29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte stiri

Dan Petrescu vrea la naţionala României

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, este în cărţi pentru a prelua funcţia de selecţioner al naţionalei României de la Victor Piţurcă. „Bursucul" a dezvăluit că este tentat să conducă destinele echipei tricolore. „Nu cred că este antrenor în România care nu vrea să fie selecţioner al naţionalei. Mai am un an şi trei luni contract cu Urziceniul, dar ştiu ce aş spune dacă aş fi căutat de FRF. Oricum, deocamdată naţionala are un selecţioner. Dacă FRF vrea să pună alt antrenor, eu aştept", a spus Petrescu. Actualul selecţioner, Victor Piţurcă, a cărui soartă va fi hotărâtă astăzi de FRF, a declarat că nu doreşte să-şi încheie contractul, oficialii forului fotbalistic românesc având doar varianta de a rezilia acordul unilateral.

 

Ion Marin, contestat de suporterii Farului

Gloria Bistriţa s-a impus marţi în faţa echipei Farul Constanţa, scor 1-0, printr-un gol marcat din penalti, în minutul 36, de Nalaţi, în primul meci al etapei a 23-a a Ligii I.
Suporterii Farului i-au cerut din nou demisia antrenorului Ion Marin şi au afişat încă din primele minute ale meciului un banner pe care au scris „Marin, pleacă!". Ulterior, după primirea golului, suporterii Farului au scandat îndelung „Demisia! Demisia!". Ion Marin susţine că se va supune deciziei conducerii, indiferent care va fi aceasta: „Contractul meu încetează în vară, până atunci rămân la dispoziţia clubului. Conducerea trebuie să hotărască dacă rămân eu pe bancă sau dacă este timp să se aducă un antrenor din afară sau poate să numească pe cineva de la centrul de copii şi juniori", a spus „Săpăligă".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS