna dificilă, dar acum se impune cu stringenţă. Nu o amânaţi, altfel o să vă fie din ce în ce mai greu. Aveţi grijă ce spuneţi şi, mai ales, cum o faceţi.

  Peşti
Influenţe externe puternice vă vor împiedica să vă atingeţi toate obiectivele. Nu vă descurajaţi; şi mâine este o zi! S-ar putea să câştigaţi un premiu la o tombolă. Preţuiţi-l cum se cuvine. Mai ales astăzi puteţi cădea uşor victima neînţelegerilor de la serviciu. Pe cât posibil, ar trebui să obţineţi o înţelegere scrisă; nu vă bazaţi doar pe vorbe. Vă veţi simţi mult mai înclinat să priviţi critic relaţiile cu cei apropiaţi.
Uneori nu strică o privire mai detaşată. Încercaţi totuşi să nu lăsaţi ca prejudecăţile să vă facă nedrept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS