14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Simţiţi nevoia să vorbiţi şi cu altcineva despre viaţa dumneavoastră personală, pentru că un sfat imparţial şi matur din afară vă poate ajuta să luaţi o decizie corectă în legătură cu relaţia în care sunteţi implicat. Singur, sunteţi influenţat de ceea ce simţiţi, or, o discuţie serioasă cu un frate mai mare sau cu un părinte vă poate clarifica multe aspecte pe care, orbit de amor, nici nu le observaţi.
 

  Taur
Dacă nu puneţi suflet în ceea ce faceţi, totul se va destrăma încetul cu încetul, ca atare treziţi-vă odată şi implicaţi-vă serios, ca să nu pierdeţi tot ce aţi clădit până acum. Dacă v-aţi atins un anumit ţel, nu trebuie să vă culcaţi pe laurii victoriei şi să consideraţi că totul se va păstra la fel în virtutea inerţiei.

 
  Gemeni
Nu vă simţiţi bine într-un mediu ostil, în care nu aveţi voie să spuneţi ce gândiţi. Ori tăceţi pentru că vă e teamă să nu fiţi criticat, ori nu sunteţi prea bine documentat şi nu vreţi să lăsaţi o impresie proastă despre dumneavoastră, ca atare, alegeţi anonimatul.

 
  Rac
Contactul cu lumea vă entuziasmează şi vă simţiţi excelent numai în medii aglomerate, populate, în care se adună persoane extrem de diferite. De la toţi aveţi ceva nou de aflat, de aceea nu suportaţi să staţi singur într-o astfel de zi. Azi puteţi începe proiecte noi, îndrăzneţe, alături de grupuri mai mari de oameni.

  Leu
Aveţi nevoie de o sumă mai mare de bani şi pentru că nu o puteţi obţine repede din nici o sursă, începeţi să mai faceţi economii şi să administraţi cu grijă ceea ce aveţi la dispoziţie. Dacă renunţaţi la unele capricii scumpe, aţi putea vedea cum prindeţi cheag şi acumulaţi suma de care aveţi nevoie, ca atare învăţaţi să mai strângeţi un pic cureaua.
 

  Fecioară
Faceţi echipă bună cu un coleg, pentru că fiecare participă la activitatea comună cu ceea ce ştie să facă mai bine. Unii colaboratori născuţi în zodie de foc v-ar putea completa perfect, deci căutaţi-le compania şi discutaţi permanent ceea ce doriţi să faceţi împreună.
 

  Balanţă
Nu ştiţi ce să apreciaţi mai mult la oamenii din jurul dumneavoastră: ceea ce vă oferă concret sau ceea ce simt pentru dumneavoastră? E greu să trasaţi clar criteriile după care vă alegeţi prietenii, pentru că de unii vă puteţi folosi cu succes, pe când alţii sunt mai aproape de sufletul dumneavoastră şi vă oferă linişte şi înţelegere.

 Scorpion
Chiar dacă nu sunteţi foarte sigur de ceea ce vreţi să atingeţi, sunteţi pus în faţa unui nou început pe care nu-l puteţi evita. Trebuie să vă depăşiţi suspiciunile şi reţinerile şi să daţi startul acum, pentru că o amânare nu ar fi în avantajul rezultatelor finale.

 Săgetător
Vă întâlniţi cu o persoană importantă ce joacă un rol capital în acţiunile în care sunteţi implicat. Deţine cheia acestei probleme şi merită să-i urmaţi sfaturile ca pe literă de lege, pentru că ştie ce spune. Este vorba de un părinte, un superior, un profesor sau un specialist într-un domeniu pe care dumneavoastră nu-l cunoaşteţi prea bine, ca atare, aveţi numai de învăţat din discuţiile serioase cu acest expert.
 

  Capricorn
Presimţiţi pericolul de la o poştă, de aceea nimic rău nu vă poate atinge datorită intuiţiei şi precauţiei de care daţi dovadă. Îi simţiţi pe mincinoşi de la prima vedere, astfel încât nimeni nu vă poate induce în eroare sau atrage în afaceri necurate.  

  Vărsător
Problemele mici, pe care de multe ori le scăpaţi din vedere, pot face diferenţa între un proiect reuşit şi unul de impact mic. Prin urmare, organizarea dumneavoastră trebuie să fie impecabilă şi trebuie să fiţi în permanenţă cu ochii-n patru pentru a reuşi să evitaţi micile greşeli ce pot apărea pe parcurs.

  Peşti
Sunteţi obligat de un regulament să urmaţi o anumită direcţie, chiar dacă nu corespunde sensului după care v-aţi ghidat până acum. E nevoie de o schimbare de atitudine sau de abordare, deşi nu sunteţi deloc de acord cu ceea ce sunteţi nevoit, dar trebuie să respectaţi orbeşte ordinele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU