12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Aveţi un efect excelent asupra unui prieten trist, care alege să fugă din calea greutăţilor. Nu-l veţi lăsa, îl veţi stimula ca să nu abandoneze la greu, iar rolul dumneavoastră se va dovedi de bun augur. Şi el a făcut ceva similar pentru dumneavoastră cândva şi v-a scos la liman prin încurajări prieteneşti, deci a sosit vremea să îi întoarceţi acelaşi serviciu. Totul e să luaţi pe umerii dumneavoastră poverile sale.

Taur

Este un moment dificil, pentru că sunteţi pus în faţa unui final de drum, în care nu vi se mai dă şansa să reparaţi ceva. Sună ca un verdict, ca o despărţire prin care lăsaţi în urmă o cale, pentru a porni spre alta. Nu mai priviţi înapoi, decât pentru a trage o concluzie necesară de acum încolo, dar trebuie să acceptaţi că nu se mai poate face nimic.

Gemeni

Intuiţia vă spune să nu daţi crezare informaţiilor care ajung azi la urechile dumneavoastră, deoarece conţin informaţii greşite. Cineva umblă cu minciuna în preajma dumneavoastră, dar noroc că primiţi în acelaşi timp detalii şi din alte surse care vă atenţionează asupra neadevărurilor emise. Mai bine cereţi o confirmare a veştilor şi din altă parte, ca să fiţi sigur că nimeni nu vă induce în eroare cu scopul de a profita de dumneavoastră.

Rac

Când vi se vorbeşte pe un ton agresiv, aveţi tendinţa de a fugi de răspundere. Găsiţi tot felul de scuze ca să scăpaţi de critici, de judecata şefilor sau de eventualele pedepse, fie că le meritaţi sau nu, şi ce altă soluţie găsiţi mai la îndemână decât să jucaţi un pic de teatru. Nu prea ştiţi să minţiţi, deci aţi putea fi mustrat şi mai tare dacă apelaţi la tertipuri.

Leu

Faceţi pe profesorul cu un coleg neexperimentat şi vă place această postură. Aveţi acum ocazia de a arăta câte ştiţi, cât de priceput sunteţi în domeniul în care celălalt este abia începător şi veţi câştiga uşor admiraţia acestuia, dar şi invidia lui, pentru că el mai are mult de lucrat până vă va ajunge din urmă. Deveniţi un exemplu foarte bun pentru cei aflaţi la primii paşi în carieră.

Fecioară

Nu sunteţi mulţumit de rezultatele la care aţi ajuns şi vă faceţi tot felul de procese de conştiinţă că nu aţi luat măsuri din vreme pentru a evita acest semieşec. Se putea şi mai bine, asta e clar, dar nu aţi avut curaj să acţionaţi prompt atunci când se mai putea redresa ceva. Se ştie că aveţi un spirit critic ieşit din comun şi găsiţi imediat cusururi, dar de data aceasta vă faceţi autocritica şi recunoaşteţi unde aţi greşit.

Balanţă

Încercaţi să nu intraţi în rezervele de bani pe care le-aţi pus deoparte cu un anumit scop, pentru că veţi regreta mai târziu. Resimţiţi unele constrângeri materiale, mai mari ca în alte zile şi oricât de multe aţi vrea să cumpăraţi, bugetul sărac nu vă lasă să faceţi nici un pas nechibzuit. Calculaţi de o sută de ori banii pe care trebuie să îi daţi.

Scorpion

Gelozia vi se pare o povară grea, deşi nu recunoaşteţi acest lucru, dar vi se citeşte pe chip o stare de nervozitate ori de câte ori partenerul acordă şi altuia atenţie. Nici dumneavoastră nu v-ar plăcea să se poarte celălalt astfel, deci încercaţi să vă controlaţi manifestările maliţioase proverbiale, fără să-l tot atacaţi pe cel drag pentru simplul fapt că e amabil şi cu alţii, nu doar cu dumneavoastră. Sunteţi tentat să-l pândiţi, să-i urmăriţi fiecare mişcare, ceea ce va îngreuna relaţia.

Săgetător

Vă vine să fugiţi, pentru că nu mai suportaţi atmosfera încărcată. Primul gând care vă vine este să plecaţi din acest mediu în care nu vă mai simţiţi bine, dar nu faceţi gesturi pripite, totuşi, ca să nu regretaţi mai târziu că aţi fost impulsiv. Când nu vă mai găsiţi locul printre oamenii cu care lucraţi, când lumea nu vă mai înţelege, ar fi mai bine să schimbaţi direcţia, pentru că nu reuşiţi să vă adaptaţi atitudinea în funcţie de caracterele oamenilor.

Capricorn

Intraţi în contact cu multe persoane necunoscute şi nu sunteţi prea sociabil. Vă găsiţi cu greu cuvintele ca să vă faceţi înţeles şi aveţi impresia că toţi ceilalţi sunt ciudaţi. Trebuie să vă obişnuiţi şi cu astfel de medii, pentru că nu aveţi întotdeauna norocul să vă aflaţi într-un grup cu care comunicaţi uşor. Azi parcă fiecare ar vorbi pe limba lui şi nimeni nu mai înţelege nimic, iar ostilitatea pe care o observaţi în ochii unora naşte o stare emoţională greu de controlat.

Vărsător

Parcă toate s-au împotmolit şi nimic nu se mai urneşte, ceea ce poate deveni frustrant pentru o fire agilă şi dornică de mişcare, ca dumneavoastră. Când trebuie să staţi pe loc, simţiţi că o luaţi razna, dar de data aceasta nu aveţi nici o vină. Alţii sunt cei care vă blochează evoluţia, punându-vă beţe în roate. Dacă aveţi alături colaboratori rigizi, fricoşi, conservatori, e normal să bateţi pasul pe loc.

Peşti

Discutaţi cu partenerul dumneavoastră despre ceea ce simţiţi sau aşteptaţi de la el, pentru că iubirea are nevoie de comunicare sinceră, de la inimă la inimă. Celălalt nu poate afla ce doriţi dacă dumneavoastră nu vă exprimaţi prin cuvinte. Oricâte apropouri aţi face, tot cuvintele clare sunt cheia succesului în orice gen de relaţie. Dacă dumneavoastră tăceţi, copleşit de emotivitate sau de teama de a nu fi judecat sau criticat, nu-l puteţi convinge pe omul drag de intenţiile dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS