9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi grijă la gafe, pentru că azi sunteţi predispus la gesturi pripite care, deşi par inofensive, pot avea efecte dintre cele mai grave. Din grabă, din neglijenţă, din impulsivitate, sunteţi gata să vă aruncaţi într-o direcţie riscantă ce cauzează neplăceri. Deşi credeţi că faceţi o glumă, intervenţia dumneavoastră poate da cuiva toate planurile peste cap, făcându-vă vinovat de o criză din viaţa acestuia. Ca atare, nu vă jucaţi nici cu sentimentele, nici cu încrederea celor din jur, deoarece şocul poate fi mare.
 

  Taur
Nicăieri nu vă simţiţi mai bine decât afară, printre oameni, chiar şi printre necunoscuţi, având ceva comun cu oricine. Intraţi uşor în conversaţii, vă faceţi noi prieteni sau îi mobilizaţi pe cei vechi cu planuri interesante, care vă fac tuturor plăcere. Socializaţi, nu staţi singur în această zi, ci luaţi legătura cu cât mai multă lume, pentru că undeva în societate se află azi cele mai bune veşti şi cele mai frumoase surprize. Cu cine vă întâlniţi reuşiţi să comunicaţi din prima.

 
  Gemeni
Intrarea bruscă în treburile de serviciu vă trezeşte la realitate din cauza unor nemulţumiri în relaţia cu autorităţile statului sau cu superiorii. Sunteţi verificat la sânge, criticat şi judecat şi nu vă convine situaţia, întrucât cei care deţin puterea în faţa dumneavoastră au tendinţa de a fi arţăgoşi, lipsiţi de maniere şi diplomaţie, ceea ce vă poate deranja profund. Consideraţi că nu meritaţi un asemenea ton, pentru că v-aţi făcut treaba cum se cuvine.

 
  Rac
Aduceţi-vă aminte de o situaţie din trecut în care v-aţi descurcat excelent şi încercaţi să folosiţi ceva din acea experienţă. Aşa cum aţi dus totul la îndeplinire, cu ceva timp în urmă, la fel puteţi reuşi şi acum să încheiaţi planul asupra căruia v-aţi concentrat. Prin comparaţie, vă daţi seama că treceţi printr-un moment similar şi, dacă preluaţi ceva de atunci şi folosiţi şi acum, totul va fi foarte bine. Arătaţi că aţi învăţat ceva din trecut.

  Leu
Planificaţi o viitoare călătorie până în cele mai mici amănunte, pentru că nu aţi dori să plecaţi la drum fără să fiţi sigur că la destinaţie totul va fi în regulă. Verificaţi starea drumurilor, a vremii, a automobilului şi încă o dată dacă la destinaţie cazarea este asigurată sau persoana cu care trebuie să vă întâlniţi este disponibilă. Spiritul acesta prevăzător se va dovedi cheia succesului acelei deplasări, evitând eventualele neplăceri.

 

  Fecioară
Vă cufundaţi în muncă şi în studiu cu simţ al răspunderii, conştient că numai de concentrarea dumneavoastră depind rezultatele foarte bune de la final. Nu vreţi să vă pătaţi cu ceva reputaţia de profesionist, de aceea sunteţi atent la toate documentele care vă trec prin mână şi la toate părerile pe care le emiteţi, bazându-vă numai pe argumente precise, la obiect.
 

  Balanţă
De mult nu aţi mai fost cuprins de asemenea chef de viaţă, de aventură, de nou. Vreţi neapărat să vă folosiţi energia într-un sens îndrăzneţ, spre care altădată nu aţi fi avut curajul nici măcar să visaţi, dar să mai şi porniţi. Profitaţi de curajul nebun de care daţi dovadă pentru a vă aventura spre ceva dificil, de anvergură. Cu asemenea entuziasm în sânge, e clar că şi rezultatele vor fi foarte bune.

 Scorpion
Este o zi de mare succes, în care tot ce vă propuneţi are sorţi de izbândă. Vă aflaţi în centrul atenţiei, lumea vorbeşte despre dumneavoastră cu un ton elogios şi vă simţiţi foarte bine în această postură de actor principal într-o acţiune de răsunet. Este şansa dumneavoastră de afirmare, momentul de glorie, împlinirea unui vis, deci e greu de spus în ce plan al vieţii se va resimţi această atmosferă atât de bună. Bucuraţi-vă de ceea ce vi se oferă acum!

 Săgetător
Ca să vă atingeţi scopurile, uneori e nevoie să vă mai abateţi de la regulile clar trasate de legi sau superiori şi să vă eschivaţi în faţa adevărului. Nu e genul dumneavoastră să vă ascundeţi, să minţiţi, dar, dacă altfel nu se poate, trebuie să închideţi ochii şi să faceţi mici ilegalităţi, pe care veţi încerca, ulterior, să le ştergeţi prin fapte bune.

  Capricorn
Ceea ce începeţi acum are mari şanse de succes în perspectivă, deci merită să vă implicaţi serios, punând în joc toate talentele şi cunoştinţele dumneavoastră. Este un moment bun de afirmare, pentru că vă remarcaţi dintre toţi printr-un atu numai al dumneavoastră. Nu fiţi modest şi ieşiţi în faţă cu tupeu, pentru a arăta ce ştiţi mai bine.

  Vărsător
Vi s-au cam înecat corăbiile şi nu vă simţiţi deloc bine în pielea dumneavoastră. Poate nu aveţi probleme, direct, ci anturajul vă influenţează negativ. Unde nimeriţi, se discută numai despre probleme, lipsuri, boli, supărări, care vă pot impresiona profund. Dacă încercaţi să vă îmbărbătaţi prietenul care trece prin momente dificile, practic preluaţi pe umeri o parte din suferinţele lui.

  Peşti
Nu puteţi să vă bucuraţi complet de succesul pe care l-aţi atins ori pentru că în preajma dumneavoastră apar cârcotaşi gata să vă critice reuşita, ori pentru că v-aţi bucurat înainte de vreme. O izbândă poate fi imediat urmată de o supărare, dar aşa e viaţa: una caldă, una rece, ca să aveţi parte de toate. Important e să păstraţi atmosfera fericită a succesului cât mai mult timp în suflet şi să vă ancoraţi de ceea ce simţiţi acum pentru clipa când nu va mai fi la fel de bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS