24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Akcent şi Lady Gaga vor urca pe scena Ema 2009
Cel mai mare post de radio din Polonia organizează în fiecare an gala premiilor muzicale, în cadrul căreia sunt nominalizate, la diferite categorii, nume importante ale industriei muzicale mondiale. Pe lângă participanţi, organizatorii aduc pe scena evenimentului artişti din diferite ţări, ale căror piese sunt difuzate pe postul de radio polonez. Ediţia de anul acesta, care se va desfăşura la Varşovia, pe 23 şi 24 aprilie, îi are ca invitaţi pe băieţii de la Akcent. Adi Mihai şi Sorin vor aduce pe scena Ema cel mai nou single al lor: „That's my name!“, de pe albumul „Fără lacrimi“. Ei vor urca pe scenă alături de nume importante ale industriei muzicale internaţionale, precum: Akon, Ne-Yo, Anastacia, Lady GaGa, Rihanna, Pussycat Dolls sau Sugababes.

Ducu Bertzi şi Florian Pittiş, în concert
Pentru cei care nu au ajuns la concertele susţinute de Ducu şi Moţu’, pentru cei care iubesc talentul lor, pentru cei care ascultă muzică bună, Roton va lansa luni, 6 aprilie, un album cu un spectacol live deosebit de muzică şi poezie, în interpretarea lui Ducu Bertzi şi Florian Pittiş. Albumul „Ducu Bertzi şi Florian Pittiş, în concert“, care conţine 23 de cântece şi poezii, se va bucura în curând şi de un DVD cu concertul filmat în Sala Izvor a Teatrului Bulandra.

Amadeus lansează un nou concept de album
În această primăvară, pe lângă un alt album, cele patru fete din trupa Amadeus au pregătit fanilor şi un nou concept de prezentare al acestuia. Materialul discografic care va fi lansat pe piaţă se intitulează „24 de ore“ şi vine cu o inovaţie: playlist-ul perfect pentru fiecare moment la unei zile. „24 de ore“ conţine zece piese. „Fiecărei piese de pe album îi este atribuită o oră din zi, cea mai potivită pentru a o asculta“, povestesc cele patru fete. „Dacă prima melodie se intitulează «Sunrise» şi este recomandată pentru ora 6.00, ora la care răsare soarele, următoarea, care este atribuită orei 7.00, se numeşte «Wake pu, soldier» şi este uşor de înţeles de ce“, completează ele. „Întreg albumul este creat după acest concept şi noi sperăm ca acest lucru să reprezinte un motiv în plus pentru a cumpăra «24 de ore»“, au încheiat cele patru Amadeus. Albumul „24 de ore“ este compus în întregime de Adrian Ordean, iar vocea de pe trei dintre melodii îi aparţine Irinei Popa, câştigătoarea trofeului Mamaia 2008.
              
Natalia Oreiro nu divorţează
Zvonurile că Natalia Oreiro şi soţul ei, Ricardo Mollo, ar fi în prag de divorţ au fost risipite de declaraţia oficială a actriţei. Aceasta a menţionat că între ea şi Ricardo nici nu se pune problema de despărţire. Mai mult decât atât, Natalia a mărturisit că nu a vrut iniţial să dea nici o declaraţie oficială cu privire la posibila despărţire de soţul ei pentru că până acum nu a considerat necesar acest lucru. „Nu vreau să dau explicaţii pentru nişte informaţii care nu au pornit de la mine. Eu nu am făcut nimic pentru ca aceste zvonuri să apară. De ce să dau explicaţii ?“, spune Naty.

Alina Grigore ia lecţii de canto
Alina Grigore şi-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, iar acum vrea să devină profesionistă. Interpreta lui Gigi în comedia romantică „Îngeraşii“ a început să ia lecţii de canto şi pian. „Merg de două ori pe săptămână la Cristina Lăzărică. Ea este profesoara mea şi sunt încântată de progresele pe care le fac. Eu cânt de când eram copil, dar în ultima vreme, îndemnată de cei din jur, am decis să fac asta la un nivel profesionist“, a spus Alina. Actriţa are planuri mari de viitor, mai ales că este susţinută întotdeauna de soţul ei, Bogdan Albulescu, protagonistul telenovelei „Regina“. „Bogdan a fost cel care mi-a zis că ar fi mai bine să iau câteva lecţii de canto, aşa că i-am urmat sfatul. Îmi doresc foarte mult ca, în acest an, să compun şi să înregistrez primul meu album“, mărturiseşte vedeta.

Gemenele Olsen sunt de nedespărţit
Celebrele gemene Mary-Kate şi Ashley Olsen sunt de nedespărţit, chiar dacă nu sunt pe acelaşi fus orar. Deşi fiecare are proiectele ei, surorile Olsen urăsc să stea departe una de cealaltă şi păstrează legătura, chiar dacă Ashley este în Los Angeles, iar Mary-Kate la New York. „Încă petrecem foarte mult timp împreună. Suntem surori, ne iubim foarte mult şi ne place să facem tot felul de lucruri împreună“, a spus Ashley, care îşi petrece timpul pe coasta de vest a Americii alături de iubitul ei, Justin Bartha, în timp ce sora ei geamănă, Mary-Kate, este pe coasta de est alături de Nate Lowman. „Chiar dacă nu suntem toate weekendurile împreună, pentru că fiecare dintre noi se vede cu prietenii ei, ştim tot timpul unde este şi ce face cealaltă“, a adăugat Ashley.
Gemenele Olsen au foarte multe proiecte împreună, fie că este vorba despre filme, despre casa lor de producţie, linia de haine pentru copii Mary-Kate & Ashley, colecţiile de lux The Row pentru femei, recent extinse şi cu o linie pentru bărbaţi, sau de linia casual Elizabeth & James, care poartă numele fraţilor lor. În plus, surorile Olsen au scris împreună şi o carte, „Influence“, în care aduc un omagiu tuturor designerilor care le-au inspirat pentru a deveni simboluri ale modei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS