20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBlugii, mereu la modă

Blugii, mereu la modă

Jeanşii sunt nelipsiţi din garderoba oricărei femei. Pentru că sunt poate unul dintre cele mai purtate articole, doamnele şi domnişoa-rele ţin să-i schimbe periodic şi să se alinieze tendinţelor modei.

Blugii largi fac furori în noul sezon, aşa că, dacă mai aveţi prin dulap o pereche din anii trecuţi, scoateţi-o „la lumină“. Keira Knightley, Victoria Beckham şi Katie Holmes poartă deja de ceva vreme acest tip de jeanşi. Ei pot fi foarte bine asortaţi cu tricouri simple şi încălţăminte comodă, constituind o ţinută ideală pentru zilele libere. Şi blugii evazaţi au rămas pe podiumul de modă, aşa că nu vă descotorosiţi încă de ei. Jeanşii rupţi sau tăiaţi sunt şi ei în trend. Fie că au tăieturi discrete, fie că-s franjuraţi, pot fi purtaţi doar în timpul liber, nicidecum la serviciu. Şi, dacă v-aţi făcut planuri de vacanţă şi vreţi să intraţi în atmosferă, purtaţi o pereche de jeanşi capri, care se potrivesc de minune cu sezonul cald. Dacă nu vreţi neapărat să vă cumpăraţi o astfel de pereche, suflecaţi o pereche de blugi drepţi şi purtaţi-i casual.
Senzaţia verii o constituie însă blugii prespălaţi, fără de care nici un june din anii ’80 nu putea păşi într-o discotecă. Scoateţi-i de la naftalină, pentru că acum e iarăşi timpul lor. Acest model de jeanşi a triumfat în colecţiile Balmain şi Meadham Kirkoff. Şi starurile i-au adoptat, Lindsay Lohan făcându-şi apariţia în de-acum celebrii pantaloni. Dacă vreţi să îi purtaţi, trebuie să ştiţi că se potrivesc foarte bine cu sandale gladiator, tricouri rock şi geci de piele pentru un stil plin de nerv. De asemenea, puteţi înlocui tricoul rock cu un top înflorat sau brodat.
Dincolo de tendinţele modei, trebuie să alegeţi modelul care vi se potriveşte şi care vă avantajează. Sfaturile specialiştilor se referă în primul rând la cumpărarea unor blugi care să corespundă mărimii dumneavoastră. Nu trebuie să luaţi niciodată o pereche de jeanşi cu o măsură mai mică în ideea că se vor lăsa sau că o să slăbiţi. De asemenea, alegeţi o nuanţă cât mai închisă dacă aveţi probleme cu greutatea şi vreţi să păreţi mai slabă. Doamnele şi domnişoarele care se confruntă cu o astfel de problemă nu trebuie să aleagă jeanşi albi sau prespălaţi. Denimul negru şi indigoul trebuie să fie preferatele lor.
Atenţie şi la lungime! Când mergeţi la cumpărături, trebuie să fiţi încălţată cu pantofii pe care aveţi de gând să îi purtaţi în general cu pantalonii respectivi. Nu uitaţi de ponturile pe care vi le furnizează specialiştii: dacă vreţi ca picioarele dumneavoastră să pară mai subţiri, tivul ar trebui să acopere parţial tocul, astfel încât să pară că sunt, de fapt, până la podea (sau măcar până la călcâie, nu până la glezne).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS