12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
A venit vremea unor decizii de familie de pe urma cărora toţi ai casei vor beneficia. Pe umerii dumneavoastră cade tot greul pentru că trebuie să ştiţi ce se poate face pentru ca dorinţele tuturor să fie îndeplinite. Nu trebuie să alegeţi cu inima, ci cu mintea pentru a fi sigur că nu veţi greşi.
 

  Taur
Vă aflaţi într-un mediu încărcat negativ, în care se vorbeşte numai despre lipsuri, preţuri mari, boli sau şomaj, aşa că nu poate fi vorba despre o atmosferă tipică apropierii unei sărbători importante. Nu aveţi nici un motiv de bucurie, vi s-au înecat corăbiile şi vi se citeşte pe chip îngrijorarea. Asta, pentru că una dintre problemele despre care se discută vă priveşte şi e normal să vă afecteze.

 
  Gemeni
Dragostea este exprimată într-un ton vehement, de parcă aţi fi abia la începutul unei relaţii şi totul vi se pare animat, viu, în continuă schimbare. Poate fi vorba de o dragoste cu năbădăi, în care chiar şi gesturile agresive sau nervii fac parte tot din recuzita seducţiei. Iubiţi, dar faceţi cam mult zgomot pe marginea iubirii dumneavoastră, fie pentru că alţii nu vă înţeleg.
 
  Rac
Comunicarea merge greoi mai ales în relaţiile cu cei apropiaţi, iar discuţiile tensionate nu fac plăcere nimănui. Încercaţi să ascultaţi sfaturile care vi se oferă prieteneşte pentru că vă pot ajuta să depăşiţi acest blocaj de comunicare. Deschideţi-vă sufletul fără să vă gândiţi mereu ce intenţii are cel din faţa dumneavoastră. Mai multă sinceritate şi apropiere sufletească par să fie cheia oricăror probleme de cuplu.

  Leu
Acolo unde apăreţi dumneavoastră, problemele se rezolvă mult mai repede, pentru că aveţi fler şi interveniţi la momentul potrivit, soluţionând cele mai complicate situaţii. Se vede că sunteţi cel mai bun dintre toţi, cel mai bine pregătit, deci nu staţi în umbră şi luptaţi-vă pentru faima dumneavoastră!
 

  Fecioară
Munca dumneavoastră se apropie de un moment de apogeu, de care veţi fi foarte mândru. Lumea vorbeşte despre succesul dumneavoastră cu un ton laudativ, pe care îl meritaţi deoarece aţi muncit mult ca să ajungeţi aici. Şi şefii vă laudă, deci aveţi multe motive de satisfacţie, iar dacă aceste aprecieri sunt traduse şi într-o formă materială, veţi avea argumente să spuneţi că e o zi profitabilă.
 

  Balanţă
Nu vă ies pasienţele aşa cum aţi sperat şi e normal ca atunci când aveţi şi eşecuri să deveniţi pesimist. Simţiţi că toate sacrificiile făcute, toate eforturile depuse au fost în zadar şi vă tot întrebaţi cum aţi ajuns în această situaţie. Se pare că nu aţi făcut tot ce v-a stat în putere să ocoliţi acest impas, ci v-aţi lăsat atras într-o împrejurare nefastă, care acum îşi arată efectele negative.

 Scorpion
Aveţi chef de ceva nou şi de aceea veţi spune „da“ oricărei provocări care vă poate pune în mişcare. Nu suportaţi să staţi degeaba şi, din acest motiv, orice s-ar ivi este pe placul dumneavoastră: puţin sport, o plimbare prelungită, curăţenia de primăvară, toate sunt exact ce aveaţi nevoie pentru a vă simţi în formă maximă. Sunteţi pus pe glume şi vă doriţi permanent compania unor persoane tinere.

 Săgetător
Ieşiţi în lume şi savuraţi plăcerea de a fi cuceritor! Vi se face curte şi, dacă sunteţi în căutarea unei aventuri, aţi avea de unde alege, pentru că degajaţi un farmec aparte ce vă ajută să fiţi remarcat. Momentele petrecute cu persoana iubită sunt deosebite, pentru că discutaţi serios despre o viaţă în doi, despre familie, despre căsătorie chiar, deci aveţi motive să fiţi fericit.
 

  Capricorn
Conflictul care s-a declanşat acum câteva zile este pe cale să fie rezolvat printr-o discuţie ce are rolul de a clarifica neînţelegerile ce au stat la baza disputei iniţiale. Uitaţi şi iertaţi, nu puneţi gaz pe foc pentru nişte păreri diferite, pentru că nimeni nu înţelege mai bine ca dumneavoastră diversitatea oamenilor şi a opiniilor lor.

  Vărsător
A trecut impactul crizei prin care aţi trecut nu de mult şi începeţi să vă adunaţi încet forţele pentru a reface tot ce aţi pierdut. O luaţi de la capăt cu răbdare, fără să mai neglijaţi nici un detaliu, aşa cum aţi făcut atunci când aţi avut un eşec. Aţi învăţat ceva din ceea ce s-a întâmplat şi acum vă ridicaţi, reconstruind totul cu mai multă seriozitate.

  Peşti
Nu renunţaţi la visurile dumneavoastră, pentru că unele dintre ele au toate şansele să devină cât de curând realitate. Totul e să nu renunţaţi la primul obstacol deoarece toate problemele care vă apar în cale au rolul de a vă pune la încercare, de a demonstra că sunteţi capabil să vă clădiţi visurile în ciuda tuturor dificultăţilor. Visaţi în continuare convins de reuşita planurilor dumneavoastră, dar trebuie să clădiţi ceea ce speraţi să atingeţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU