10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

365 de zile de sex

Pentru a marca aşa cum se cuvine cele 40 de primăveri ale soţului, o americancă a decis să îi facă acestuia un cadou inedit: o partidă de sex în fiecare zi a anului.

La prima vedere, Charla şi Brad Muller par un cuplu absolut normal, chiar plictisitor. El mereu pus la patru ace, ea mereu în ţinute sobre, aşa cum se cuvine pentru o soţie care se respectă. Cu toate acestea, cei doi soţi din Charlotte, Carolina de Nord, se disting de celelalte cupluri de vârsta lor. Totul a început într-o seară, când Charla a citit Biblia, în mod special Epistola Apostolului Pavel către Galateni: „Dragostea, bucuria, pacea, îndelunga-răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia, blândeţea, înfrânarea poftelor (…)“ (Galateni V, 22-23). Cuvintele Apostolului i-au fost suficiente americancei, care a înţeles că pasajul face referire la datoriile conjugale ale soţilor. În acest fel, Charla a decis că un cadou potrivit pentru aniversarea soţului ar fi 365 de nopţi de dragoste, una după alta. Zis şi făcut. Femeia şi-a îndeplinit promisiunea, fără a-şi încălca nici măcar o dată cuvântul dat. În plus, deşi anul cu pricina a expirat de ceva timp, cei doi soţi nu au renunţat  la acest obicei, ei fiind mai fericiţi ca niciodată.

Ce e mult chiar strică?

La prima vedere, această „întâmplare“ ne cam lasă cu gura căscată. Şi nu am fi singurii. Redactorii de la cotidianul britanic Guardian au cerut şi părerea specialiştilor, cum ar fi psihologul Linda Blair, care şi-a exprimat dubiile cu privire la veridicitatea acestei informaţii. „Ceea ce mă uimeşte este frecvenţa. În fiecare zi… mi se pare un pic cam mult. Ar putea extenua şi o persoană aflată în formă maximă“, a spus aceasta. Iar dacă privim fotografia, constatăm că „performerii“ nu par chiar în formă, ba chiar dimpotrivă. Cu toate acestea, ei nu au ratat nici o zi. Charla povesteşte că într-o seară, la restaurant, o prietenă a încercat să glumească pe seama situaţiei: „Săracii de voi, acum trebuie să fugiţi acasă să faceţi sex, în timp ce eu pot să merg liniştită să savurez un film la televizor!“.  Iubitoarea soţie nu s-a lăsat însă mai prejos şi a răspuns: „Nici o problemă. Ne uităm şi noi, deja am făcut sex“.

O carte pentru eternitate

La terminarea celor 365 de zile de sex, Charla Muller a scris chiar şi o carte: „365 Nights. A memoir of Intimacy“, ca să afle şi ceilalţi ce a învăţat ea din această experienţă inedită, fiind convinsă că sexul este cea mai bună metodă pentru a salva un cuplu: „La început, am crezut că poate se pierde acel sentiment de unicitate şi de extraordinar, pe care îl aveam ori de câte ori făceam sex cu soţul meu. Însă nu a fost deloc aşa“. În ciuda a ceea ce persoanele cele mai sceptice dintre noi ar putea să creadă, lucrurile au fost complet diferite. În opinia americancei, sexul practicat în mod frecvent  garantează o senzaţie de bine şi de linişte şi creşte pofta de a repeta această experienţă. Însă, înainte de toate, mi-a dat sentimentul că sunt mai tânără“, a spus fericita soţie.
Înainte, cei doi făceau sex o dată pe lună şi chiar şi atunci „prestaţia“ nu era remarcabilă. După „cadou“, situaţia s-a schimbat radical, cei doi ajungând acum chiar să facă sex de două ori pe zi, iar relaţia de cuplu merge „ca pe roate“. „Brad s-a schimbat complet. Ori de câte ori are timp, mă invită să luăm cina în oraş şi organizează întotdeauna câte ceva special pentru weekend“, a povestit Charla.
În opinia lui Rowan Pelling, director al revistei Erotic, „este nevoie de mult mai mult pentru ca o relaţie să funcţioneze. Nu frecvenţa este problema. Creativitatea şi sensibilitatea sunt neapărat necesare şi mai ales capacitatea de a-l face pe celălalt să se simtă o persoană specială“. Însă Charla nu este tocmai de acord. „Ştiu că oamenii mă cred nebună. Nu ştiu însă de ce. Povestea mea nu este una despre sex, ci este o poveste de dragoste“, a spus ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII