Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Şi-a pictat faţa în fiecare zi, timp de un an
Un american a făcut pariu că îşi va picta faţa în fiecare zi timp de un an, cu câte un personaj, şi a reuşit să ducă la bun sfârşit această încercare. Potrivit site-ului zigonet.com, James Kuhn, originar din Michigan, şi-a pictat faţa de 365 de ori, imortalizând pictura din fiecare zi, iar la final a realizat o carte în care a prezentat o mare parte a acestor fotografii. Fie că este vorba de personaje de desene animate, precum ursuleţul Winnie sau Tigrilă, diverse animale sau fructe, criminali în serie sau personalităţi din întreaga lume, desenele de pe faţă i-au adus celebritatea lui James Kuhn. Bărbatul a devenit un fel de curiozitate a naturii, şi are admiratori în toate colţurile lumii. „A fost cea mai dificilă experienţă prin care am trecut. A trebuit să găsesc în fiecare zi idei noi. N-a contat că am avut şi zile în care eram atât de bolnav încât de-abia m-am putut ridica din pat. Am fost hotărât să duc provocarea la bun sfârşit şi să câştig pariul“, a declarat James Kuhn.  

Un judecător dominican vrea să interzică prenumele stupide

Un judecător din Republica Dominicană vrea să le interzică părinţilor din această ţară să-şi boteze copiii cu prenume stupide, informează site-ul zigonet.com. Jose Angel Aquinas vrea să interzică toate prenumele compuse din mai mult de trei cuvinte, pe cele care sunt vulgare sau care nu dau nici un indiciu în privinţa sexului copilului. Prin acest demers, judecătorul speră că va reuşi să-i împiedice pe părinţi să le dea copiilor nume ciudate sau neobişnuite, precum Mazda sau Toshiba. Aquinas are însă un adversar. Este vorba de colega sa, Aura Celeste Fernando, care consideră că nu este un lucru raţional ca guvernul să decidă în locul părinţilor ce nume va primi un copil. Propunerea lui Aquinas urmează să fie supusă dezbaterii în acest an. În Venezuela s-a încercat acelaşi lucru în urmă cu ceva timp, însă funcţionarii din primării au refuzat să aplice prevederile acestei propuneri, motivând că o astfel de acţiune ar încălca dreptul la libertate al părinţilor.

Accesul în hotel, interzis pentru toţi locuitorii unui oraş neozeelandez

Proprietarul australian al unui hotel din Noua Zeelandă a interzis accesul în instituţie al tuturor locuitorilor dintr-un oraş din apropiere, informează site-ul zigonet.com. Este vorba de cei din localitatea Wainuiomata, care nu au voie să se cazeze în hotelul respectiv. Interdicţia a generat reacţii în rândul tuturor neozeelandezilor, dar, în special, printre locuitorii oraşului vizat. Cu toate acestea, proprietarul hotelului susţine că măsura pe care a luat-o este justificată. El spune că, în timpul desfăşurării unor evenimente sportive, suporterii ce provin din oraşul Wainuiomata sunt extrem de zgomotoşi şi fac numai lucruri rele. „Nu vreau să spun că în oraş nu există şi oameni politicoşi, însă majoritatea sunt prost crescuţi, iar pe aceştia nu îi vrem printre noi“, a explicat proprietarul hotelului. Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Neozeelandeze a Hotelierilor, omul are dreptul legal de a interzice tuturor locuitorilor unui oraş să calce pragul hotelului pe care îl deţine.

Ciara va lansa o linie vestimentară

Ciara intenţionează să calce pe urmele colegelor sale de breaslă Beyonce, Jennifer Lopez şi Jessica Simpson şi să lanseze pe piaţă o linie vestimentară creată chiar de ea. După cum informează site-ul starpulse.com, artista R&B, care a devenit celebră datorită hitului „Goodies“, are ochiul format pentru modă şi stil şi deja ştie foarte clar ce fel de haine va crea pentru fanii săi şi chiar ce nume va avea linia de haine. „Vor fi nişte haine foarte drăguţe şi foarte sexy. Va fi o linie vestimentară haioasă, pe care o voi boteza «Fly Girl»“, a spus cântăreaţa de 23 de ani.

Exit mobile version