10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi prea timid când vine vorba de exprimarea sentimentelor şi nu găsiţi cuvinte să spuneţi ce simţiţi, iar această emotivitate crescută nu dă tocmai bine în faţa sexului opus. Dacă nu reacţionaţi în nici un fel la ce vi se spune, veţi da impresia că nu sunteţi interesat de avansurile care vi se fac şi veţi fi lăsat în pace. Dacă şi dumneavoastră simţiţi ceva pentru cel care doreşte să vă cucerească, încercaţi să vă depăşiţi timiditatea şi să-i arătaţi ce simţiţi în alt fel, dacă prin vorbe nu puteţi.
 

  Taur
Viitorul vă entuziasmează şi abia aşteptaţi să devină realitate ceea ce se prefigurează acum la orizont. Ardeţi de nerăbdare şi încercaţi cumva să grăbiţi cursul evenimentelor ca să ajungeţi mai repede la scopul visat, dar această grabă nu vă este caracteristică.
Dacă săriţi peste etape, vă veţi da seama, la final, că aţi ratat momente frumoase pe care numai aşteptarea vi le oferă. Bucuraţi-vă că vă îndreptaţi într-o direcţie atât de bună, dar nu insistaţi să ajungeţi iute acolo.

 
  Gemeni
Fiţi extrem de precaut în situaţiile ce conţin un cât de mic factor de risc pentru că, dacă îl trataţi cu indiferenţă, vă va cauza mari neplăceri. Dacă nu vă băgaţi singur în gura lupului, veţi scăpa nevătămat, dar, dacă insistaţi să încercaţi doar ca să vedeţi ce se întâmplă, fiţi sigur că veţi pica în capcana pregătită special pentru cei curioşi. Mai bine staţi pe margine, lăsând riscul să treacă fără să vă afecteze, deoarece puteţi depăşi acest hop numai prin prudenţă şi chiar printr-un dram de nepăsare.
 
  Rac
Nu faceţi nimic la voia întâmplării, ci urmaţi numai reguli stricte, încercând să menţineţi un echilibru între toate detaliile cu care aveţi de-a face. Nu abuzaţi de nimic, nu faceţi nimic în exces, ci se vede că dumneavoastră sunteţi cel mai cumpătat şi mai atent dintre toţi. Cântăriţi fiecare gest înainte de a vă aventura spre ceva nou, pentru că nu aţi dori să faceţi vreo greşeală. Preferaţi să nu vă grăbiţi şi să le duceţi pe toate la îndeplinire într-un ritm lent decât să scăpaţi ceva din vedere.

  Leu
Confortul dumneavoastră casnic are nevoie de o infuzie de capital, dar nu puteţi lua decizii singur, ci împreună cu cei dragi. Dacă şi partenerul de viaţă este de acord să achiziţionaţi acel obiect la care vă e gândul, veţi merge împreună la cumpărături, să vă faceţi un mic cadou de Paşte. Vă gândiţi la un aparat pentru bucătărie, la mobilă nouă sau, dacă e vorba de plăceri din afara locuinţei, la o minivacanţă undeva, de care vă veţi bucura amândoi.
 

  Fecioară
Aveţi ceva bani la dispoziţie, dar şi multe plăţi de făcut, încât nu ştiţi cum să împărţiţi suma respectivă în aşa fel încât să mulţumiţi pe toată lumea. Nu mai rămâne nimic pentru plăcerea dumneavoastră, pentru că vă veţi limita la strictul necesar, deoarece evitaţi orice exces financiar în această perioadă. Vă e frică de sărăcie, de criză, de lipsuri, de aceea ţineţi cu dinţii de ceea ce aveţi sau ce urmează să primiţi.
 

  Balanţă
Este o zi tihnită în care reuşiţi şi dumneavoastră să vă mai relaxaţi. Găsiţi ceva care vă face plăcere şi vă ajută să vă detaşaţi de tot vacarmul din jur, şi ce poate fi mai potrivit pentru o oază de linişte decât un film sau o carte bună, ultimul CD pe care vi l-aţi cumpărat sau chiar o oră în plus de somn? Greu de crezut că aveţi timp de aşa ceva, dar v-ar prii să vă puteţi oferi un bonus de odihnă şi eliberare de orice griji, fugind cu gândul în lumi mult mai frumoase.

 Scorpion
Nimic nu vă irită mai mult ca rutina şi banalitatea acestei zile. Oriunde nimeriţi, se discută despre aceleaşi chestiuni mărunte, care nu vă interesează deloc, şi aţi dori ceva nou, incitant, care să vă pună un pic în mişcare. V-aţi plictisit de reţetele de Paşte şi de destinaţiile de Sărbători, iar la serviciu atmosfera pare să lâncezească, dar ce să-i faceţi? Mai sunt şi zile banale, ce trec fără să aducă nimic nou şi fără să lase nimic interesant în urmă. Profitaţi de ele pentru a vă detaşa de toate.

 Săgetător
De peste mări şi ţări aflaţi azi o veste excelentă care vă bucură enorm şi abia aşteptaţi să o transmiteţi mai departe. În prim-plan pare să fie un peisaj marin, ca şi cum cineva drag vă anunţă că se află acum pe o plajă însorită şi vă bucuraţi pentru el ca şi cum aţi fi acolo, împreună. Poate chiar dumneavoastră alegeţi acum o destinaţie ideală de vacanţă, pentru perioada următoare, şi primele locuri care vă vin în minte au un iz exotic sau mediteranean, unde să vă încărcaţi de energie din plin.

  Capricorn
Contactul cu lumea este în prim-plan, telefoanele sună toată ziua, vă mişcaţi de colo-colo cu diverse sarcini, deci veţi fi mereu în priză. Peste tot aveţi ceva de rezolvat, dar nu aveţi timp să staţi la discuţii, pentru că agenda dumneavoastră de lucru este încărcată. Sunt multe de făcut în timp scurt, de aceea trebuie să vă organizaţi în aşa fel încât să dedicaţi doar câteva minute fiecărei sarcini, fără să vă concentraţi prea mult. Trebuie să faceţi totul repede şi bine, pentru că e nevoie să ajungeţi în alt loc.

  Vărsător
Intervenţia unei persoane influente în treburile dumneavoastră strică tot, pentru că nu vă puteţi împotrivi. E vorba de un profesor, un şef, un părinte, căruia, dacă a spus o dată „nu“, trebuie să vă conformaţi. Nu vă puteţi exprima punctul de vedere în faţa unei astfel de persoane care se impune prin agresivitate verbală sau prin poziţie, dar poate că are dreptate şi e bine să faceţi cum vă spune, chiar dacă nu vă place tonul său.

  Peşti
Când faceţi un calcul privind bugetul de care dispuneţi, rezultatul vă mulţumeşte, pentru că aţi fost bine remunerat, iar afacerile au fost în creştere.
Totuşi, nu trebuie să planificaţi ce să faceţi cu aceşti bani, ci să vă gândiţi şi la zile negre, ca atare deschideţi un cont nou de economii şi mai puneţi un ban deoparte. Într-o zi, pe parcursul acestui an, veţi folosi aceste rezerve şi vă veţi felicita pentru spiritul de economie de care daţi dovadă acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS