10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Decizia de schimbare pe care o luaţi azi se va dovedi înţeleaptă, deoarece trasaţi acum un drum nou ce vă poate duce la rezultate mult mai bune. Nu vă încăpăţânaţi să rămâneţi pe calea cu care eraţi obişnuit, doar pentru că nu sunteţi foarte sigur încotro mergeţi, pentru că de multe ori noutatea este mai bună decât rutina sau lucrurile încetăţenite în viaţa dumneavoastră. Porniţi pe drumul nou deschis cu încredere, fără să ţineţi cont de influenţele rele din afară.
 

  Taur
Obstacolul care apare azi în calea dumneavoastră vă dezarmează. Unde vă este ambiţia caracteristică în astfel de momente? De ce vă lăsaţi copleşit de ceea ce nu vă convine în jur şi de ce ascultaţi văicărelile continue ale colaboratorilor neputincioşi? Ei sunt, de fapt, impedimentul cel mai greu de trecut, deoarece, dacă vă lăsaţi influenţat de tot ce spun ei de rău, nu vi se va mai părea nimic pozitiv la orizont. Nu abandonaţi doar pentru că toţi ceilalţi sunt pesimişti şi sunt gata să iasă din cursă. E treaba lor dacă nu sunt în stare să lupte, dar dumneavoastră puteţi.

 
  Gemeni
Cât timp nu aţi adunat banii necesari pentru a vă implica într-o afacere destul de profitabilă, nu vă agitaţi, ci staţi pe margine, căutând soluţii de a vă mări veniturile. Vă simţiţi foarte stresat din cauza banilor şi nu mai ştiţi de unde să faceţi rost de ei, dar nu deveniţi obsedat din această cauză. Banii vor veni atunci când veţi avea nevoie de ei, dar nu strică să luaţi unele măsuri de precauţie de pe acum, ca să nu vă aventuraţi în cheltuieli inutile. Aduceţi-vă aminte numai de strictul necesar!

 
  Rac
Uneori aveţi nevoie de puţină comoditate pentru a vă aduna forţele, de aceea veţi profita de câteva minute de linişte, dacă tot vi se oferă. Vreţi să fiţi lăsat în pace, cu gândurile dumneavoastră, şi vă amintiţi de preocupările de timp liber. Dacă aveţi un hobby pentru care nu aţi găsit timp în ultima perioadă, acum îl aşezaţi în prim-plan. Sunteţi în stare să număraţi toate timbrele şi să scoateţi acuarelele din sertar doar pentru câteva minute dedicate pasiunilor care vă fac plăcere, preocupări ce vă vor remonta imediat.

  Leu
Înarmaţi-vă cu ambiţie, pentru că se apropie un moment în care trebuie să arătaţi ce puternic sunteţi, câtă voinţă puneţi pune în joc, deci nu vă lăsaţi influenţat de cei care mai încearcă să vă reducă la tăcere cu un ton agresiv. Aveţi şi dumneavoastră un cuvânt de spus aici, ca atare, luptaţi indiferent de piedicile care apar. Şi ce dacă unii vă pun beţe în roate la orice pas? Aveţi suficientă răbdare şi ambiţie ca să le îndepărtaţi pe toate.
 

  Fecioară
Cel mai bine vă simţiţi printre oamenii cu care aveţi ceva în comun. Găsiţi uşor subiecte de discuţie, comunicarea merge bine şi vă faceţi noi prieteni fără nici un efort. Nu sunteţi, de obicei, atât de comunicativ, dar azi chiar aveţi ce spune lumii, iar ideile dumneavoastră sunt îmbrăţişate şi de alţii. Contactul cu lumea este excelent şi nimic nu vă mulţumeşte mai mult decât să ieşiţi cu prietenii la o cafea sau să staţi ore în şir la telefon!
 

  Balanţă
O vreme nu v-aţi simţit în largul dumneavoastră într-un colectiv, dar aţi început să vă acomodaţi aici şi să comunicaţi mai uşor cu toată lumea. De fapt, reuşiţi să intraţi mai repede în sufletul unora care, până acum, v-au ţinut la respect şi chiar să vă faceţi prieteni. Descoperiţi că o persoană care v-a fost multă vreme antipatică şi aţi ţinut-o la distanţă este pe aceeaşi lungime de undă cu dumneavoastră, cu şansa de a deveni cei mai apropiaţi prieteni. Fiţi amabil şi simpatic!

 Scorpion
Deşi unii vă stimulează să porniţi acum spre aventura care vă atrage, alţii vă trag de mânecă şi vă spun să fiţi mai precaut, că nu e cel mai bun moment pentru a lua startul. Nu sunteţi genul de om care ţine cont de lume, ca atare veţi face totul după cum credeţi de cuviinţă. Dacă aveţi chef de ceva nou, veţi porni cu toată inima şi cu mult curaj, convins că puteţi ajunge la capăt fără să vă oprească cineva.

 Săgetător
Din lecţiile trecutului aţi ajuns la concluzia că, dacă vreţi, puteţi, deci, ideea care a încolţit în mintea dumneavoastră poate deveni realitate dacă puneţi mâna pe unelte şi vă apucaţi să construiţi ceva practic. Aţi mai reuşit şi altădată un succes similar, aşa că aveţi garanţia că merge. Deci, ce mai aşteptaţi? Vedeţi ce puteţi prelua din lecţiile de altădată şi reluaţi totul cu mai mult curaj. Din trecut aţi învăţat şi bune, şi rele şi acum puteţi ţine cont de toate aceste învăţături.

  Capricorn
Cineva trebuie să preia frâiele planurilor comune, deci de ce nu aţi fi liderul de data aceasta? Ceilalţi vă vor urma cu maximă încredere, convinşi că ştiţi cel mai bine ce trebuie făcut, pentru că le daţi un exemplu viu că se poate. Nu veniţi doar cu îndemnuri de pe margine şi cu lecţii la nivel teoretic, ci sunteţi în fruntea tuturor, ca un căpitan de oaste ce deschide drumul spre victoria pe care o doresc cu toţii. Îmbărbătaţi-i pe toţi şi mergeţi înainte!

  Vărsător
Chiar dacă aveţi de făcut cheltuieli mărunte, nu vă lăsaţi păcălit de sumele mici de dat, pentru că, un pic aici, un pic dincolo, deja se adună o sumă prea mare pentru rezervele pe care le aveţi acum. Rezumaţi-vă doar la strictul necesar, chiar cu riscul de a da tuturor impresia că sunteţi zgârcit. În joc sunt economiile dumneavoastră! Mai bine strângeţi cureaua acum, cât mai aveţi ceva în cont, decât să regretaţi că aţi dat iama prin bani, după ce veţi rămâne pe zero.

  Peşti
De unde nici nu vă aşteptaţi, dă norocul peste dumneavoastră şi vă pune în faţa unei reuşite de proporţii de care veţi fi foarte mândru. Lumea va vorbi despre dumneavoastră în termeni foarte elogioşi, vă va felicita, vă va aplauda, dar vă va şi invidia, pentru că aţi fost ales pentru un eveniment atât de special.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS