3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Trece o şansă rară pe lângă dumneavoastră, dar, pentru că vă prinde pe picior greşit, aţi putea rata ocazia. Fiţi mai atent la tot ce apare de unde nici nu vă aşteptaţi, pentru că ar fi păcat să fiţi cu gândul în altă parte când norocul e chiar în faţa dumneavoastră. Aveţi rezerve şi suflaţi şi-n iaurt de teamă că vestea cea bună nu v-ar fi adresată. Dacă nu ştiţi să profitaţi de momentele bune care vi se oferă, altul le va folosi în avantajul său, spre regretul dumneavoastră.
 

  Taur
Discuţia pe care o aveţi între patru ochi cu un amic are un efect puternic la nivel psihic, pentru că aflaţi lucruri care generează emoţii noi. Vă transmite un zvon de care vă temeţi, pentru că nu vă simţiţi pregătit sufleteşte să faceţi faţă evenimentului pe care îl anunţă. Aveţi nevoie de susţinere morală, de aceea veţi dori să fiţi mereu înconjurat de oameni. Singurătatea vă face vulnerabil, dar, având pe cineva aproape, vă simţiţi capabil să faceţi faţă provocărilor.

 
  Gemeni
Aflaţi numai veşti bune pe oriunde treceţi, deci aveţi motive de bucurie şi de sărbătoare. Vă vedeţi cu prietenii sau, dacă rămâneţi spre seară acasă, atmosfera de familie va fi relaxantă, stând de vorbă sincer şi deschis cu cei dragi. Planurile pe care le propuneţi sunt imediat acceptate de apropiaţi, care vă vor urma oriunde i-aţi îndruma dumneavoastră. Fiţi liderul grupului din care faceţi parte, venind cu idei îndrăzneţe, invitaţii incitante, propuneri pe placul tuturor.

 
  Rac
Planurile de călătorie pe care vi le-aţi făcut pentru azi sau pentru perioada imediat următoare sunt blocate de o situaţie neaşteptată care nu vă face nici o plăcere. E normal să fiţi dezamăgit, când v-aţi făcut atâtea speranţe pentru deplasarea respectivă, dar poate nu renunţaţi la aceste planuri, ci este doar o schimbare de direcţie, nu tocmai acceptabilă. Tot e ceva decât să se oprească totul aici.

  Leu
Surprizele cele mai grave pot apărea la locul de muncă, deoarece reputaţia şi imaginea dumneavoastră profesională au de suferit din cauza unui eşec sau a unei încercări de care nu reuşiţi să treceţi. Aveţi o relaţie dificilă cu superiorii, cu profesorii, cu autorităţile care au o anumită putere asupra dumneavoastră şi o vor exercita dacă faceţi vreo greşeală. Aşteptaţi-vă deci la o notă proastă sau la o retrogradare, care are la bază o greşeală pe care trebuie să o recunoaşteţi.
 

  Fecioară
Munciţi mult, dar fără rezultate de care să fiţi mândru. Toate eforturile dumneavoastră de azi par zadarnice, pentru că bateţi pasul pe loc. Faceţi o greşeală ori din cauza lipsei de motivaţie faţă de proiectul la care vă aduceţi contribuţia, ori din cauza oboselii, de aceea, înainte de a vă apuca de o treabă, eliberaţi-vă de gânduri negative, ca să nu influenţeze şi munca dumneavoastră. Veţi termina ziua cu un sentiment de ineficienţă, ca şi cum n-aţi fi făcut nimic bun.
 

  Balanţă
Direcţia spre care sunteţi îndrumat să porniţi nu vi se potriveşte, deci evitaţi să urmaţi sfaturile „prieteneşti“ de pe margine. Cel care încearcă să vă convingă să alegeţi acest drum are interese ascunse, din care doar el ar avea de câştigat, nu şi dumneavoastră, deci mai bine faceţi totul numai după propriile decizii. Veţi regreta, mai târziu, că aţi ascultat aceste îndrumări ce se vor dovedi greşite. Fiţi mai atent la influenţele celor din jur, ca să nu fiţi manipulat.

 Scorpion
Aveţi o stare emoţională capricioasă şi vi se schimbă dispoziţia de la o oră la alta. Acum sunteţi amuzant, plin de viaţă, acum vă refugiaţi în tăcere şi anonimat, nedorind să mai luaţi legătura cu nimeni. Toane poate avea oricine, dar dumneavoastră sunteţi greu de înţeles – chiar şi de suportat -, pentru că de fiecare dată reacţionaţi invers decât se aşteaptă. Lumea ar trebui să se poarte cu mănuşi şi să nu se culce pe laurii victoriei, dacă vă găseşte acum într-o pasă bună.

 Săgetător
Singur nu puteţi depăşi impasul în care vă aflaţi, deci cereţi ajutor de la alţii. Sfaturile bune vor începe să curgă din toate părţile, totul e să lăsaţi încăpăţânarea sau orgoliile deoparte şi să le ascultaţi cu sufletul deschis, conştient că aveţi nevoie de ajutor. Numai dacă vă adunaţi nişte aliaţi alături veţi putea depăşi acest hop, pentru că soluţiile cele mai bune apar din cooperarea cu cei care înţeleg prin ce treceţi. Nu ar fi varianta cea mai bună acum să insistaţi să vă descurcaţi singur.

  Capricorn
Legea nu ţine cu dumneavoastră în orice situaţie, deci, dacă vi se atrage atenţia ceva mai dur că nu mergeţi în direcţia cea bună poate fi în avantajul dumneavoastră, deoarece vă opreşte să faceţi vreo greşeală. Nu vă lăsaţi influenţat de colaboratori care vor să vă atragă într-o afacere cel puţin suspectă, deci căutaţi să rămâneţi pe calea cea bună indiferent de sfaturile primite. Nu faceţi nici un compromis, ca să nu vă stricaţi imaginea de om corect şi loial.

  Vărsător
Nu încercaţi să daţi peste cap planurile care vi se par că evoluează mult prea lent, deoarece este ritmul firesc. Dorinţa de a ajunge mai repede la un anumit rezultat nu va da roade, dimpotrivă, aţi putea face multe greşeli din cauza impulsivităţii. Veţi fi tentat să săriţi peste etape, veţi scăpa din vedere o mulţime de aspecte, doar pentru că sunteţi setat pe scopul final. Nu vă grăbiţi, pentru că ştiţi şi dumneavoastră ce efecte poate avea graba asupra acelor proiecte care au nevoie de timp îndelungat.

  Peşti
Nu vă aşteptaţi ca lumea să ţină cu dumneavoastră indiferent ce aţi face, pentru că uneori cei dragi sunt primii dumneavoastră critici. Persoana iubită se va opune ideilor pe care le aveţi şi vă va atrage atenţia asupra unor greşeli, ceea ce vă va irita peste măsură, având tendinţa de a-i vorbi aspru pe nedrept. Dacă v-ar susţine într-o direcţie care nu vi se potriveşte nu ar însemna că vă iubeşte, ci doar că vă ajută să vă amăgiţi singur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS