Ingrediente: 4 ouă, piept de pui, 300 ml sos alb, unt, piure de cartofi, caşcaval, condimente, sare.
Mod de preparare: Se taie puiul bucăţi, se condimentează şi se trage puţin în tigaia de teflon, fără ulei. Nu trebuie să fie bine prăjit pentru că se mai introduce apoi în cuptor. Piureul se amestecă apoi cu două ouă, puţin caşcaval şi sare. Se unge un vas de iena cu unt şi se toarnă în el piureul. Deasupra se pun bucăţile de pui.
Sosul alb se face din 40 g unt, 50 g făină, 500 ml supă. Pentru pregătirea lui se topeşte untul fără a se încinge tare, se adaugă făina, se amestecă până se înglobează şi apoi se pune supa călduţă puţin câte puţin, se amestecă restul de ouă şi se toarnă în vasul de iena, iar deasupra se adaugă caşcavalul rămas şi câteva bucăţi de unt. Se bagă la cuptor aproximativ 30 de minute, până prinde culoare deasupra.
Piept de pui gratinat
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei