15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin5 gesturi care îi fac pe bărbaţi să zâmbească

5 gesturi care îi fac pe bărbaţi să zâmbească

Bărbaţii nu sunt uşor de mulţumit, însă există anumite lucruri simple, pe care o femeie poate să le facă oricând şi fără efort dacă vrea să-şi vadă partenerul zâmbind.

Reprezentanţii sexului puternic susţin că apreciază micile gesturi pe care iubitele lor le fac în mod mai mult sau mai puţin spontan, aşa că, doamnelor, e bine să ştiţi ce v-ar putea aduce în avantaj în jocul permanent al iubirii.
1. Atingeţi-i mâna în timpul unei conversaţii. Există o mulţime de modalităţi prin care îi puteţi sugera unui bărbat că vă atrage. Menţinerea contactului vizual este un exemplu clasic, care are acelaşi efect ca atunci când zâmbiţi sau când vă jucaţi cu părul. Domnii spun însă că simt fiori de fiecare dată când o femeie le atinge ca din greşeală mâna sau braţul în timpul unei conversaţii. Bărbaţii spun că un astfel de gest este mereu surprinzător şi extrem de plăcut.
2. Surprindeţi-l cu un SMS în timpul zilei. Indiferent dacă de-abia aţi început o relaţie sau sunteţi împreună cu cineva de mai mult timp, trucul cu mesajul trimis în mod inopinat funcţionează. Cum toată lumea are un telefon mobil în ziua de azi, este un gest cât se poate de simplu, dar cu efect garantat. Bărbaţii susţin că nimic nu sparge mai bine monotonia unei zile de muncă decât un mesaj sugestiv, primit de la o persoană specială. În plus, domnii mai spun că, dacă activitatea de la serviciu nu este foarte solicitantă şi intensă, un SMS primit pe neaşteptate le dă posibilitatea de a visa cu ochii deschişi.
3. Întrebaţi-l ceva din domeniul în care este expert. Dacă încă nu ştiaţi, vă spunem noi: bărbaţilor le place să se „dea rotunzi“ în faţa prietenelor, a iubitelor, partenerelor. Aşa că, dacă vreţi să îl faceţi să se creadă important, veţi reuşi dacă îi veţi da posibilitatea să vă demonstreze că ştie multe despre un anumit lucru. Întrebaţi-l câte ceva despre pescuit, despre computere, despre muzică, despre meciul de săptămâna trecută sau despre etapa viitoare din liga de fotbal – orice ştiţi că îi trezeşte o pasiune. Numai nu uitaţi: aprobaţi-l des şi prefaceţi-vă că vă interesează ce zice el.
4. Faceţi-i un compliment. Un bărbat va aprecia întotdeauna când va auzi cât de haios, arătos şi inteligent este el, dar va susţine că numai un compliment „adevărat“ îi arată cât de bine îl cunoaşte femeia de lângă el. Aflaţi-i punctele slabe şi flataţi-l. Îl veţi cuceri definitiv, indiferent dacă aceste complimente sunt complet dezinteresate sau nu.
5. Mărturisiţi-i ce aţi gândit despre el după prima întâlnire. Într-o relaţie stabilă, mai nouă sau mai veche, unul dintre momentele plăcute este depănarea amintirilor „de la începuturi“. Surprinzător, dezvăluirea nesiguranţei şi a temerilor din primele momente poate fi eliberatoare. Iar dacă mărturisirile vin din ambele părţi, experienţa va fi nu doar amuzantă şi plăcută, ci va contribui şi la o apropiere între parteneri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII