Ingrediente: cinci cartofi mari fierţi, patru ouă fierte, un cârnat tăiat felii şi prăjit, câteva feliuţe de slănină, smântână, unt.
Mod de preparare: Se aşază într-un vas de iena uns cu unt feliuţele de cartofi fierţi. Se pune apoi un strat de feliuţe de ouă şi cârnaţi şi peste ele o lingură de smântână. Se condimentează cu sare şi piper şi se continuă în acelaşi mod cu alt strat. Deasupra se tornă smântână, peste care se pun feliuţele de slănină. Se dă la cuptor, la 180 de grade, până se prăjeşte slănina.
Cartofi ungureşti la cuptor
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei