10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Pentru dumneavoastră, a fi calculat înseamnă să nu vă aventuraţi în direcţii prea riscante. De data aceasta, rezistaţi ispitei de a încerca pericolul cu degetul şi staţi deoparte, ceea ce se va dovedi cel mai înţelept lucru pe care îl puteaţi face. Nu riscaţi nimic, analizaţi la rece dacă merită să depuneţi vreun efort pentru situaţia care apare. Nu faceţi nici un exces, ci, dimpotrivă, unii se miră cât de cumpătat sunteţi.
 

  Taur
Aveţi o conexiune directă cu trecutul, printr-o întâlnire care vă face mare plăcere. Vă e dor de ceva de care sunteţi legat sentimental foarte puternic: o persoană dragă pe care nu aţi mai văzut-o demult, un loc de care sunteţi ataşat, o reuşită de care vă amintiţi cu nostalgie, dar acum aveţi şansa de a reînvia acele vremuri. Treceţi prin acel loc sau vă vedeţi din nou cu persoana respectivă, ceea ce generează emoţii în sufletul dumneavoastră.

 
  Gemeni
Dintre două lucruri rele, alegeţi pe cel mai puţin rău, considerând că între a continua un drum care nu ştiţi dacă duce undeva şi a-l încheia aici, e mai bine să alegeţi a doua variantă. Puneţi punct acum, pentru că nu mai aveţi forţa de a lupta cu piedicile şi mai ales cu propriile temeri. Când nu sunteţi convins că merită efortul, nimic nu vă poate motiva să vă concentraţi asupra drumului spre reuşită.
 
  Rac
Pe la toate instituţiile cu care aveţi astăzi contacte, trebuie să aşteptaţi mai mult ca de obicei, pentru că se formează cozi la toate ghişeele. Înarmaţi-vă cu răbdare când bateţi la uşa unui oficial, pentru că ori nu e de găsit atunci când aveţi nevoie, ori vă mai cheamă o dată, pentru că documentele nu sunt în regulă. Pe la bănci, spital, notar, primărie – oriunde aveţi ceva de rezolvat – cel mai mare duşman al dumneavoastră este timpul.

  Leu
Mobilizaţi uşor pe oricine în planurile pe care le aveţi. Aveţi un dar aparte de a vă explica intenţiile atât de precis, încât nu lăsaţi loc de interpretări eronate. Vorbiţi răspicat, oferiţi detaliile necesare pentru ca toată lumea să vă înţeleagă şi veţi vedea în ochii tuturor o lumină nouă, de interes faţă de ideile pe care le emiteţi. Aveţi şansa de a câştiga noi adepţi pentru planurile dumneavoastră îndrăzneţe, tocmai pentru că sunteţi sincer şi deschis în ceea ce le prezentaţi.
 

  Fecioară
Ca să vă atingeţi scopul, trebuie să vă gândiţi la o asociere cu un grup mai mare de persoane. Singur v-ar fi mai greu să duceţi la capăt această acţiune, de aceea alegeţi-vă cu grijă tovarăşii de drum, ca să fiţi sigur că vă puteţi baza pe ei pe termen lung. Dacă şi ei au scopuri similare, va fi o plăcere să vâsliţi cu toţii în acelaşi sens, de aceea trebuie să căutaţi oameni care vă seamănă şi care contribuie egal la eforturile care trebuie depuse.
 

  Balanţă
Dragostea nu este întotdeauna un drum presărat cu petale de trandafiri, deci fiţi pregătit şi pentru diverse şocuri din partea persoanei iubite.
Că vă răneşte când credeaţi că vă iubeşte mai mult, că vă dezamăgeşte când nu vă aşteptaţi, toate aceste hopuri fac parte din normalitatea unei relaţii. Cine speră la un etern vis roz, e idealist, iar dumneavoastră nu aveţi asemenea vise imposibile. Sunteţi conştient de greutăţile care mai apar în amor.

 Scorpion
Puneţi preţ pe lucrurile concrete ale vieţii, fiind pragmatic prin excelenţă. Nu emoţiile, nu visele frumoase, nu speranţele sunt cele care vă preocupă acum, ci ceea ce vedeţi în jurul dumneavoastră, lucrurile palpabile, care nu ridică nici un semn de îndoială.
Dacă cineva vrea să vă convingă să faceţi ceva, trebuie să vină cu dovezi clare, nu doar cu promisiuni de viitor.

 Săgetător
Uneori sunteţi sclavul propriilor emoţii, care nu vă lasă să vă manifestaţi în voie. Vă copleşesc temerile, inhibiţiile, timiditatea şi preferaţi să staţi în banca dumneavoastră, departe de ochii lumii. În general, sunteţi jovial şi expansiv, dar azi nu sunteţi în cea mai bună formă emoţională şi vă retrageţi în anonimat, unde vă simţiţi mai în siguranţă.
V-a copleşit o stare proastă ce are la bază o impresie nefavorabilă despre propria persoană.

  Capricorn
Banii de care dispuneţi vor lua o destinaţie foarte plăcută: renovarea locuinţei, înfrumuseţarea mediului, o viaţă mai plăcută şi mai confortabilă alături de cei dragi. Fie că investiţi mai mult ca de obicei în amenajarea locuinţei sau în look, impresia este aceeaşi: că viaţa este mai frumoasă şi viitorul mai promiţător.
Poate vă gândiţi serios să vă cumpăraţi o casă sau doar mobilă nouă.

  Vărsător
Nu vă bucuraţi înainte de vreme de succesul pe care tocmai l-aţi repurtat, pentru că orice reuşită are şi un preţ. Cineva intervine în treburile dumneavoastră şi strică toată bucuria momentului, ca atare trebuie să staţi puţin în expectativă, ca să vedeţi dacă succesul la care tocmai aţi ajuns va dura sau se va destrăma.
Norocul dumneavoastră este că toate condiţiile duc la o reuşită stabilă, iar hopurile ce apar sunt minore.

  Peşti
Nu prea vă trage aţa la muncă, nu pentru că nu aţi fi motivat financiar – pentru că la final vă aşteaptă bani frumoşi -, ci pentru că sunteţi lipsit de energie. Sunteţi cu gândul în altă parte şi nu vă puteţi concentra la agenda de lucru destul de încărcată, iar această atitudine superficială poate lăsa urme asupra proiectelor începute, ajungând la rezultate mult sub aşteptări. Se va ivi ceva care vă va obliga să vă aplecaţi mai serios asupra muncii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS