Ingrediente: gulii, zarzavat pentru ciorbă (morcov şi pătrunjel), 500 g carne tocată (amestec de vită cu porc), 3 linguri de orez, 3 ouă, verdeaţă tocată pentru compoziţia de carne, 1 cutie de 200 g smântână, sare, piper.
Mod de preparare: Se taie mărunt morcovul şi pătrunjelul şi se pun la fiert în apă cu sare. Între timp se scobesc guliile. Se prepară compoziţia pentru umplut amestecând carnea, ouăle, orezul, verdeaţa tocată, sare şi piper, şi se umplu guliile, după care se pun la fiert. Se lasă aproximativ 20 de minute, timp în care, din amestecul de carne rămas, se modelează perişoare. După ce au trecut cele 20 de minute şi guliile umplute sunt pătrunse, se adaugă în oală perişoarele, bucăţile de gulie care au rămas de la scobitul acestora şi frunzele de gulie tocate mărunt. După ce s-au fiert toate, se adaugă o cutie cu smântână, verdeaţă (pătrunjel) şi se acreşte, după gust, cu zeamă de lămâie.
Ciorbă de gulii
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei